تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 1320 اولاول ... 1181682082142152162172182192202212222282683187181218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،

چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست

فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
    دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده می‌کنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،

چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست

فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
    دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده می‌کنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    سلام
    شما یک apn جدید تعریف کن و mtnirancell یا mcinet رو وارد کن و ما بقی apn ها رو حذف کن احتمالا مشکلت حل میشه. به علاوه مطمئن شو احیانا با یک برنامه ای ، چیزی دسترسی به موبایل دیتا رو محدود نکرده باشی
    به تنظیمات دیگه دست نزن فقط access point name رو بنویس همین فقط

3. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز آنتن 3g فعلا در چند محدوده توی چابهار فعال هست. حدود 2 هفته قبل تست کردم و علاومت h+ رویت شد.
    نواحی خیابون کارگر ، بلوار امام چهار راه یخ سازی
    توی سایر مناطق فعال نیست
    جالت اینجاست ایرانسل هم توی سایتش 3g و 4g رو زده واسه این شهر فعاله که من توی همه شهر تست کردم هیچ اثری از 3g نبود.
    در کل فعلا سرعت 2g همراه اول در چابهار بهتره.
    احتمالا ایرانسل این مجدوده منطقه تجاری را پوشش داده باشه فقط توی چابهار (بازارها و هتل و ...)

5. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من شیراز هستم و تا 1 ماه پیش اینترنت همراه اول خیلی عالی بود ولی جدیدن اون علامت +H تبدیل شده به H تنها و سرعتش پایینه، بعضی وقت ها هم برمیگرده به +H . آیا راهی داره که بشه دائم روی +H نگهش داشت. تنظیمات یا ای پی چیزی نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستن یک سوالی داشتم من علامت 3g یا hمثبت رو دارم حالا برای اینکه بتونم از تری جی استفاده کنم حتما باید بسته گفته شده رو بخرم ؟ تا بسته رو نخرم نمیتونم از تری جی استفاده کنم ؟ ممنون راهنمایی کنید . در ضمن من اصلا بسته ای تا به حال نگرفتم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستان
    من شیراز هستم و تا 1 ماه پیش اینترنت همراه اول خیلی عالی بود ولی جدیدن اون علامت +H تبدیل شده به H تنها و سرعتش پایینه، بعضی وقت ها هم برمیگرده به +H . آیا راهی داره که بشه دائم روی +H نگهش داشت. تنظیمات یا ای پی چیزی نیست؟
    راهی وجود نداره چون هر دو مربوط به نسل ۳ هستند

سلام
    دوستن یک سوالی داشتم من علامت 3g یا hمثبت رو دارم حالا برای اینکه بتونم از تری جی استفاده کنم حتما باید بسته گفته شده رو بخرم ؟ تا بسته رو نخرم نمیتونم از تری جی استفاده کنم ؟ ممنون راهنمایی کنید . در ضمن من اصلا بسته ای تا به حال نگرفتم
    می تونید بدون خرید بسته و بصورت مصرف ازاد استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    عزیز زمانی که انتن دهی کم هس میره روی H
    جاهایی که انتن دهی از نصف بیشتر هس و H داری نتت رو یه خاموش و روشن بکن درست میشه و میشه H+
    همیشه هم سعی کن پایین گوشی رو تو دستت نگیری چون انتن گوشیا اکثرا پایینشون هس و این موجب میشه انتن دهی بهتری در حالت 3G داشته باشی اگر هم گوشی رو افقی بگیری که بهترین حالت هست برای دریافت سیگنال مخصوصا مناطقی که انتن دهی یه خط هس با این کار تقریبا دو خط به انتن گوشی اضافه میشه که اینو خودم تست کردم و جواب داده.
    Last edited by world sta; 13-04-2015 at 15:53.

10. این کاربر از world sta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    توی تهران حتما باید یکبار بسته یک ماه یا یک هفته ای رو فعال کنی تا بتونی رجیستر بشی 5 تومنی یا ده تومنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

توی تهران حتما باید یکبار بسته یک ماه یا یک هفته ای رو فعال کنی تا بتونی رجیستر بشی 5 تومنی یا ده تومنی
    فکر کنم همینطوری باشه چون من وقتی به صورت ژازاد میزنم سرعتش مثل e هست و خیلی کند و اصلا صفحه باز نمیشه

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض مدیرعامل همراه اول مدعی شد این اپراتور در 21 شهر LTE دارد!

مدیرعامل همراه اول مدعی شد این اپراتور در 21 شهر LTE دارد!

مدیر عامل ارتباطات سیار در گفتگو با دیجیاتو: LTE همراه اول در ۲۱ شهر راه اندازی شده
    سال گذشته، اخبار ضد و نقیضی از زمان ارائه شبکه نسل چهارم موبایل توسط همراه اول منتشر شد، که در آخرین اظهار نظر مدیرعامل این شرکت از راه اندازی LTE قبل از شروع سال ۹۴ خبر داد.

اما از آن زمان به بعد در رابطه با موضوع راه اندازی ۴G و شایعات موجود، اخبار و اطلاعات رسمی از سوی اپراتور اول تلفن همراه منتشر نگردید. با توجه به انتظار مشترکان این شرکت برای ارائه نسل چهارم موبایل و سوال هایی که در این مورد برای کاربران پیش آمده بود، موضوع را از مدیر عامل این شرکت پیگیری نمودیم.

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در رابطه با زمان راه اندازی ۴G به دیجیاتو گفت: LTE همراه اول در ۲۱ شهر به صورت Hotspot در بخش های پر مصرف راه اندازی شده اما تمرکز ما روی توسعه و راه اندازی ۳G است.

وحید صدوقی در مورد تمرکز این اپراتور روی نسل سوم تلفن همراه، اعلام کرد: بیش از ۹۰ درصد تلفن های هوشمند مشترکان ما از ۳G پشتیبانی می کنند و کمتر از ۱۰ درصد آنها قابلیت پشتیبانی از فناوری ۴G را دارند، به همین خاطر پوشش نسل سوم در اولویت همراه اول قرار گرفت.

وی به این سوال که «سیم کارت های Usim همراه اول چه زمانی ارائه خواهند شد؟» پاسخ داد: این سیم کارت ها هم اکنون در دفاتر خدماتی ما موجود هستند و مشترکان می توانند از طریق این دفاتر Usim همراه اول را تهیه نمایند و از شبکه ۴G استفاده کنند.

مدیر عامل همراه اول در مورد عدم اطلاع رسانی ارائه شبکه ۴G و Usim گفت: به زودی اطلاع رسانی و تبلیغات این موضوع نیز در رسانه ها آغاز می گردد.

بنا بر اطلاعات موجود در سایت همراه اول و تست هایی که گرفته شده، مشاهده کردیم شبکه نسل سوم تلفن همراه تنها برای خریداران بسته های اینترنت هراه اول، فعال می شود. پیرامون این موضوع وحید صدوقی به دیجیاتو توضیح داد: با توجه به اینکه سرعت ۳G نسبت به نسل قبلی بیشتر است و اگر مشترکان به صورت آزاد از آن استفاده کنند باید هزینه زیادی را پرداخت نمایند، امکانی را فعال کردیم که فقط خریداران بسته بتوانند از این شبکه بهره ببرند.

او ادامه داد: البته این امکان را پس از تبلیغات در سراسر کشور و مطلع شدن مشترکان از میزان ترافیک مصرفی، غیر فعال کردیم و فقط شهر تهران بدین صورت باقی ماند، که بعد از عید نوروز، این امکان در پایتخت نیز غیر فعال شد.

پیش از این و در نیمه بهمن 1393 هم مدیرعامل همراه اول که حدود ۴۵ روز پیش از آن، از راه اندازی شبکه نسل چهارم موبایل پس از تکمیل نسل سوم خبر داده بود، گفته خود را تغییر داده بود و اعلام کرده بود تا پایان سال در اکثر شهرهای بزرگ کشور شبکه ۴G را راه اندازی می کنیم.

آذرماه 93 صدوقی طی مصاحبه ای با رسانه ها گفته بود "نصب سایت های ۴G همزمان با ۳G در ۱۵ شهر آغاز شده اما شبکه نسل چهارم پس از اجرای کامل نسل سوم راه اندازی خواهد شد و اولویت همراه اول راه اندازی ۳G است. با توجه به ۶۰ میلیون مشترک این اپراتور و انتقال ترافیک تماس و اینترنت از ۲G به نسل سوم باید به کاربران آموزش های لازم برای استفاده صحیح از این فناوری ارائه گردد".

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •