هاردش مشکل نداره که.فقط تو محیط های اروم صدا میده که اون صدا طبیعیه و بخاطر بدجا بودن هارده.!همین
هاردش مشکل نداره که.فقط تو محیط های اروم صدا میده که اون صدا طبیعیه و بخاطر بدجا بودن هارده.!همین
من ک جا شما بودم نیم نگاهمو ب ایسوز تبدیل ب تمام نگاه میکردم! Z510. ک خودم دارم، کلا لنوو هارداش اشغاله، مگه اینکه هیبریدی باشن، لپ تاپای. Hp. هم ک اصن وایرلس و صداشون ضعیفه، شاید فکر کنی ک من دارم حرفای کلی میزنم، ولی این مسایل و خیلی جاها تجربه کردم مخصوصا مدلی از. Hp. ک میگی میخوای بخری
دوست عزیز نمیدونم این تصور شما از کجا میاد ولی اشتباهه. دقیقا همین هاردی که شما میگی آشغال رو من روی لپتاپ ایسوس، دل و اچ پی هم دیدم. این قضیه ربطی به لنوو نداره.
اگه هارداش مشکل ندارن، پس تو لپ تاپ های سری. S. و. Z. ک هار د هیبریدی. نداشته باشن، ی چیزی هست ک باعث میشه، رویه هارد تغییر کنه، البته من تو سیستم های ایسوز دیدم. این نوع هارد و ولی با ی کد متفاوت، درحالی ک مثلا هارد شرکت وسترن ک روی. Z510. هست، رو من نتونستم اصن بین پروداکتها و سایتش پیدا کنم!
من خیلی از لپ تای سری s. Z. رو بررسی کردم، تصور من از اینجا میاد
کامل نتونستم متوجه حرفهاتون بشم.
من دقیقا همین هارد که گویا مشکل ساز هست ST1000LM024 رو روی لپتاپ ایسوس هم دیدم و همین هارد رو از لپتاپ دل در آوردم و خودم دارم به عنوان اکسترنال ازش استفاده میکنم. اون ارور معروف calibration retry هم داره. پس نباید گفت لنوو هاردهای آشغال میذاره روی لپتاپش، این هارد روی برندهای دیگه ی لنوو هم هست.
هارد وسترن و هارد هیبریدیش هیچ مشکلی ندارن
کی گفته هیچ مشکلی ندارن شما تو همینST1000LM024 ی فایل بزرگ کپی کن از ی درایو ب ی درایو دیگه بعد با لپ تاپت کار کن متوجه میشی مشکل دارن یا نه( سیستمت کند میشه قسمت دیسک تو تسک منجر 100% میشه)،اونارور کالیبراسیون ک مهم نیست، اصن هارد من هم این ارور رو ندارST1000LM12، این هارد ک هیبریدی باشه خوبه، این مشکل رو من با خود شرکت لنوو و ما یکی از پرسنل های مایکروسافت در میان گذاشتم و در پی حل اونم!!!
منم نگفتم این هارد مشکلی نداره.
این که میفرمایید هارد موقع کپی فایل های بزرگ ۱۰۰٪ درگیر میشه و نمیشه کارای دیگه کرد، بنظر من طبیعیه و من همیشه این رو روی هاردهای مختلف تجربه کردم.
ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلش
Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت
ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلش
Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت
سلام با تشکر از شما فقط میشه بپرسم که چرا شما گفتید که از سایت دیگه ای دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)