تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 266 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

هاردش مشکل نداره که.فقط تو محیط های اروم صدا میده که اون صدا طبیعیه و بخاطر بدجا بودن هارده.!همین

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

2

سلام همه دوستان
    میخوام لبتاب بخرم و حدودا سه تومن بوجه دارم
    والا از هر کی میپرسم یچی میگه یکی میگه همین بسه یکی میگه قویترشو بخر
    موندم....
    عمران میخونم تری دی مکسو اتو اینا ک جای خودش
    اهل بازی هم هستم فیلم ک نگوووووو
    z510 i7 با hp 450 g1 i7 موندم البته یه نیم نگاهیم به y510 یا asus n56 دارم
    ولی دوتا اولی به صرفه تره خووو باس ایسوز ک باید 200.300 بیشتر بدم
    ولی بای این حال تو بازی کم نمیاره؟
    صفحش میگن فلانه بیسانه خیلی ضایعست؟
    اخه من بیرون باید ببرمش صفحه مات میخوام
    گرافیک hp 8750 amd این 740 جیفورس
    فرقشون خیلیهههههههههههههه؟
    یچی دیگه یکی از دوستام z500 داره تاچش لقه، dvd درایوش ک صدا تانک میده وقتی دی وی دی میکنه توش ولی صفحش ان چنان بد نیست در ضمن صفحه اون شفاف
    با این حال رفیقای گلم راهنمایی کنید
    اصلا راضید؟
    جای من بودید چیکار میکردید؟
    من ک جا شما بودم نیم نگاهمو ب ایسوز تبدیل ب تمام نگاه میکردم! Z510. ک خودم دارم، کلا لنوو هارداش اشغاله، مگه اینکه هیبریدی باشن، لپ تاپای. Hp. هم ک اصن وایرلس و صداشون ضعیفه، شاید فکر کنی ک من دارم حرفای کلی میزنم، ولی این مسایل و خیلی جاها تجربه کردم مخصوصا مدلی از. Hp. ک میگی میخوای بخری

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من ک جا شما بودم نیم نگاهمو ب ایسوز تبدیل ب تمام نگاه میکردم! Z510. ک خودم دارم، کلا لنوو هارداش اشغاله، مگه اینکه هیبریدی باشن، لپ تاپای. Hp. هم ک اصن وایرلس و صداشون ضعیفه، شاید فکر کنی ک من دارم حرفای کلی میزنم، ولی این مسایل و خیلی جاها تجربه کردم مخصوصا مدلی از. Hp. ک میگی میخوای بخری
    دوست عزیز نمیدونم این تصور شما از کجا میاد ولی اشتباهه. دقیقا همین هاردی که شما میگی آشغال رو من روی لپتاپ ایسوس، دل و اچ پی هم دیدم. این قضیه ربطی به لنوو نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم این تصور شما از کجا میاد ولی اشتباهه. دقیقا همین هاردی که شما میگی آشغال رو من روی لپتاپ ایسوس، دل و اچ پی هم دیدم. این قضیه ربطی به لنوو نداره.
    اگه هارداش مشکل ندارن، پس تو لپ تاپ های سری. S. و. Z. ک هار د هیبریدی. نداشته باشن، ی چیزی هست ک باعث میشه، رویه هارد تغییر کنه، البته من تو سیستم های ایسوز دیدم. این نوع هارد و ولی با ی کد متفاوت، درحالی ک مثلا هارد شرکت وسترن ک روی. Z510. هست، رو من نتونستم اصن بین پروداکتها و سایتش پیدا کنم!
    من خیلی از لپ تای سری s. Z. رو بررسی کردم، تصور من از اینجا میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اگه هارداش مشکل ندارن، پس تو لپ تاپ های سری. S. و. Z. ک هار د هیبریدی. نداشته باشن، ی چیزی هست ک باعث میشه، رویه هارد تغییر کنه، البته من تو سیستم های ایسوز دیدم. این نوع هارد و ولی با ی کد متفاوت، درحالی ک مثلا هارد شرکت وسترن ک روی. Z510. هست، رو من نتونستم اصن بین پروداکتها و سایتش پیدا کنم!
    من خیلی از لپ تای سری s. Z. رو بررسی کردم، تصور من از اینجا میاد
    کامل نتونستم متوجه حرفهاتون بشم.
    من دقیقا همین هارد که گویا مشکل ساز هست ST1000LM024 رو روی لپتاپ ایسوس هم دیدم و همین هارد رو از لپتاپ دل در آوردم و خودم دارم به عنوان اکسترنال ازش استفاده میکنم. اون ارور معروف calibration retry هم داره. پس نباید گفت لنوو هاردهای آشغال میذاره روی لپتاپش، این هارد روی برندهای دیگه ی لنوو هم هست.
    هارد وسترن و هارد هیبریدیش هیچ مشکلی ندارن

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کامل نتونستم متوجه حرفهاتون بشم.
    من دقیقا همین هارد که گویا مشکل ساز هست ST1000LM024 رو روی لپتاپ ایسوس هم دیدم و همین هارد رو از لپتاپ دل در آوردم و خودم دارم به عنوان اکسترنال ازش استفاده میکنم. اون ارور معروف calibration retry هم داره. پس نباید گفت لنوو هاردهای آشغال میذاره روی لپتاپش، این هارد روی برندهای دیگه ی لنوو هم هست.
    هارد وسترن و هارد هیبریدیش هیچ مشکلی ندارن
    کی گفته هیچ مشکلی ندارن شما تو همینST1000LM024 ی فایل بزرگ کپی کن از ی درایو ب ی درایو دیگه بعد با لپ تاپت کار کن متوجه میشی مشکل دارن یا نه( سیستمت کند میشه قسمت دیسک تو تسک منجر 100% میشه)،اونارور کالیبراسیون ک مهم نیست، اصن هارد من هم این ارور رو ندارST1000LM12، این هارد ک هیبریدی باشه خوبه، این مشکل رو من با خود شرکت لنوو و ما یکی از پرسنل های مایکروسافت در میان گذاشتم و در پی حل اونم!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کی گفته هیچ مشکلی ندارن شما تو همینST1000LM024 ی فایل بزرگ کپی کن از ی درایو ب ی درایو دیگه بعد با لپ تاپت کار کن متوجه میشی مشکل دارن یا نه( سیستمت کند میشه قسمت دیسک تو تسک منجر 100% میشه)،اونارور کالیبراسیون ک مهم نیست، اصن هارد من هم این ارور رو ندارST1000LM12، این هارد ک هیبریدی باشه خوبه، این مشکل رو من با خود شرکت لنوو و ما یکی از پرسنل های مایکروسافت در میان گذاشتم و در پی حل اونم!!!
    منم نگفتم این هارد مشکلی نداره.
    این که میفرمایید هارد موقع کپی فایل های بزرگ ۱۰۰٪ درگیر میشه و نمیشه کارای دیگه کرد، بنظر من طبیعیه و من همیشه این رو روی هاردهای مختلف تجربه کردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این که میفرمایید هارد موقع کپی فایل های بزرگ ۱۰۰٪ درگیر میشه و نمیشه کارای دیگه کرد، بنظر من طبیعیه و من همیشه این رو روی هاردهای مختلف تجربه کردم.
    ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلش
    Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلش
    Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سرچ کنید تو گوگل سایت زیاده.

بله تو سایت لنوو موجوده
    درایور گرافیک جیفورس رو از سایت دیگه ای دانلود کنید.(اکثر سایت های ایرانی موجوده)
    سلام با تشکر از شما فقط میشه بپرسم که چرا شما گفتید که از سایت دیگه ای دانلود کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •