ولله نمیدونم
ولله نمیدونم
سرویس شما شبانه داره مشکلی نداره
1. برای سوزاندن روزای باقی مانده وارد پرتاک بشید از قسمت تمدید سرویس گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزنید , فقط یه نکته هست اونم اینه که گاهی اوقات پرتاک در حالت افلاین باز نمیشه
2. نیازی به خاموش روشن کردن نیست
سلام دوستان یه چند روزی میشه نمیتونم اکانت وایرلسم رو شارژ کنم.وقتی وارد پنل فارانت میشم روی پرداخت انلاین میزنم ارور میده و به صفحه بانک نمیره.شما هم چنین مشکلی رو دارید یا فقط مشکل در اکانت بنده رخ میده؟ ممنون![]()
1.شما از قسمت ورود به پنل کاربری وارد میشین یا از قسمت پرداخت سریع؟
چون من هر کار میکنم از قسمت ورود به پنل کاربری وارد نمیشه و میگه نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
در حالی که همون اطلاعات اکانتم رو میزنم.در نتیجه مجبور میشم از قسمت شارژ سریع اقدام کنم ک اونم در حالیکه درست اطلاعات رو وارد میکنم سه بار وارد نمیشه و بعد وارد میشه.
2.از من شبانه کم میکنه.اپراتورشم زیر بار نمیره!!!!!!
3.وقتی اکانت رزرو شد کلا قسمت تمدید اکانت واسم هیچ گزینه ای نمیاره دیگه.
سلام دوست عزیز. بله مشکل داره سیستم. تماس بگیرین با پشتیبانی شارژ میکنن واستون بعد هر موقع سیستم درست شد پرداخت کنید
محتوای مخفی: تعرفه وایرلس الفانت
Last edited by ahwazp30; 24-03-2015 at 10:40.
از قسمت پرداخت سریع نمیشه شارژ رزو رو فعال کرد شما باید زنگ بزنی پشتیبانی یا بخش فروش که یوزرنیمتو واست فعال کنن
در مورد شبانه سرویست شبانه داره بدون شک , شبانه هم دست پشتیبانی و نمایندگی های فروش نیست که بخوان حذفش کنن دست اداره دیتاست که ibs هم مال خودشونه , پس شما حتما شبانه داری
فقط توجه کن شبانه ساعت 2 تا 6 مثل پارس نیست 1 تا 7 باشه![]()
دوستانی که راصد دارن وضعیتشون چطوره ؟ سرعتشون تو ساعت رایگان و غیر رایگان چطوره ؟
1مگ - الماس - راصد - سرور لندن
توی روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج ایمان احساس نمیکنی کیفیت وبگردی یکم اومده پایین ؟ برای من پینگ خوبه ولی پیج باز کردن مثل سابق نیست .از وقتی که سرعت رو باز کردن انگار بعضی سایتها تاخیر دارن انگار گیر داره رو بعضی سایتها ؟
بله درسته
شما تو ساعت رایگان سرعتت چنده ؟ با چه سرویسی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)