تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 752 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
    خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
    بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
    دوست خوبم از درستش نیست سوالت رو 2 جا بپرسی ...
    اگه کسی بخواد جواب بده هر جا هم که باشه جوابتو میده ... الان من اونور جواب دادم و اومدم اینور دیدم peacful هم جواب داده 1پس من اون وقتی که واسه جواب دادن به شما گذاشتم واسه چیز دیگه صرف میکردم....

2. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
    خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
    بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
    اگه با این قیمت ورزشی بخوای چیزی نداریم اون مدلی رو هم که انتخاب کردی میشه استفاده کرد ولی ورزشی نیست و مشخصاتی که میخوای رو نداره
    ولی با بودجه بالاتر به ترتیب اولویت
    از sennheiser sport line
    از سونی active style
    توصیه میشه
    موفق باشی

4. 4 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اره من تفاوت محسوس حس کردم .... تفکیک بهتر و شفافیت و از خر خر تو فرکانس بالا خبری نیست و 650 بیسش نرم تر و عمیق تر و معقول تره
    /////////////////////////////////
    من به شما توصیه کردم چی بگیری دیگه خود دانی
    بد نیست به سایت کرایتیو برید و مشخصات 630 و 650 و 830 رو ببینید
    چندتا از دوستان تا حالا غیر مستقیم اشاره کردن دارید اشتباه میکنید اما بازهم ...
    بنظرم شما یک مدل رو که چندماه استفاده کردید با یک مورد آکبند تست کردین و اینطوری نتیجه گرفتین
    درایورهای مگنت بعداز مدتی استفاده کردن کیفیت اصلی شون رو از دست میدن برای همینه که شرکتهای بزرگ هدفون سازی رو به درایور مگنت نمیارن
    این مشخصات برای هر سه مدل یکی هست

Feature Description Driver Units: 9mm Neodymium magnet Frequency Response: 6Hz-23kHz Impedance: 16ohms Sensitivity (1kHz): 106dB/mW Cord Length: 1.2m Oxygen-Free Copper cable

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بنظرم شما یک مدل رو که چندماه استفاده کردید با یک مورد آکبند تست کردین و اینطوری نتیجه گرفتین
    درایورهای مگنت بعداز مدتی استفاده کردن کیفیت اصلی شون رو از دست میدن برای همینه که شرکتهای بزرگ هدفون سازی رو به درایور مگنت نمیارن

Feature Description Driver Units: 9mm Neodymium magnet Frequency Response: 6Hz-23kHz Impedance: 16ohms Sensitivity (1kHz): 106dB/mW Cord Length: 1.2m Oxygen-Free Copper cable
    منظور شما اینه که هر سه تا یه صدا دارن؟!

7. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

در ابتدا سلام ... خوبی رفیق گلم
    من تمایل دارم پاسخ دوستمون peacful رو بدید....

ببین گلم من اونقدر به هرچی اطمینان نداشته باشم به گوشم اطمینان دارم و صدای یک هدفون هم روز اول استفاده و هم روز اخر عمرش خاطزم میمونه ....
    من از همون هفته اول کار با 630 متوجه شدم که این هدفون بدرد من نمیخوره چرا که تفکیک مناسبی نداشت و در ضمن توی فرکانس های بالا ، کیفیت دچار افت محسوس میشد تا جایی که شما هرزگاهی با کمی دقت متوجه صدای خرخر میشید ... و بنظرم بیس 630 کاملا اغراق شده و سطحی (یا به اصطلاح خودم ضربه ای بود بیشتر)

در صورتی که هقته اول کار با با 650 متوجه این شدم که این یک هدفون رام شده تر هستش و منطقس تر ... چرا که تفکیکش نسبت به 630 بهتر شده بود و کمی شفافیت بالاتر .... و بیسش بطرز محسوسی دیگه اغراق امیز نبود و به اون عمق داده بودن و واسه من دلنشین تر بود ....

در ضمن من یه قاعده دارم که میگه تو هدفون به هیچ وجه نباید به اعداد ارقام شرکتها اعتماد کرد .. چون موسیقی یه امر کاملا سلیقه ای هست ... و بنابراین منطقی تره که به تجربیات توجه بیشتری نسبت به اعداد و ارقام کرد .....

(الان بحث سر این دو ایرقون هستش و مقایسه به دلیل بالا رفتن حساسیت بزرگنمایی شد وگرنه این دو به نظر من اونقدر ها هم ایرفون خوبی نیستن .. پس در توصیفات دچار سوٍء تفاهم در ارزش و مقام این دو ایرفون نشید)

9. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منظور شما اینه که هر سه تا یه صدا دارن؟!

این سئوال شما یک موضوع دیگه هست اون حرفی هم که دوستمون زد یه چیز دیگه من راجب نوع صدا صحبت نمیکنم طراحی بدنه و جنس بدنه و حتی توری که نقش فیلتر صدا رو بازی میکنه در تغییر فرکانسهای صوتی نقش داره
    بحث من راجب تفکیک پذیری و شفافیت بود!
    به نظر من اینها در یک سطح بسیار نزدیک بهم هستن و مشخصات فنی هم اینو ثابت میکنه هر سه شفافیت و تفکیک پذیریشون در یک سطح هست اگر چه به نظر من و چند ریویو که دیدم Unclear sound هستند
    میشه گفت 650 با دوام تر از 630 ساخته شده 830 بخاطر طراحی که داره یعنی قرار دادن چند روزنه بیس نرم تری پیدا کرده وبا دوام تراز دو مدل قبلی هست و این تنها اختلافهایی هست که بنظرم دارند

11. 3 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوست عزیز از اطلاعات مفید شما کمال تشکر رو دارم تو این زمینه ها واقعا اطلاعاتی ندارم و واقعا مشتاق شدم که دنبال کنم.ببین هیچ کدوم از ما ادعا نداریم و نداشتیم و عموما تو پاسخ به دوستان شرکت نمیکردیم ولی چند وقتی هست که همه افراد مطلع از این قسمت رفته اند و دیگه سر نمیزنند و به ناچار مجبور به پاسخ گویی به دوستان شدیم در حد وسع و توان(هر چند کم.) این جور تاپیک ها تاپیک ها تجاری هستند که عموما سوال های تجاری و پیش و پا افتاده پرسیده میشه و اگر افراد کمی مطلع بودند یا مثل شما استاد موضوع بودند به رفرنس های زبون اصلی انگلیسی رجوع میکردند ولی عموما به علت نداشتن اطلاع یا ضعف زبان به همچین منابعی رجوع میکنند .تاپیک هایی فنی تر و تخصصی تر هم وجود دارند خیلی خوش حال میشیم تو جای منسبش با ذکر منبع تو این مشارکت جمعی شرکت کنی و آگاهی جمع رو افزایش بدی مشکلی و کمبودی که مدت ها هست گریبان گیر این قسمت شده به همین دلیل دوستمون عکس Avatar مسول این بخش سایت رو داخل امضا خودش قرار داده
    واقعا جاش خالی هست و دل همه براش تنگ شده
    اگه مشغله زندگی اجازه داد خوشحال میشیم شما به شکل تخصصی تر تو تاپیک های مناسب تر (زیر) یا هر جایی که مناسب تر باشه سطح آگاهی جمع رو بالا ببرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    بدون ادعا مخلص همه:
    Peaceful1
    Last edited by peaceful1; 29-11-2010 at 01:09.

13. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در ابتدا سلام ... خوبی رفیق گلم
    من تمایل دارم پاسخ دوستمون peacful رو بدید....

ببین گلم من اونقدر به هرچی اطمینان نداشته باشم به گوشم اطمینان دارم و صدای یک هدفون هم روز اول استفاده و هم روز اخر عمرش خاطزم میمونه ....
    من از همون هفته اول کار با 630 متوجه شدم که این هدفون بدرد من نمیخوره چرا که تفکیک مناسبی نداشت و در ضمن توی فرکانس های بالا ، کیفیت دچار افت محسوس میشد تا جایی که شما هرزگاهی با کمی دقت متوجه صدای خرخر میشید ... و بنظرم بیس 630 کاملا اغراق شده و سطحی (یا به اصطلاح خودم ضربه ای بود بیشتر)

در صورتی که هقته اول کار با با 650 متوجه این شدم که این یک هدفون رام شده تر هستش و منطقس تر ... چرا که تفکیکش نسبت به 630 بهتر شده بود و کمی شفافیت بالاتر .... و بیسش بطرز محسوسی دیگه اغراق امیز نبود و به اون عمق داده بودن و واسه من دلنشین تر بود ....

در ضمن من یه قاعده دارم که میگه تو هدفون به هیچ وجه نباید به اعداد ارقام شرکتها اعتماد کرد .. چون موسیقی یه امر کاملا سلیقه ای هست ... و بنابراین منطقی تره که به تجربیات توجه بیشتری نسبت به اعداد و ارقام کرد .....

(الان بحث سر این دو ایرقون هستش و مقایسه به دلیل بالا رفتن حساسیت بزرگنمایی شد وگرنه این دو به نظر من اونقدر ها هم ایرفون خوبی نیستن .. پس در توصیفات دچار سوٍء تفاهم در ارزش و مقام این دو ایرفون نشید)
    سلام
    من حرف شما رو راجب اعداد و ارقام شرکتها کاملا قبول دارم
    من الان که صحبت های شما رو خوندم فکر میکنم یک اختلافی بین معنی تفکیک و شفافیت که ما از هدفون انتظار داریم در ذهنمون باشه برای همین من چیز دیگه ای از صحبت شما برداشت کردم

دوست عزیز از اطلاعات مفید شما کمال تشکر رو دارم تو این زمینه ها واقعا اطلاعاتی ندارم و واقعا مشتاق شدم که دنبال کنم.ببین هیچ کدوم از ما ادعا نداریم و نداشتیم و عموما تو پاسخ به دوستان شرکت نمیکردیم ولی چند وقتی هست که همه افراد مطلع از این قسمت رفته اند و دیگه سر نمیزنند و به ناچار مجبور به پاسخ گویی به دوستان شدیم در حد وسع و توان(هر چند کم.) این جور تاپیک ها تاپیک ها تجاری هستند که عموما سوال های تجاری و پیش و پا افتاده پرسیده میشه و اگر افراد کمی مطلع بودند یا مثل شما استاد موضوع بودند به رفرنس های زبون اصلی انگلیسی رجوع میکردند ولی عموما به علت نداشتن اطلاع یا ضعف زبان به همچین منابعی رجوع میکنند .تاپیک هایی فنی تر و تخصصی تر هم وجود دارند خیلی خوش حال میشیم تو جای منسبش با ذکر منبع تو این مشارکت جمعی شرکت کنی و آگاهی جمع رو افزایش بدی مشکلی و کمبودی که مدت ها هست گریبان گیر این قسمت شده به همین دلیل دوستمون عکس Avatar مسول این بخش سایت رو داخل امضا خودش قرار داده
    واقعا جاش خالی هست و دل همه براش تنگ شده
    اگه مشغله زندگی اجازه داد خوشحال میشیم شما به شکل تخصصی تر تو تاپیک های مناسب تر (زیر) یا هر جایی که مناسب تر باشه سطح آگاهی جمع رو بالا ببرید.
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    بدون ادعا مخلص همه:
    Peaceful1
    peaceful1 عزیز بنده اصلا ادعایی ندارم خیلی دلگیر شدم این حرفها رو زدی و بر این باورم که شما خیلی از من استاد تری در این زمینه پستهای شما رو هم تو چند تاپیک خارجی دیدم و میدونم کمتراز من اطلاعات نداری مطمئنا خیلی خیلی بیشتر هم میدونی هرچی هم یاد گرفتم از خود شما و دوستانی بوده که از وقتتون میگزارین و بدون منت در اختیار بقیه قرار میدین طبیعت شخصی من جوریه که بیشتر دوست دارم یاد بگیرم .
    حالا ممکنه تو بعضی موارد اختلاف نظر باشه اینم طبیعی هست بعضی اوقات هم ممکنه همه ما بطور عادی اشتباهی بکنیم حالاحالاها مونده بنده اطلاعاتم در سطح شما برسه . بله جای افرادی چون seymour خیلی خالی هست
    من چه از شما چه mamad gonzo چه a.z.p.z ممنونم که وقت زیادی صرف میکنید و اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین .
    ارادتمند.
    Last edited by saxp; 29-11-2010 at 02:58.

15. 3 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون مدلی که گفتم هنوز تولید میشه مدلی از اون بالاتر نیست. و به وفوور تو بازار هست.

نه همین مناسبه و از گوش نمی افته
    کودوم مدل ؟ !

الان من کودمو بگیرم سونی یا کریتیو
    sony Mdr-q68lw یا creative ep570
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:36. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    من حرف شما رو راجب اعداد و ارقام شرکتها کاملا قبول دارم
    من الان که صحبت های شما رو خوندم فکر میکنم یک اختلافی بین معنی تفکیک و شفافیت که ما از هدفون انتظار داریم در ذهنمون باشه برای همین من چیز دیگه ای از صحبت شما برداشت کردم

peaceful1 عزیز بنده اصلا ادعایی ندارم خیلی دلگیر شدم این حرفها رو زدی و بر این باورم که شما خیلی از من استاد تری در این زمینه پستهای شما رو هم تو چند تاپیک خارجی دیدم و میدونم کمتراز من اطلاعات نداری مطمئنا خیلی خیلی بیشتر هم میدونی هرچی هم یاد گرفتم از خود شما و دوستانی بوده که از وقتتون میگزارین و بدون منت در اختیار بقیه قرار میدین طبیعت شخصی من جوریه که بیشتر دوست دارم یاد بگیرم .
    حالا ممکنه تو بعضی موارد اختلاف نظر باشه اینم طبیعی هست بعضی اوقات هم ممکنه همه ما بطور عادی اشتباهی بکنیم حالاحالاها مونده بنده اطلاعاتم در سطح شما برسه . بله جای افرادی چون seymour خیلی خالی هست
    من چه از شما چه mamad gonzo چه a.z.p.z ممنونم که وقت زیادی صرف میکنید و اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین .
    ارادتمند.
    کاملا با پست peacful موافقم
    باور بکنید منم صعف اطلاعاتی دارم ....
    و فقط میتونم ملت رو در حد اطلاعاتم راه بندازم .... مثلا اگه کسی بیاد بگه shure530 بهتره یا UE من چطور جوابشو بدم وقتی خودم اطلاعاتی در مورد مدلهای بالاتر ندارم ... اگه کار طرف خیل
    ی گیر باشه میرم تو فروم های خارجی با انگلیسی دستو پا شکیته ای که بلدم یه چیزایی واسش در میارم ....

مطمئنا این فروم افراد آگاهی مثل سیمور رو کم داره ... چون اطلاعاتشون در این زمینه واقعا عالی بود ....

من هم کوچیک همه هستم و در حد توانم به بچه ها کمک میکنم ...

الان من کودمو بگیرم سونی یا کریتیو
    sony Mdr-q68lw یا creative ep570
    اون پست صلحجو جواب کسی دیگه بود فکر کنم ...
    خودت ببین دیگه با توجه به سلیقه موسیقاییت به طرف یکیشون برو
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:37. دليل: پست متوالی

18. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •