چرا همه میگین که پنالتی روی اینیستا نبود ؟ ژابی با زانو رفت تو رونش ، توپ رو هم که نتونست بگیره ازش !!!
چرا همه میگین که پنالتی روی اینیستا نبود ؟ ژابی با زانو رفت تو رونش ، توپ رو هم که نتونست بگیره ازش !!!
اولا که اینیستا قبل اینکه ژابی بزنه تمارض رو شروع کرد + دوما توپ در اختیار په په بود! البته من اینطوری یادم میادچرا همه میگین که پنالتی روی اینیستا نبود ؟ ژابی با زانو رفت تو رونش ، توپ رو هم که نتونست بگیره ازش !!!
فرقی نمیکنه (توپ در اختیار کی باشه)
توپ اون سمت زمین هم بود زدن پنالتیه
به نظر من هم راموس نرفت که بزنه و بی احتیاطی بود (بازم پنالتیه ولی عمدی نیست)
اما آلونسو رفت بزنه و زد
از خطاهایی بود که هافبک های دفاعی زیاد انجام میدن ولی در محوطه جای تعجب داشت
اشتباه فک میکنی خیلی مهمه توپ کجا باشه...... همونطور که روی بیل پنالتی نگرفت چون توپ دیگه در اختیارش نبود.توپ اون سمت زمین هم بود زدن پنالتیه
اضلا توپ رو از بین پاهایی ژابی رد کردبعد خطا کردن روش نگذاشتن به راهش ادامه بده.سایت ورزش 3 هایلایت بازی رو گذاشته.میتونین صحنه خطا رو مشاهده کنید
خیر
توپ تو محوطه بارسا هم بود اما یکی اینیستای قدم زنان در محوطه رئال رو میزد پنالتی میشد
فقط باید بازی در جریان (توپ در زمین) و خطای منجر به ضربه آزاد مستقیم باشه که زدن هست
قانون ابتدایی فوتباله
زدن یا حتی اقدام به زدن خطاست و اصلا کاری با توپ نداره
رخ دادن این خطا در محوطه جریمه خودی پنالتیه و بازم کاری با توپ نداره
FIFA Laws of the Game 2013-14
Direct free kick
kicks or attempts to kick an opponent
Penalty kick
A penalty kick is awarded if any of the above ten offences is committed by a player inside his own penalty area, irrespective of the position of the ball, provided it is in play
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجهبدیبود دیگه فرصت اشتباه کردن نیست این یک امتیاز اختلاف خیلی حیاتیه
فکر میکنم این عکس مارکا حسن ختامی باشه به صحنه پنالتی مربوط به نیمار! به دست چپ و پای چپ راموس دقت کنید، هر چند برخورد آنچنان واضح نبود ولی برای بر هم زدن تعادل و اعلام پنالتی کافی بود!
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 24-03-2014 at 16:18.
ببین برادر توپو که انداخت ژابی خورد به پاش و توپ دور شد و به حرکتش ادامه داد.....اینیستا هم از این بر به حرکتش ادامه داد خوردن به هم و اینیستا افتاد زمین..... دقیق نگاه کن متوجه میشی.اضلا توپ رو از بین پاهایی ژابی رد کردبعد خطا کردن روش نگذاشتن به راهش ادامه بده.سایت ورزش 3 هایلایت بازی رو گذاشته.میتونین صحنه خطا رو مشاهده کنید
حتی حرکت اهسته هم نباشه اینو میبینی. مثه یه پاس از ژابی به په په بود.
کسی نمیگه اون پنالتی نبود همه میگن قبل اون افساید بود!فکر میکنم این عکس مارکا حسن ختامی باشه به صحنه پنالتی مربوط به نیمار! به دست چپ و پای چپ راموس دقت کنید، هر چند برخورد آنچنان واضح نبود ولی برای بر هم زدن تعادل و اعلام پنالتی کافی بود!
Last edited by SA3EDLORD; 24-03-2014 at 16:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)