میگم شوما این عکس ها رو از زیر اب گرفتی یا از اکواریوم یا چیه؟!)) یه خورده توضیح میدی در مورد این عکس دوست عزیز؟!
![]()
میگم شوما این عکس ها رو از زیر اب گرفتی یا از اکواریوم یا چیه؟!)) یه خورده توضیح میدی در مورد این عکس دوست عزیز؟!
![]()
در مورد سایه شاید منظورم رو خوب نگفتم.
منظورم این نبود که هیچ وقت سایه وجود نداره مگر چند مورد استثنا که هدف داره. منظورم این بود که همه ی سایه ها هم باید هدف داشته باشن و سایه ی بی هدف در عکس تبلیغات نداریم.
هیچ چیز نباید اتفاقی باشه و اگر سایه ای قراره باشه باید از قبل روش فکر کرد تا دقیقا همون چیزی که در نظرمون بوده بشه.
اما سایه ی عکس شما نسبتا خارج از کنترل به نظر میاد نه اینکه بگم خارج از کنترل هست اما این احساس رو به بیننده میده
به امید عکس های بهتر
من هم از شما تشکر میکنم که یه عکس به قول خودتون نیمچه تبلیغاتی در این تاپیک گذاشتین
متاسفانه از بعضی شاخه های عکاسی در این تاپیک عکسی نمیبینیم.
چندوقت پیش به رحمت خدا رفت.
یادش بخیر خوش عکس ترین گربه ای بود که داشتم
![]()
فک میکنم اینا یه جور خزه یا گیاه یا یه همچین چیزی باشند که روی سنگ زندگی میکنند ، اینجا نزدیک کوه دماوند ، جایی که رطوبت زیاده
این سنگ ها
![]()
به نظر من با توجه به اینکه پرتره مرد هست صورت زیاد سافت شده
از طرفی شارپ نس چشمها و موی ریش ها خیلی زیاد شده و کاملا در عکس مشخص شده
یک مقدار کادر از پایین بازتر بود بهتر هم میشد
موفق باشید
سلام . ممنون از نقد
شارپنس چشم ها و موی صورت به عمد صورت گرفته . این تکنیک به تازگی در پرتره گرافی استفاده میشه که مورد پسند همه نیست ولی من بسیار میپسندم
با توجه به اینکه از هد سوژه هم زدم نمیشد کادر رو از پایین بیشتر ادامه بدم .. به نظرم این ترکیب بهتر امد
و اما در مورد سافت شدن صورت قبول دارم که کمی در روتوش صورت زیاده روی میکنم
باز هم ممنون از شما
سلام
بعد از چند وقت دست به دوریین شدم !!
چه طوره ؟
Last edited by a.g g.a; 30-12-2014 at 20:59.
ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی
اگه فرصتشو دارید خوشحال میشم مقداری از تجربیاتتون در زمینه فراهم کردن تجهیزات برای عکاسی پرتره بگید
آتلیه دارید؟ یا خونگی کار میکنید؟
حداقل امکانات و تجهیزات برای داشتن یه آتلیه کوچک چیه؟ (هرچه ساده تر بهتر)
پس زمینه سیاه رو با چی درست کردید؟
چقدر از عکس ها غیر از صورت سوژه ادیت نرم افزاریه؟
مرسی پیشاپیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)