خیر منتشر بشه سایت دانلودها میذاره.
خیر منتشر بشه سایت دانلودها میذاره.
Last edited by mohsengolshan; 16-10-2013 at 11:24.
من 2 تا بازی کریر که میکنم یا مثلا 2-3 هفته تو کریر میگزه بازی یهو بسته میشه بدونه هیچ اروری.پچی,کرک خاصی هست برا مشکل من؟(کرک 4 رو ریختم درست نشد.)(راستی همه چی تو بازی عالی کار میکنه و فقط تو کرییر مشکل کرش دارم ! )
سلام
من هم کلی مشکل دارم یکیش همین کارت قرمز بود که حل شد...خطا می شد قرمز میداد
دوستان من یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که تو career بعد یک ماه میگه شما رو از مربیگری ورداشتیم حتی تو proهم میاد
بعد هیچ اتفاقی نمیوفته اخراج هم نمیشمم ولی مشکل اینجاست که هر روز این ایمیل میاد که advanceام روزی باید بره جلو اینش رو اعصابه
دوستان نظری یا کمکی،جوابی ندارن؟
این خرید بازیکن هم هیچ فرقی نکرده!
فقط کافیه پول بدی
اونوقت مسی با کله میاد تو تیمت
سلام.
این Scout ها بازیکنانی رو که پیدا میکنن با توجه به بودجه تیم و متناسب با رتبه تیم هست دیگه؟یا فاکتور دیگه ای مد نظرشون هست؟
یه سری تغییرات دستی برای گیم پلی بازی بیرون اومده که خیلیا با اعمال این تنظیمات از گیم پای بازی رضایت بیشتری کسب کردن،حالا هرکی خواست انجام بده ببینه نتیجه خوبه یا نه!
Game Settings
Controls: Full manual
Half length: 15 Minutes we prefer 10 minutes
Difficulty: World Class or Legendary
Game speed: Normal
Analog sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders User/CPU
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه .نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید بیشتر از اینا تغییرات اعمال بشه . اینا رو منوال بازی میکنن . بازی همینجوریش روی assisted مشکل داره چه برسه به منوال . دیگه باید یه 10 تایی توی هر بازی بخوری .
جانه من یکی از دوستانی که دارن بازی میکنن جواب بدن.کریر برا شما هم همش کرش میکنه؟چه جوری درستش کنم.(بقیه ی قسمت های بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چیش عالیه)
یه سوال دیگه هم اینکه این فایل که برا نقل و انتقالات بود چرا تو کریر انجام نمیشه؟
دوستان یکی اینجا به ما بگه از رو چی بفهمم fifa 13م تا چه آپدیتی داره؟ یه نشونه ایی راهکاری چیزی به ما بدید. مثلا بگید بازیکن x تو ورژن 1.5 فلان تیم بود الان به تیم b رفته! حجم دانلودم کمه نمیتونم 500 مگ از رو شانس بگیرم. ببخشید تاپیک 13 رو خاک گرفته کسی جواب نمیده
مثلا فالکائو رفته موناکو اما نیمار و اوزیل هنوز توی تیم قبلیشونن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)