نگاه نکن چون رنگ سفیدش گرونه حتما بهتره
رنگ سلیقه ای من خودم شکلاتی رومیپسندم چون به تیپو قیافم میخوره اما سفید هم واقعا قشنگه ولی زیاد تو دیده
نگاه نکن چون رنگ سفیدش گرونه حتما بهتره
رنگ سلیقه ای من خودم شکلاتی رومیپسندم چون به تیپو قیافم میخوره اما سفید هم واقعا قشنگه ولی زیاد تو دیده
Last edited by jakbingbang; 07-08-2013 at 15:06.
شاید خود ویندوز خاموش کرده بلوتوثو. واسه منم اینجوری بود روشن کردم ok شد. تو change pc setting روشنش کن.
ممنون سایت خوبی هستش میشه گفت بهترین سایت در زمینه Review آنتی ویروس های معروف اما متاسفانه من Comodo رو پیدا نکردم ریویویی ازش باشه![]()
دوستان، مشکل یخ کارکردن لپتاپم همچنان ادامه داره..
دوست عزیز این کاری که گفتمو انجام بدید حتما میشه. من با گوشی 100 تومنی جی ال ایکس هم فایل فرستادم به لپتاپ هم ازش فایل گرفتم . دیگه گوشی شما از من داغون تر که نیست![]()
من با ویندوز 8 کار میکنم.
1- هر دو بلوتوٍث روشن
2- از روی Task Bar روی آیکن بلوتوث راست کلیک
3- گزینه Add a Bluetooth Device رو انتخاب کنید.(منتظر باشید که لپتاپ موبایل رو پیدا کنه)
4- وقتی که پیدا کرد تو لیست قرار میگیره خودش.. در این قسمت از منوی ستینگ ویندوز: setting/change pc settings/Devices
5- حالا هر فایلی رو که قصد دارید با موبایل بفرستید بعد تو هر دو دستگاه OK کنید تا تایید شه و بفرسته.. والسلام...
***اگه تو این لیست بیاد دیگه نیازی به پسوورد هم نداره
lionf3 عزیز من با خیلی از انتی ویروس ها کار کردم و از اونجایی که من یه اخلاقی دارم که تا ته توی یه چیزیو در نیارم حرف الکی نمیزنم پس به خاطر همین میتونم به جرات بگم که تو ایران بهترین انتی ویروس هایی که تا به حال دیدم یکی bit defender بوده و یکی هم کاسپر اسکای و یکی هم اویرا هست البته در مورد اویرا زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد..البته باز هم میگم دلیل اینکه نام انتی ویروس های دیگه رو نبردم اینه که تو کشور ما اولا بعضی از انتی ویروس ها تحریم هستند و بعضی دیگه مثل کویک هیل که انتی ویروس قدرتمند هندی هست دارای کد لایسنس نیست و از اونجایی که 90 درصد ایرانی ها و از جمله خودم عادت به خرید نرم افزار و کد لایسنس اورجبنال نداریم پس خیلی از انتی ویروس ها شناخته شده نیستند.ولی به نظر من یا از بیت دیفندر یا از کسپر استفاده کنید یا اگر اینها را نمی خواهید اویرا را استفاده کنید و در اخر این رو هم بگم که شاید بعضی از دوستان تا به حال انتی ویروسی نصب نکردند و باز هم به مشکل بر نخوردند و سیستمشون ویروسی نشده است اما اینو بدونید که ممکن هست یک لحظه سیستمتتون ویروسی بشه و اگه اینطور بشه که دیگه وا ویلا...پس کاهش سرعت ارزش اینو نداره که بخواین انتی ویروس نصب نکنید البته اینم بگم که این کاهش سرعت خیلی خیلی خیلی کمه پس خیالتون راحت.من اگه بشه بعده ها یه تاپیک ایجاد میکنم تا یه مطلب کامل و جامع در مورد همین انتی ویروس ها باشه.ببخشید که زیاد شد.
ممنون علی جان حرف شما درسته منم از Kasper خیلی خوشم میاد آنتی ویروس قوی از مهد ویروس ها (روسیه)
با بیتدفندر حال نمیکنم نمیدونم چرا هرچند که بهترین Internet Security 2012 شد اما باز هم علکی سنگین هست هم به درد من نمیخوره کلا
از اویرا هم استفاده میکردم راضی بودم اما از نظر خودم به خیلی چیزا بی تفاوت بود و زیاد گیر نمیداد بنابر این پاکش کردم و الان از Comodo Internet Security استفاده میکنم که واقعا فوق العاده هستش
هم امکانات هم سرعت و هم اینکه رایگان هستش اما قابلیت هاش کاملا تنها تو یه قابلیتی به اسم Geek Body که اتفاقا تو ایران اصلا کاربرد نداره با نسخه پولیش تفاوت داره.
باز هم ممنون بخاطر پیگیری.
این بحث آنتی ویروس و....تموم کنیم چون به درد اونایی که میان نمیخوره.
کسی از دوستان نمیدونه چرا لپتاپم از زمان روشن شدن تا خاموش شدن فن ش یسره کار میکنه؟؟؟؟
اصن وانمیسته، لپتاپ هم سرده سرده.. یخه!!!!
Last edited by nima snr; 07-08-2013 at 22:28.
یعنی چی.خوب فن همیشه کار میکنه دیگه.اگه منظورتون این هست که در حالت عادی بیش از حد کار میکنه.به نظر من اگه بایوس رو اپدیت نکردی; اینکارو بکن که به احتمال زیاد با این کار هم فنت درست میشه.اگر هم اینکارو کردی و درست نشد بگو راه دیگه ای رو بگم.
Last edited by Capital; 07-08-2013 at 23:17.
عزیزم پس میخواستی فن دوسره کار کنه؟ خوب کلا از زمان استارت تا شات داون باید کار کنه. اگر مشکلت دور فنه با نرم افزار حل میشه اگه کم کاری فنه اونم با نرم افزار حل میشه منظورم همون آپدیت بایوس هستش که داخل صفحه فک کنم 214 لینکشو گذاشتم پست های قبلی منو نگاه کن لینکش هست بگیر آپ کن اگه نشد یا ارور داد که ورژن همینه که هیچی یه راه دیگه میریم
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)