تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 626 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شاید سوال مناسبی نپرسم ولی می خوام بدونم

کودوم رنگش خوبه ؟

آخه من جفتش رو خیلی خوشم اومده اما الان تو امپاسم

که کودوم رو انتخاب کنم!!

نظر شما چیه!؟
    نگاه نکن چون رنگ سفیدش گرونه حتما بهتره
    رنگ سلیقه ای من خودم شکلاتی رومیپسندم چون به تیپو قیافم میخوره اما سفید هم واقعا قشنگه ولی زیاد تو دیده
    Last edited by jakbingbang; 07-08-2013 at 15:06.

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند روزه که گزینه Bluetooth از قسمت send راست کلیک من حذف شده نمیدونین چیکار کنم؟
    شاید خود ویندوز خاموش کرده بلوتوثو. واسه منم اینجوری بود روشن کردم ok شد. تو change pc setting روشنش کن.

3. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان من خوب دیدم که یه سایتیو معرفی کنم تا بدونین بهترین انتی ویروس ها به ترتیب تو سطح دنیا چیه که این سایت هر چند ماه یکبار انتی ویروس ها را از همه لحاظ مثل شناسایی اویروس و قدرت و ....مورد بررسی قرار میده البته شاید خیلیا اسم این سایتو شنیده باشن.دوستان شاید با دیدن رتبه های بعضی از این انتی ویروس ها شک کنید و بگین که اگه این انتی ویروس خوب بود که انقد مردم ازش کم استفاده نمیکردن ولی اینو بدونین که تو کشور ما بنا به دلایلی شاید بهترین انتی ویروس های قدرتمند استفاده نشن.مثلا مثل نبودن کدهای لایسنس اونها یا مثلا همین تحریم ها.دوستان این سایت زبانش انگلیسیه اگر به مشکل برخوردین به من بگین تا براتون بازش کنم.سعی کنین ازش استفاده کنین چون واقعا باید روی یک کامپیوتر یه انتی ویروس باشه که من موندم یکسری ها چطور میگن انتی ویروس بدرد نمیخوره.اینم ادرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون سایت خوبی هستش میشه گفت بهترین سایت در زمینه Review آنتی ویروس های معروف اما متاسفانه من Comodo رو پیدا نکردم ریویویی ازش باشه

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

سلام دوستان، اونایی که قبلا میگفتن یه صداهایی از لپتاپ میشنون بخصوص تو سکوت شب، الان منم چند شبه این صداهادو مشنوم!!!!!!
    و مهم تر از اون اینکه شبا ک لپتاپو روشن میکنم (ساعت 11 - 12 روشن میکنم تا 3 ،- 4 صبح موقع سحر حتی گاهی تا خود صبح، واسه دانلود) یکسره فن روشنه و لپتاپ یخ یخ!!!! حتی قسمت فلز بالای فن،. این در حالیه که این اتفاق روزا نمیافته و فن قطع و وصل میشه.. و کمی هم گرم میشه.. دوستان به نظر شما علتش چیه ک شبا یه سره فن کار میکنه و به هیچ عنوان قطع نمیشه!!!
    نگرانم عجیب!!!!!
    دوستان، مشکل یخ کارکردن لپتاپم همچنان ادامه داره..

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینکارم انجام دادم ولی وقتی می خوام یه فایل از گوشیم باوتوث کنم به لب تاب گوشی پیام میزنه انجام نشد البته اینم بگم من از لب تاب به گوشیم فایل بلوتوث کردم ولی برعکسش نمی دونم باید چکارکنم معمولا باید یه گزینه recive fileداشته باشه ولی من ندارم میشه اگه تا حالا کسی از لب تاب به موبایل بلوتوث کرده بگه چه جوری اینکارو کرده چون توضیح دوستان بیشتر برای فرستادن فایل .ممنون میشم.

دوست عزیز این کاری که گفتمو انجام بدید حتما میشه. من با گوشی 100 تومنی جی ال ایکس هم فایل فرستادم به لپتاپ هم ازش فایل گرفتم . دیگه گوشی شما از من داغون تر که نیست

من با ویندوز 8 کار میکنم.
    1- هر دو بلوتوٍث روشن
    2- از روی Task Bar روی آیکن بلوتوث راست کلیک
    3- گزینه Add a Bluetooth Device رو انتخاب کنید.(منتظر باشید که لپتاپ موبایل رو پیدا کنه)
    4- وقتی که پیدا کرد تو لیست قرار میگیره خودش.. در این قسمت از منوی ستینگ ویندوز: setting/change pc settings/Devices
    5- حالا هر فایلی رو که قصد دارید با موبایل بفرستید بعد تو هر دو دستگاه OK کنید تا تایید شه و بفرسته.. والسلام...

***اگه تو این لیست بیاد دیگه نیازی به پسوورد هم نداره

7. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lionf3 عزیز من با خیلی از انتی ویروس ها کار کردم و از اونجایی که من یه اخلاقی دارم که تا ته توی یه چیزیو در نیارم حرف الکی نمیزنم پس به خاطر همین میتونم به جرات بگم که تو ایران بهترین انتی ویروس هایی که تا به حال دیدم یکی bit defender بوده و یکی هم کاسپر اسکای و یکی هم اویرا هست البته در مورد اویرا زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد..البته باز هم میگم دلیل اینکه نام انتی ویروس های دیگه رو نبردم اینه که تو کشور ما اولا بعضی از انتی ویروس ها تحریم هستند و بعضی دیگه مثل کویک هیل که انتی ویروس قدرتمند هندی هست دارای کد لایسنس نیست و از اونجایی که 90 درصد ایرانی ها و از جمله خودم عادت به خرید نرم افزار و کد لایسنس اورجبنال نداریم پس خیلی از انتی ویروس ها شناخته شده نیستند.ولی به نظر من یا از بیت دیفندر یا از کسپر استفاده کنید یا اگر اینها را نمی خواهید اویرا را استفاده کنید و در اخر این رو هم بگم که شاید بعضی از دوستان تا به حال انتی ویروسی نصب نکردند و باز هم به مشکل بر نخوردند و سیستمشون ویروسی نشده است اما اینو بدونید که ممکن هست یک لحظه سیستمتتون ویروسی بشه و اگه اینطور بشه که دیگه وا ویلا...پس کاهش سرعت ارزش اینو نداره که بخواین انتی ویروس نصب نکنید البته اینم بگم که این کاهش سرعت خیلی خیلی خیلی کمه پس خیالتون راحت.من اگه بشه بعده ها یه تاپیک ایجاد میکنم تا یه مطلب کامل و جامع در مورد همین انتی ویروس ها باشه.ببخشید که زیاد شد.

9. 3 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

lionf3 عزیز من با خیلی از انتی ویروس ها کار کردم و از اونجایی که من یه اخلاقی دارم که تا ته توی یه چیزیو در نیارم حرف الکی نمیزنم پس به خاطر همین میتونم به جرات بگم که تو ایران بهترین انتی ویروس هایی که تا به حال دیدم یکی bit defender بوده و یکی هم کاسپر اسکای و یکی هم اویرا هست البته در مورد اویرا زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد..البته باز هم میگم دلیل اینکه نام انتی ویروس های دیگه رو نبردم اینه که تو کشور ما اولا بعضی از انتی ویروس ها تحریم هستند و بعضی دیگه مثل کویک هیل که انتی ویروس قدرتمند هندی هست دارای کد لایسنس نیست و از اونجایی که 90 درصد ایرانی ها و از جمله خودم عادت به خرید نرم افزار و کد لایسنس اورجبنال نداریم پس خیلی از انتی ویروس ها شناخته شده نیستند.ولی به نظر من یا از بیت دیفندر یا از کسپر استفاده کنید یا اگر اینها را نمی خواهید اویرا را استفاده کنید و در اخر این رو هم بگم که شاید بعضی از دوستان تا به حال انتی ویروسی نصب نکردند و باز هم به مشکل بر نخوردند و سیستمشون ویروسی نشده است اما اینو بدونید که ممکن هست یک لحظه سیستمتتون ویروسی بشه و اگه اینطور بشه که دیگه وا ویلا...پس کاهش سرعت ارزش اینو نداره که بخواین انتی ویروس نصب نکنید البته اینم بگم که این کاهش سرعت خیلی خیلی خیلی کمه پس خیالتون راحت.من اگه بشه بعده ها یه تاپیک ایجاد میکنم تا یه مطلب کامل و جامع در مورد همین انتی ویروس ها باشه.ببخشید که زیاد شد.
    ممنون علی جان حرف شما درسته منم از Kasper خیلی خوشم میاد آنتی ویروس قوی از مهد ویروس ها (روسیه)
    با بیتدفندر حال نمیکنم نمیدونم چرا هرچند که بهترین Internet Security 2012 شد اما باز هم علکی سنگین هست هم به درد من نمیخوره کلا
    از اویرا هم استفاده میکردم راضی بودم اما از نظر خودم به خیلی چیزا بی تفاوت بود و زیاد گیر نمیداد بنابر این پاکش کردم و الان از Comodo Internet Security استفاده میکنم که واقعا فوق العاده هستش
    هم امکانات هم سرعت و هم اینکه رایگان هستش اما قابلیت هاش کاملا تنها تو یه قابلیتی به اسم Geek Body که اتفاقا تو ایران اصلا کاربرد نداره با نسخه پولیش تفاوت داره.
    باز هم ممنون بخاطر پیگیری.
    این بحث آنتی ویروس و....تموم کنیم چون به درد اونایی که میان نمیخوره.

11. 4 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

کسی از دوستان نمیدونه چرا لپتاپم از زمان روشن شدن تا خاموش شدن فن ش یسره کار میکنه؟؟؟؟
    اصن وانمیسته، لپتاپ هم سرده سرده.. یخه!
    !!!
    Last edited by nima snr; 07-08-2013 at 22:28.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان نمیدونه چرا لپتاپم از زمان روشن شدن تا خاموش شدن فن ش یسره کار میکنه؟؟؟؟
    !!!
    یعنی چی.خوب فن همیشه کار میکنه دیگه.اگه منظورتون این هست که در حالت عادی بیش از حد کار میکنه.به نظر من اگه بایوس رو اپدیت نکردی; اینکارو بکن که به احتمال زیاد با این کار هم فنت درست میشه.اگر هم اینکارو کردی و درست نشد بگو راه دیگه ای رو بگم.
    Last edited by Capital; 07-08-2013 at 23:17.

14. 3 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

!!!
    عزیزم پس میخواستی فن دوسره کار کنه؟ خوب کلا از زمان استارت تا شات داون باید کار کنه. اگر مشکلت دور فنه با نرم افزار حل میشه اگه کم کاری فنه اونم با نرم افزار حل میشه منظورم همون آپدیت بایوس هستش که داخل صفحه فک کنم 214 لینکشو گذاشتم پست های قبلی منو نگاه کن لینکش هست بگیر آپ کن اگه نشد یا ارور داد که ورژن همینه که هیچی یه راه دیگه میریم

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

16. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •