خوب دوستانی که گفته بودن زیرنویس فارسی پخش می کنه لطفا یه توضیحی بدن یا یک نمونه از زیرنویس هایی که پخش کرده رو اینجا بذارن تا ما هم تست کنیم
خوب دوستانی که گفته بودن زیرنویس فارسی پخش می کنه لطفا یه توضیحی بدن یا یک نمونه از زیرنویس هایی که پخش کرده رو اینجا بذارن تا ما هم تست کنیم
والله من هم دیدم یکی گفت درست نشون میده فکر کردم جدیه. انگار یه مورد خاص رو درست نشون داده فقط.
من امروز این کارتون آیس ایج رو با فرمت ام کی وی تست میکردم اصلا نمیاورد. با ای وی آی که اس آر تی بیرونش بود هم میاورد ولی حروف جدا جدا بودن.
یه راه خوب که تو وسترن دیجیتال قبلا جواب میداد این هست که به idx تبدیل کنیم ولی فکر کنم با اون هم گیر داره.
ببین بستگی به انکودینگ فایل داره. من با notepad++ فایل رو باز کردم و با انواع انکودینگ ها مثل UTF-8 و ANSI و UCS دوباره سیو کردم
نتیجه اینکه ANSI رو خرچنگ قورباغه، UTF-8 رو با فونتهای جدا جدا و UCS رو اصلا نشون نمیده !
راه دیگه ای هم به ذهنم نمی رسه
//
راستی در کمال تعجب فیرم ور من الان ورژنش 2 هست !
ورژن 2.5 رو از سایت فارسی دانلود کردم و روی USB با FAT32 ریختم و راهی که تو دفترچه انگلیسی گفته بود رو رفتم و وارد بخش موسیقی شدم
فایل رو پیدا می کنه ولی OK رو که روش می زنی هیچی نمیشه !
خب مال من هم دقیقا همین جوریه دیگه. اههههههه ....
چه گیری کردیم ها.
در مورد اینکدینگ معمولا باید یو تی اف بزاریم. من اصلا استفاده از اینکدینگ های دیگه به ذهنم نرسید. ولی شما تست کردی دستت درد نکنه.
میگم نکنه باید هر چی میخوایم ببینیم سابتایتل رو روش بندازیم به همراه تصویر اینکد کنیم بره ؟
مال من هم 2 هست منتها این لینک شرکت سما 2.5 هست. حجمشون هم 1.5 مگ فرق داره. من به امید این هستم که اون 1.5 مگ ... زیر نویس ...![]()
Last edited by alireza1411; 22-09-2010 at 21:19.
چند تا مطلب مهم:
طبق آخرین تماسی که با شرکت سما گرفتم اونا گفتن آپگرید جدید تا هفته آینده میاد که یه سری مشکلات زیر نویس حل شده.
در ضمن اگر شما نمی تونید فایل آپگرید رو رو دستگاه باز کنید یعنی آخرین آپگرید رو دستگاه شما نصبه. من هم این مشکل رو داشتم. ورژن دستگاه من 2 بود و ورژن سایت 2.5 اما ورژن 2.5 رو نتونستم نصب کنم. باهاشون تماس گرفتم. مسئولش گفت اگر ورژن 2 رو دستگاهتون نصبه و ورژن 2.5 سایت رو نتونستید نصب کنید یعنی دستگاهتون آپگرید هست. چون ورژن 2 با 2.5 فقط از نظر شماره ورژن فرق داره.
Last edited by Creative1; 22-09-2010 at 22:03.
کریتیو جان پس شما چیو گفتی خودت تست کردی و پخش کرده !؟
یه نمونه آپ کن لااقل ببینیم انکودینگش چیه !
Last edited by Rebel; 22-09-2010 at 22:09.
من این 6 تا فیلم رو تست کردم و همه رو با زیرنویس فارسی پخش کرد. البته برای اینکه درست پخش کنه باید زبان دستگاه فارسی باشه.
Blindness --> MKV
Love happens --> MKV
Scary Movie 4 --> AVI
The ugly truth --> MKV
What happens in vegas --> MKV
Yes man --> AVI
فایل SRT این زیرنویس ها رو آپلود کردم. دیگه خود فیلم ها رو نمی تونم آپلود کنم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید درست شه. ما که یه هفته که هیچ یه ماه هم صبر میکنیم اگه قرار باشه درست بشه.
منتها این حرفشون که گفتن یه هفته دیگه معنیش یه ماه دیگه هست ها !!!! حالا ببینیم کی میدن بیرون. ما که منتظریم.
لووول !
نکته اش همینجاس !
ترجمه فارسی منوها انقدر بد بود که من همون اول زبان رو گذاشتم رو انگلیسی
زبان دستگاه باید فارسی باشه تا زیرنویس فارسی رو پخش کنه !
مشکلی هم با نوع انکودینگ نداره هم ANSI و هم UTF-8 رو بدون مشکل پخش می کنه.
//
آقا ممون مشکل ( یه بخشش ) حل شد !
مسئله اینه که فونتش انقدر کوچیکه که از 2،3 متری تلوزیون قابل خوندن نیست !
کلا شما هر چی من میخوام تست کنم زودتر زحمتش رو میکشی. آره من هم دقیقا مقثل شما گه گیجه گرفتم دیدم منو انگلیسی باشه خیلی راحت تره و وقتی ایشون گفتن فارسی گذاشتن من هم تصمیم گرفتم بعدا تستش کنم.خب فکر کنم یه بخشایی داره حل میشه.
آقا این نویزی که وقتی صدای پلیر کمه و صدای تلویزیون رو زیاده تو دستگاه شما هم شنیده میشه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)