چطوری باید از آپدیتای کومودو پشتیبان بگیرم؟
چطوری باید از آپدیتای کومودو پشتیبان بگیرم؟
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
به این مسیر برو و بعدش فایل b0016877.cav رو کپی و جای دیگه ذخیره کن عدد با ابدیت جدید تغییر میکنه.
سلام دوستان عزیز...من چند روز هست که هر چیزی میخوام دانلود کنم با IDM این ارور و پیغام خطا را بهم میده و اجازه ی دانلود نمیده بهم..لطفن کمکم کنید..سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by taoching; 07-09-2013 at 12:55.
یک سرچ میکردین میدیدین نصف تاپیک بحث در مورد IDM است
یکی نیست به ما کمک کنه؟!! مشکل بنده حل نشده متاسفانه!!! فایروال کمودو اجازه دانلود توسط IDM را نمی ده!!!
اینا رو کپی کردم بردم واسه pc یکی از آشناها که تو روستان و دسترسی به نت درست حسابی ندارن ولی باز نوشته بود دیتابیس آپدیت نیست!
حتما باید به نت وصل شه؟
شما اون پست و اون صفحه که عباس خان لینک دادند را خوندید؟؟
برای بار Nام مجدداً تکرار میشه (آمار باز-تکرارش از دستم در رفته): IDM (یا هر برنامه امن دیگری) را به لیست فایلهای امن اضافه کنید،< یعنی از این فارسیتر و واضحتر دیگه نمیشه گفت.
اینا دیگه چیه؟ فقط از یک فایل باید کپی بگیرید، پس باید میفرمودید این
روش تهیه بکاپ و انجام آپدیت آفلایت:
برو به همون مسیر ذکر شده و یک فایل هست که باید کپی بگیرید: bxxxxxxx.cav
x= عدد هست،
بعد برو روی سیستم دیگه و از طریق محیط کومودو، فایل را وارد کنید. اصلا نیازی نیست به اینترنت وصل بشه، به محض وارد کردن اون فایل و انجام اپدیت آفلاین، کومودو اعلام میکنه که دیتابیس آپدیت شده؛ آموزشش در پست دوم هست.
====
واقعاً چه چیزی باید گفته میشده که بیان نشده؟؟ من احساس میکنم دوستان یه مقدار در خوندن مطالب دقت نمیکنند
======================
ویرایش:
چند وقت پیش یکی از دوستان یک برنامه مدیریت دانلود رایگان به من معرفی کرد که بد ندیدیم اینو اینجا هم معرفی بکنم تا دوستانی که مایل بودند از این برنامه استفاده بکنند.
احساس میکنم میتونه نیازیهای شما را برطرف بکنه. خودم تست کردم و راضی کننده بود.
وبسایت برنامه به همراه لینک دانلود:
رایگان هست و نیازی به کرک و .. نداره که براتون دردسرساز بشه. قابلیتهای خوبی داره. محیط ساده و کاربردی. با مروگرها سازکاره، حتی دراگون. تنظیمات خوبی داره و در امکانات دستتون بازه... در مورد سرعت دانلود با این برنامه هم باید عرض کنم روی ویندوز مجازی خوشبختانه من حداکثر سرعت دانلود را مشاهده کردم. +1
محتوای مخفی: محیط
کومودو هم این برنامه را امن میدونه و به واسطه اینکه رایگان هست نیازی به کرک نیست پس مشکلی ندارید. (البته کومودو IDM را هم امن میدونه، مسائل از کرک ناشی میشه)
Last edited by Jadda; 07-09-2013 at 23:24.
چه فرقی میکنه حالا!!!اینا دیگه چیه؟ فقط از یک فایل باید کپی بگیرید، پس باید میفرمودید این
خوبه دیگه! هی سوال تکراری می پرین هم تو ذهن جا میوفته هم تاپیک پیش میره!!!واقعاً چه چیزی باید گفته میشده که بیان نشده؟؟ من احساس میکنم دوستان یه مقدار در خوندن مطالب دقت نمیکنند![]()
![]()
سلام
همه کاربران انجمن آنتی عزیزان و بزرگان من هستند. کاربران CIS اخصتر!... اگه به هرکی تیکه بندازم میشه نقدش کرد... ولی حداقل در این تاپیک پشت تیکه هام یه چیزی هست و بی حکمت نیست.
نگرانیها بابت حل نشدن مشکلات دوستان هست.... و اونجوری سرشو از کلمات من میاره بیرون.... مبدأ سخن میل به کمک هست.
البته کنار آتش اشتباه هستم و گاهی میافتم توش....
![]()
سلام به همگی ...
چرا رو ویندوز 8.1 کومودو نصب نمیشه ...
تو فوروم کومودو نوشته بود نسخه بتای 6.3 رو باید نصب کرد ولی من پیدا نکردم ...
کسی راه حلی داره ؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)