تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 223 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2224

نام تاپيک: Fedora

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

عاغا یه مشکل جدید
    من رو لپ تاپ هم فدورا رو نصب کردم . معمولا جاهایی که میرم اینترنت نیست و به اینترنت احتیاج پیدا می کنم یه بسته gprs ایرانسل میگیرم و کارم رو راه می اندازه ! ( البته با ویندوز )
    الان تو فدورا این مشکل رو دارم که وقتی میخوام کانکشن بسازم با بلوتوث موبایل رو پیدا نمی کنه ! فایل هم خواستم ارسال کنم پیدا نکرد ! با مینت ( دیسک زنده ) امتحان کردم راحت بلوتوث رو پیدا می کنه ولی تو فدورا نه ...

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که هیچ وقت از بلوتوث خاطره خوشی نداشتم
    از usb چرا استفاده نمی کنید؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

من روی لپتاپم که ایسر 5755G هست فدورا نصب کردم. الان چند تا مشکل برام پیش اومده که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

اول اینکه کارت وایرلس رو نمیشناسه. توی تنظیمات شبکه فقط کارت lan رو تشخیص میده.

دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه )
    سیستمم دو تا کارت گرافیک داره. کارت پیشفرض intel هست و کارت دوم هم nvidia 630M.

مشکل بعدی هم که احتمالا مربوط به همون مشکل اول میشه چراغ وایرلسه. همیشه این چراغ توی محیط لینوکس خاموشه. قبل از بوت میتونم با کلید فانکشن، آداپتور وایرلس رو روشن کنم و چراغش هم روشن میشه اما همین که وارد فدورا میشه چراغ خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه.

فکر میکنم هر دو مشکل یه جورایی مربوط به درایورها باشه. جایی هست که بتونم درایورهای مناسب سیستمم رو انتخاب کنم؟ سایت ایسر فقط درایور ویندوزی داره‌:(

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

من روی لپتاپم که ایسر 5755G هست فدورا نصب کردم. الان چند تا مشکل برام پیش اومده که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

اول اینکه کارت وایرلس رو نمیشناسه. توی تنظیمات شبکه فقط کارت lan رو تشخیص میده.

دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه )

مشکل بعدی هم که احتمالا مربوط به همون مشکل اول میشه چراغ وایرلسه. همیشه این چراغ توی محیط لینوکس خاموشه. قبل از بوت میتونم با کلید فانکشن، آداپتور وایرلس رو روشن کنم و چراغش هم روشن میشه اما همین که وارد فدورا میشه چراغ خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه.

فکر میکنم هر دو مشکل یه جورایی مربوط به درایورها باشه. جایی هست که بتونم درایورهای مناسب سیستمم رو انتخاب کنم؟ سایت ایسر فقط درایور ویندوزی داره‌:(
    تا حالا تجربه کار با کارت های وایرلس رو نداشتم ولی اینو میدونم به جز مودمهای دایال آپ عصر بوق بوق میرزا هیچ سخت افزاری نباید با لینوکس مشکلی داشته باشن
    فعلا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون ببین درست میشه یا نه
    اگر شناخت که فبها و گرنه یه فکر دیگه ای مکنیم
    ولی اگر یه توزیعی مثل مینت رو هم به صورت لایو(بدون پاک کردن فدورا) امتحان کنید ببینید وایرلس رو میشناسه یا نه..فدورا با توجه به سیاستش همچین یکم ناپایداره...

این مشکل شما و داریور انویدیا مشکلی هست که توی فرنگ سرش چاقو کشی به راه انداختن و انواع فحش و الفاظ رکیک به همدیگه دادند
    فعلا بهترین راه حل استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است

5. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا حالا تجربه کار با کارت های وایرلس رو نداشتم ولی اینو میدونم به جز مودمهای دایال آپ عصر بوق بوق میرزا هیچ سخت افزاری نباید با لینوکس مشکلی داشته باشن
    فعلا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون ببین درست میشه یا نه
    اگر شناخت که فبها و گرنه یه فکر دیگه ای مکنیم
    ولی اگر یه توزیعی مثل مینت رو هم به صورت لایو(بدون پاک کردن فدورا) امتحان کنید ببینید وایرلس رو میشناسه یا نه..فدورا با توجه به سیاستش همچین یکم ناپایداره...

این مشکل شما و داریور انویدیا مشکلی هست که توی فرنگ سرش چاقو کشی به راه انداختن و انواع فحش و الفاظ رکیک به همدیگه دادند
    فعلا بهترین راه حل استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است
    خیلی ممنونم
    کارت وایرلس با همین مقاله که آدرس دادید درست شد.
    کارت گرافیک به نظر میرسه بیشتر کار داشته باشه. فردا تست میکنم.

الان گذاشم آپدیت شه تا بعد مشکلاتش رو چک کنم. اما سرعت دانلود بعضی از فایلها در حد دایال آپه! یه فایل ۸ مگی رو الان نیم ساعته داره دانلود میکنه. اینو نمیشه درست کرد؟ اینجوری که آدم پیر میشه! (yum-plugin-fastestmirror هم نصبه)

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم
    کارت وایرلس با همین مقاله که آدرس دادید درست شد.
    کارت گرافیک به نظر میرسه بیشتر کار داشته باشه. فردا تست میکنم.

الان گذاشم آپدیت شه تا بعد مشکلاتش رو چک کنم. اما سرعت دانلود بعضی از فایلها در حد دایال آپه! یه فایل ۸ مگی رو الان نیم ساعته داره دانلود میکنه. اینو نمیشه درست کرد؟ اینجوری که آدم پیر میشه! (yum-plugin-fastestmirror هم نصبه)
    واسه افزایش سرعت yum، بخش مربوطه رو توی مقاله زیر بخون. تو آخرین خط‌های مقاله اشاره شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من فدورا 18 با محیط kde نصب دارم.مشکل من با Kickoff Application Launcher هست یا راحترم بگم منوی استارت فدورا.
    وقتی تازه فدورا رو نصب کردم تب leave شامل تمام آیکونهای پیشفرض بود.پس از مدت کوتاهی آیکون Turn off پرید.حالا هم یکباره آیکونهای Sleep و Hibernate پریده.
    shutdown که با یه شل اسکریپت کوچولو انجام میشد اما برای sleep باید دستور pm-suspend با مجوز ریشه اجرا بشه که آزاردهندس.چطوری آیکونهای پیشفرض رو برگردونم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من فدورا 18 با محیط kde نصب دارم.مشکل من با Kickoff Application Launcher هست یا راحترم بگم منوی استارت فدورا.
    وقتی تازه فدورا رو نصب کردم تب leave شامل تمام آیکونهای پیشفرض بود.پس از مدت کوتاهی آیکون Turn off پرید.حالا هم یکباره آیکونهای Sleep و Hibernate پریده.
    shutdown که با یه شل اسکریپت کوچولو انجام میشد اما برای sleep باید دستور pm-suspend با مجوز ریشه اجرا بشه که آزاردهندس.چطوری آیکونهای پیشفرض رو برگردونم؟
    KDE چه ورژنی؟ KDE کلا stable نیست... امکان داره باگ یز کارت باشه. اگه پوشه .kde تو مسیر خانگی رو پاک کنی همه چی به حالت قبل باید برگرده و احتمال داره اینم حل شه.

در آغاز فعالیت kalagh500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من تازه کارم در باره لینوکس یه چیزایی شنیدم و میخوام نصبش کنم ولی تو قسمت پارتیشن بندیش مشکل دارم
    هارد من 300 گیگه 6 تا پارتیشن تو ویندوز دارم حالا موقع نصب لینوکس اگه یکی از این پارتیشن هارو بهش معرفی نکنم نمیشناسدتش؟؟؟؟؟؟؟
    بهم گفتن باید 4 تا پارتیشن داشته باشی اون دوتارا با بقیه مخلوطش کنم ولی یه مشکلی هست اندازه این 4 تا پارتیشن رو باید چجوری بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و یه سوال دیگه اوبونتو بهتره یا فدورا؟؟؟؟
    Last edited by kalagh500; 01-07-2013 at 09:00.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من تازه کارم در باره لینوکس یه چیزایی شنیدم و میخوام نصبش کنم ولی تو قسمت پارتیشن بندیش مشکل دارم
    هارد من 300 گیگه 6 تا پارتیشن تو ویندوز دارم حالا موقع نصب لینوکس اگه یکی از این پارتیشن هارو بهش معرفی نکنم نمیشناسدتش؟؟؟؟؟؟؟
    بهم گفتن باید 4 تا پارتیشن داشته باشی اون دوتارا با بقیه مخلوطش کنم ولی یه مشکلی هست اندازه این 4 تا پارتیشن رو باید چجوری بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و یه سوال دیگه اوبونتو بهتره یا فدورا؟؟؟؟
    سلام
    نیازی به شناساندن بقیه پارتیشن ها به لینوکس نیست. خودش میشناسه.
    4 پارتیشن بله باید بسازید اما چطور ساختنش دست خودتون هست. میتونید حدود 20 گیگ از یه پارتیشن قرض بگیرید و بدید به این چهار تا. با تقسیم مقدار پارتیشن ها. یا اینکه خود لینوکس این کار رو انجام بده که من پیشنهاد میکنم خودتون انجام بدین. ذره ای نزارین اتوماتیک انجام بشه.
    آموزش نصب اوبونتو هم موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال:
    پس کی قراره سینامون به فدورا اضافه بشه؟ چرا اینقدر دست دست میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •