تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 263 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اساتید محترم یعنی هیچ کدامتون از مشکل بنده سر در نمی آورید البته در فروم HP هم تعداد زیادی از افراد این مشکل را داشتند و جواب هایی هم که به آن ها داده بودند آن ها را قانع نکرده بود من را هم همین همچنین.
    فکر کنم برای پیدا کردن جوابم باید جایزه تعیین کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فکر می کنم دیگه این فروم خیلی خلوت شده فکر می کنک 5 روزی باشه دیگه کسی به این جا سری نمی زند.

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

فکر می کنم دیگه این فروم خیلی خلوت شده فکر می کنک 5 روزی باشه دیگه کسی به این جا سری نمی زند.
    شما که همه کار کردی اینم امتحان کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن مطمئن شو که در قسمت change advance power saving < power options آیتم های ati graphics power setting و switchable dynamic graphics رو حالت Maximaze perfomance باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

شما که همه کار کردی اینم امتحان کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن مطمئن شو که در قسمت change advance power saving < power options آیتم های ati graphics power setting و switchable dynamic graphics رو حالت Maximaze perfomance باشه
    متشکرم اما این لینک که مشکل داره خیلی تو وبگشتم اما انگار این مدل 13.11 v1 منقرض شده نتونستم پیداش کنم البته 13.11/ vergen های بالاترش بود همانند /13.11 v 9 آیا باز هم دانلودش کنم؟
    Last edited by Epelem; 04-10-2014 at 11:44.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.2تا سوال داشتم :

1- میشه Refresh Rate رو از 60 بیشتر کرد ؟

2- میخوام ویندوز 8.1 بریزم.برای درایور ها از فروشنده All Driver Pack 2014 گرفتم. کارم رو راه میندازه ؟

ممنون.
    سلام
    1. خیر! چون سیستم منبع تغذیه صفحه نمایش از خود لپ تاپ هستش و منبع تغذیه دیگر ندارد. البته بنظرم الان تمام مانیتورهایی که در بازار موجود هستند بیش از 70 یا 60 قبول نمیکنند.
    2. بله به شرطی که آخرین نسخه باشد. نسخه 14.9 و 14.8 آخرین نسخه هستند که بهترینند. خود سایت HP برای ویندوز 8.1 درایور ها رو برای دانلود گذاشته
    سوالی بود در خدمتم

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

متشکرم اما این لینک که مشکل داره خیلی تو وبگشتم اما انگار این مدل 13.11 v1 منقرض شده نتونستم پیداش کنم البته 13.11/ vergen های بالاترش بود همانند /13.11 v 9 آیا باز هم دانلودش کنم؟
    بله و اگه مشکلتون پا برجا بود با نصب دوباره ویندوزه امتحان کنید.
    راستی یه نکته هست که خیلی ها فکر میکنن گرافیک اصلی این لپتاب از اینتلش خیلی قوی تره در حالی که 20 تا 30 درصد بهتر کار میکنه. پس مراقب باشد در تشخیص انجام سویچ اشتباه نکنید!!!

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید؟
    این نسخه 14.9 رو کسی استفاده کرده؟
    در هنگام ریستارت و لاگ آن سیستم، صفحه کلا آبی میشه و نوشته ای نمایش داده نمیشه
    کسی این مشکل رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

راستی یه نکته هست که خیلی ها فکر میکنن گرافیک اصلی این لپتاب از اینتلش خیلی قوی تره در حالی که 20 تا 30 درصد بهتر کار میکنه. پس مراقب باشد در تشخیص انجام سویچ اشتباه نکنید!!!
    متشکرم از لطفتان .امتحانش خواهم کرد اما من یک بار موفق به سویچ شده ام و وقتی با 3D mark ازش تست گرفتم به سادگی و کاملا روان انیمیشن ها را اجرا می کرد اما وقتی با intel 4000 ازش تست گرفتم انگار لپ تاپ می خواست نابود بشه و انمیشن ها را فریم به فریم اجرا می کرد انگار که داره چند تا عکس پشت سر هم پخش می کنه البته در بازی های سنگین همانند کریسیس 4 هم وقتی که بازی را با تنظیمات گرافیکی بالا بازی کردم همین اتفاق افتاد. لازم به ذکر است چند باری که موفق به سویچ شده بودم درایور ویندوز 8.1 را روی ویندوز 7 نصب کرده بودم که بعد از مدتی ویندوز دچار مشکلات جدی شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آقا نشد که نشد . خیلی ها این مشکل رو دارند ها!!!!!!!!!!!!!!!! راستی اسلیپ هم از کار افتاد ولی باز هم متشکرم.
    Last edited by Epelem; 06-10-2014 at 20:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید؟
    این نسخه 14.9 رو کسی استفاده کرده؟
    در هنگام ریستارت و لاگ آن سیستم، صفحه کلا آبی میشه و نوشته ای نمایش داده نمیشه
    کسی این مشکل رو داره؟
    راستی شما می تونستی سویچ کنی؟ اگر می تونستید لطفا بگویید که نسخه ی amd catalyt تون چند بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •