تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 218 از 328 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چرا دودش مستقیم باید تو چشم خانوما بره؟ یعنی این جنس مونث هیچ کار و هدف دیگه ای تو زندگیش غیر از ازدواج نداره مثلا؟
    بحثای خاله زنکی رو قاطی اینجا نکنین. اینجا یه تاپیک تو متفرقه نیست که یکی برمیداره میگه با توجه به یک اصل!!! دخترا مرموز و دو رو هستن چطوری بشناسیمشون!!! اون یکی هم میگه ازدواج میخوام بکنم دختر خوب پیدا نمیکنم!!!
    واقعیته میتونی شما کتمان کنی! بحثای خاله زنک بازی مال خانوماس ن اقایون! شما وقتی حاضر نیستی نظر منو قبول کنی من چی بگم؟ شما خانوما قانع هستین واقعا بنظر خودتون؟ همه چی با هم میخواین اون اقا تو این وضعیت خراب از کجاش بیاره؟ دودشم بله تو چشم خانوما میره چون اون اقا 40 سالشم بشه جا افتاده است وقتی پول داشته باشه ی دختر 20 سال هم میتونه بگیره ولی هیچ وقت برعکسش نمیتونه اتفاق بیفته!
    گرچه بحث با شما چون خانوم هستی از جنس خودت طبعا دفاع میکنی بی فایدس پس لطفا منو ایگنور کن نقل قول نکن شما دنبال جواب نیستی! دنبال متهم کردنی[emoji3]
    پ.ن: مدیر محترم چرا نظر منو پاک میکنی؟؟؟ اصلا بن کن دیگه! این خانوم ورداشته توهین میکنه بحثا بقیه خاله زنکی توصیف میکنه پست من پاک میشه؟؟

2. 6 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

واقعیته میتونی شما کتمان کنی! بحثای خاله زنک بازی مال خانوماس ن اقایون! شما وقتی حاضر نیستی نظر منو قبول کنی من چی بگم؟ شما خانوما قانع هستین واقعا بنظر خودتون؟ همه چی با هم میخواین اون اقا تو این وضعیت خراب از کجاش بیاره؟ دودشم بله تو چشم خانوما میره چون اون اقا 40 سالشم بشه جا افتاده است وقتی پول داشته باشه ی دختر 20 سال هم میتونه بگیره ولی هیچ وقت برعکسش نمیتونه اتفاق بیفته!
    گرچه بحث با شما چون خانوم هستی از جنس خودت طبعا دفاع میکنی بی فایدس پس لطفا منو ایگنور کن نقل قول نکن شما دنبال جواب نیستی! دنبال متهم کردنی[emoji3]
    پ.ن: مدیر محترم چرا نظر منو پاک میکنی؟؟؟ اصلا بن کن دیگه! این خانوم ورداشته توهین میکنه بحثا بقیه خاله زنکی توصیف میکنه پست من پاک میشه؟؟
    دوست گرامی شما ابتدا بحث رو جنسیتی کردین و پستی که از شما پاک شد هم کاملا بدون محتوا و حمله شخصی بود.

به هر حال اگه شما تمایل دارید درباره انتظارات بالای خانم ها بحث کنید آزاد هست و مشکلی نداره، ولی شکلی که پیش گرفته بودید و حمله به خانم های انجمن (یا حمله به آقایان) قابل قبول نیست و چنین پست هایی حذف میشه. شما درباره پست ها و محتوای بحث های سایرین می تونید نظر بدید، ولی نمی تونید پست یک نفر رو نقل قول کنید و بهش بگید "این قد بشینین تا علف زیر پاتون سبز بشه".

4. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعیته میتونی شما کتمان کنی! بحثای خاله زنک بازی مال خانوماس ن اقایون!
    یعنی آقایون از گفتن هر حرف نامناسب و بی معنی ای مبرا هستن؟ چه جالب!!!

شما خانوما قانع هستین واقعا بنظر خودتون؟
    شما آقایون چطور؟ اگه دخترانی که دنبال ازدواج های تجملاتی و شوهر پولدار هستن زیاد شده آقایونی که دنبال زن ثروتمند هستن هم کم نیستن! طوری صحبت نکنین که انگار فقط دخترا هستن که امروزه مشکل قناعت دارن! این مشکلیه که همه دارن باهاش روبرو میشن و به شرایط کلی اجتماع امروز برمیگرده.

همه چی با هم میخواین اون اقا تو این وضعیت خراب از کجاش بیاره؟
    یه ذره عمیق تر به این مسئله نگاه کنین یکی از خارج از ایران پست شما رو بخونه فکر میکنه آقایون ایرانی همشون به خونه های 40 متری و ماشین اوراقی راضین ولی خانوماشون فکر میکنن این بدبختا سر گنج نشستن!
    پول مهم شده! این تقصیر من و شما نیست که این اتفاق افتاده ولی نتیجه اش رو شما داری تو زندگی همه میبینی.

دودشم بله تو چشم خانوما میره چون اون اقا 40 سالشم بشه جا افتاده است وقتی پول داشته باشه ی دختر 20 سال هم میتونه بگیره ولی هیچ وقت برعکسش نمیتونه اتفاق بیفته!
    متاسفانه شما از اون دسته آدمایی هستی که سن رو فقط مسئله ای برای زندگی جنس زن میدونن درحالیکه یک آقای 30 ساله به اندازه ی یک خانم 30 ساله شادابی خودش رو نسبت به 20 سالگیش از دست داده من نمیدونم چطور چنین مسئله ی ساده ای برای عده ای قابل درک نیست!! یعنی آقایون رو کلا هرکولی چیزی تصور کردن که زمان روشون اثری نمیذاره مثلا؟
    و اینکه شما عقیده داری یک آقای 40 ساله ی پولدار میتونه بره یه زن 20 ساله بگیره ولی برعکسش ممکن نیست خیلی فاجعه آمیزه چون تنها نگاهی که تو این جمله به ازدواج داشتی نگاه جسمانی بوده متاسفانه! غیر از این اگه معنی دیگه ای این جمله ی شما داره و من اشتباه برداشت کردم خیلی مشتاقم برام توضیحش بدین و از اشتباه درم بیارین!

گرچه بحث با شما چون خانوم هستی از جنس خودت طبعا دفاع میکنی بی فایدس پس لطفا منو ایگنور کن نقل قول نکن شما دنبال جواب نیستی! دنبال متهم کردنی
    متهم کردن شما چه نفعی برای من داره دقیقا؟؟؟ برید تمام این تاپیک رو بگردید ببینید من حتی یک پست دارم که توش به نحوی آقایون رو مقصر دونسته باشم و از جنس خودم دفاع کرده باشم!
    دودی اگه تو مشکلات و مسئله ی ازدواج امروز هست به چشم همه میره! شما خودت و جنس خودت رو از این مسئله مبرا ندون!!!

6. 8 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان یکبار دیگه نظرسنجی یه نگاهی بندازیم

عدم اعتماد به جنس مخالف دومین گزینه انتخابی بوده .میخواستم بپرسم دقیقا چرا به جنس مخالف اعتماد نمیشه کرد؟

من خودم هم به این گزینه رای دادم

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

عدم اعتماد به جنس مخالف دومین گزینه انتخابی بوده .میخواستم بپرسم دقیقا چرا به جنس مخالف اعتماد نمیشه کرد؟

بنظرم ریشه در باور ها و اعتقادات و جوی که فرد در اون بزرگ میشه داره، عدم اعتماد به جنس مخالف بیشتر از سوی آقایون مطرح میشه تا خانوم ها دلیلش هم نگاه ابزاری و کالایی به خانوم هاست- اگه تو جامعه ی خودمون نحوه ی برخورد رابطه ی مرد ها با جنس مخالف با رابطه ی خانوم با جنس مخالف رو یه بررسی کوچیک بکنیم یا نگاهی به واژه های معادلی که برای ازدواج (زن بگیرم و ... ) بندازیم به این قضیه پی میبریم
    این جو بی اعتمادی که به وجود اومده اصلا جالب نیست اگه فردی ازدواج میکنه برای طرف مقابلش به عنوان یک انسان ارزش قائل باشه دیگه این قضایا به وجود نمیاد به هر حال هر دو نفر انسان بودن و اختیارشون دست خودشون بوده و هر رابطه ای که قبلا برقرار کردن باز هم خودشونن و ارزش های انسانی خودشون دارن ، ولی اگه به فرد مقابلمون به عنوان یه کالا بهش نگاه کنیم این دید ها بوجود میاد!

یه سوال هم از دوستانی که بی اعتماد هستن دارم ممنون میشم جواب بدین
    چرا به فردی که قبلا با شخصی رابطه داشته دیگه نمیشه برای زندگی اعتماد کرد؟ آیا فرد دیگه ای میشه و غیر قابل استفاده؟ اگه اولین ارتباطش با شخص شما باشه بعد از اون تکلیفش چیه؟ فرد دیگه ای نمیشه؟

9. 8 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

یک سری رفتار ها توی کوچه و خیابون دیده می شه و آدم خجالت می کشه، توی نت هم عین همون رفتار ها وجود داره. بگذریم از گروه های جوک وایبر و تلگرام که از هر 10 تا جوک، 8 تاش توهین به جنسیت مونث هست، البته خیلی از خانم ها خودشون این جوک ها رو نشر می دن، و دلیلش هم واضحه، این هم مثل مسائل دیگه، جنسیتی نیست و هم خانم ها و آقایون مرتکب این اشتباه می شن.

این دید سنتی باعث این این طرز فکر می شه که مرد، قهرمانه و باید کار کنه و پول در بیاره و یه زنِ "خوب" داشته باشه که توی خونه خستگی رو از تنش در بیاره. جامعه‌ی مدرن مدت هاست از این طرز فکر فاصله گرفته دوست عزیز. دیگه در اکثریت کار ها، جنسیت فاکتور تعیین کننده/محدود کننده نیست. این دید، برای زمانی هست که مرد ها با نیزه از قبیله دفاع می کردن تا نسلشون ادامه پیدا کنه.
    باور های سنتیِ بدون دلیل و پشتوانه منطقی/تجربی رو دور بریزید، سپس به این طور مسائلِ جامعه شناختی فکر کنید.

11. 11 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

یکی از دلایل به نظر من

انسان هر چه از طبیعت و سادگی اولیه ش فاصله میگره و به اصطلاح مدرن تر میشه علاقه اش به آزادی بیشتر بیشتر میشه. انسان مدرن دیگه تحمل قید و بندها رو نداره، انقلاب های که در سیاست، اقتصاد و اخلاق اتفاق افتادن همه نشونگر چنین میلی هستن. روابط بین زن و مرد هم تحت تاثیر چنین میلی قرار گرفته، انسان مدرن دیگه تحمل قیود زندگی مشترک رو نداره و آزادیش براش مهم تره.

در جوامعی که تفکر غالب و سنت با چنین میلی در تضاد هستن افراد راهی ندارن جز اینکه به صورت پنهانی دنبال این میل شون برن. در چنین جامعه که نه کاملا سنتی هست و نه مدرن و در یک حالت گذار هست اون چیزی که قربانی میشه چیزی نیست جز اعتماد، البته اعتمادی که سنت تعریف میکنه

13. 3 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یه سوال هم از دوستانی که بی اعتماد هستن دارم ممنون میشم جواب بدین
    چرا به فردی که قبلا با شخصی رابطه داشته دیگه نمیشه برای زندگی اعتماد کرد؟ آیا فرد دیگه ای میشه و غیر قابل استفاده؟ اگه اولین ارتباطش با شخص شما باشه بعد از اون تکلیفش چیه؟ فرد دیگه ای نمیشه؟
    واسه من به شخصه اگر ارتباط منطقی و برای شناخت باشه مشکلی نداره..
    اما اگر ارتباط به شکلی باشه که چارچوبها و ارزشهایی که من بهش اعتقاد دارم درش اعمال نشده باشه هرگز نمیتونم اعتماد کنم به طرف مقابلم

من حتی در قبال جنس موافق هم همین نظر رو دارم.دوستانم رو انتخاب میکنم و سعی میکنم با افرادی که چارچوبهای انسانی رو رعیات نمیکنند رفت و آمد نداشته باشم...

15. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.ما هم میایم تو بحث.حرفی که من میزنم بنظر خودم و خیلیای دیگه خیلی منطقیه...
    ببینین این سوسول بازیا که این میگه مگه دختر خوب هست اون یکی میگه مگه پسر خوب هست این دوستان بخاطر اینکه خودشون یسری مشکلاتی دارن نمیتونن به دیگران اعتماد کنن.من با توجه به اینکه خودم دنبال هیچ برنامه ای(؟) نبودم و نیستم و نخواهم بود و با توجه به "الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَ الْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَ الطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَ الطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُولَئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَ رِزْقٌ كَرِيمٌ" (برام هم مهم نیس الان کسی بگه قران رو قبول ندارم)اولین کسی که فکر کنم مناسبه(نه اولین دختریو که ببینم)سعی میکنم طرح ازدواج بریزم...اونم نه اینطور که برم جلو شماره بدم...خوب آدم زبون داره اگه تو محیط دانشگاه باشه میری باهاش در میون میزاری خیلی ساده اونم کاملا در چاچوب مسایل اخلاقی و دینی(نه اینکه یه مدت با طرف باشی و ولش کنی یعنی کاملا به اسم ازدواج بری جلو وشرطت هم در جریان گذاشتن خانواده ها باشه)اگرم محیط های خانوادگی باشه الحمدولله کسی هست بهش بگم با مامان بابام در میون بزاره و نیازی نباشه خودم برم جلو و چه بهتر...

بیایم یه سری لجبازیارو بزاریم کنار...با ازدواج ادم علاوه بر اینکه متاهل میشه متعهد هم میشه و دیگه اون ادم سابق نیست...این تعهد لازمش اینه که اول به اصول خودت متعهد باشی...ادمی که میگه از شنبه هفته اینده فلان کارو شروع میکنم و شروع نمیکنه عمرا اگه بتونه دنبال کار باشه و دنبال تشکیل خانواده باشه...
    حالا فکر نکنین فلان اخوند یا فلان دکتر روانشناس اینارو گفته...اینا حرفه دله داداش کوچیکه 17 سالتونه...
    ببخشید اگه مطالب پراکنده بود چون در جواب چند نفر مختلف بود...
    از مدیریت محترم انجمن هم تقاضا دارم پست مارو پاک نکنن ...ممنون

17. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یک سری رفتار ها توی کوچه و خیابون دیده می شه و آدم خجالت می کشه، توی نت هم عین همون رفتار ها وجود داره. بگذریم از گروه های جوک وایبر و تلگرام که از هر 10 تا جوک، 8 تاش توهین به جنسیت مونث هست، البته خیلی از خانم ها خودشون این جوک ها رو نشر می دن، و دلیلش هم واضحه، این هم مثل مسائل دیگه، جنسیتی نیست و هم خانم ها و آقایون مرتکب این اشتباه می شن.

این دید سنتی باعث این این طرز فکر می شه که مرد، قهرمانه و باید کار کنه و پول در بیاره و یه زنِ "خوب" داشته باشه که توی خونه خستگی رو از تنش در بیاره. جامعه‌ی مدرن مدت هاست از این طرز فکر فاصله گرفته دوست عزیز. دیگه در اکثریت کار ها، جنسیت فاکتور تعیین کننده/محدود کننده نیست. این دید، برای زمانی هست که مرد ها با نیزه از قبیله دفاع می کردن تا نسلشون ادامه پیدا کنه.
    باور های سنتیِ بدون دلیل و پشتوانه منطقی/تجربی رو دور بریزید، سپس به این طور مسائلِ جامعه شناختی فکر کنید.
    فعلا ما داریم تو جامعه سنتی / بر پایه دین ایران زندگی میکنیم! منکر حرف های شما نمیشم ولی نمونه عرض میکنم در همان جامعه های پیشرفته الان روابط دختر و پسر قبل از ازدواج ی چیز کاملا طبیعی هست حتی اگه ب جاهای باریکم بکشه!!! ولی در اینجا هیچ وقت نمیتونه جایی داشته باشه همچین عقیده ای! بخاطر اینکه کل کشور بر پایه دین اسلام بنا شده!
    پس هر وقت شما تونستی ی جامعه چند دین و فرهنگه ک open minded همه باشن از ایران بسازی اون موقع تمام این حرفای شما قابل اجرا خواهد بود
    بحث من دینی هم نیست مجبورم استفاده کنم
    موفق باشید

19. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •