امیدت به خدا باشه![]()
امیدت به خدا باشه![]()
دوستان کسی هست که تمام پک های بخش آنلاین رو داشته برام آپلود کنه از طریق کامپیوتر دانلود کنم .اخه با ایکس باکس طول میکشه بعدم میرم تو سایت ایکس باکس دان کنم ویزا کارت میخواد ممنون میشم جواب بدید
دوستان GTA V برای PS4 در کنفرانس E3 سونی تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت بازی فوق العاده است، درختا و گیاها با جزییات بالا و پر پشت، نورپردازی فوق العاده به شکلی که سایه هواپیما روی زمین به وضوح دیده می شه، دیده شدن جزئیات بیشتر در فواصل دور
اما خبری از نسخه PC و Xbox One نیست فعلا، البته چون توی کنفرانس سونی بود طبیعی هست و میشه انتظار داشت به زودی بازی برای PC و Xbox One هم تایید بشه
Last edited by jahangir1400; 10-06-2014 at 06:46.
خوب دوستان بالاخره صبر ما هم جواب داد و GTA V برای PC عرضه خواهد شد
برای PC و Xbox One هم تایید شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی توی تریلر پلفترم ها رو زده معلومه پس دیگه تایید شده
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود
مطمئنا گرافیک بازی هم توی کنسول های نسل جدید و پی سی نسبت به قبل پیشرفت خیلی خوبی داشته
فقط باید دید توی پی سی به سرنوشت شماره قبلی دچار میشه یا نه!
تو همین تاپیک یه بررسی کرده بودم که GTA های قبلی چند ماه بعد از نسخه کنسولی نسخه PC عرضه شده یه چیزی حدود 5-6 ماه بود، اما این دفعه بیشتر از یه سال میشه، البته به خاطر اضافه شدن PS4 و Xbox One هم هست اما چون تاریخ تعیین نکرده و بیشتر از یه سال میشه معلومه راکستار نخواسته عجله ای کار کنه، همونجور که در سایت رسمیش راکستار نوشته کلا از نو بازی پولیش شده و از تریلر هم معلومه یه جون تازه گرفته بازی، البته هنوز دارن روش کار می کنن و من نظرم اینه که یه بازی با کیفیت میده بیرون
ای بابا دیشب داشتم تا صبح درس میخوندیم صبحم رفتیم یک امتحان دادیم برگشتیم بازی تایید شدیک شب نبودما
از طرف خودم به PC بازها تبریک عرض میکنم
حالا ببینم سیستم چی میخواد
الان مده دیگه هر بازی میاد کارت هایی مثل کارت من ( GTX 570 ) میرن مینیمم سیستم
اتفاقا از این به بعد هی میان میگن کی بازی لینک میشه؟پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود![]()
بازی لینک نشد؟
بابا یکی بیاد با دلیل و برهان اثبات کنه و به ما بگه بالاخره بازی کی لینک میشه؟
یک نسخه اومده 17 مگ!!!!!!! ، نسخه فول فشردست باید همینو دانلود کنم؟
همین فردا !!!!!! میان میگن تورنت بازی اومده ، دانلود کنم ؟
Last edited by Meysam Raz; 10-06-2014 at 09:12.
یکی از علت هایی که توی تاپیک نمیومدم همه می گفتن برای PC هم میاد
بالاخره تایید شد!
ما کنسول باز ها هم باید مثل پی سی باز ها صبر کنیم تا بازی بر روی کنسول های نسل جدید بیاد ببینیم چی شده!
RIP Watch Dogs 2014-2014
با تشکر از کنسولی های عزیز به خاطر تست کردن بازی برای اینکه ما بتونیم به خوبی بازی رو با pc بازی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)