تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 328 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

والا من نمیگم کار مورینیو اشتباهه اما میتونه برا این که به امادگی کامل برسه حداقل تو لیگی که از دستش دادیم کاسیاس رو بازی بده تا به روزای قبلش برگرده...... اینطوری به نظر من روز به روز ضعیف تر میشه
    احتمالا این کار رو نمیکنه چون میترسه اگه لوپز بیاد رو نیمکت از آمادگیش کم بشه
    فکر کنم نمیخواد ریسک کنه و فعلا کاری کنه که روزنامه ها بر ضد تیم چیز بنویسن

فقط 1 ماه دیگه لیگ تموم میشه و بعدش میشه در موردش تصمیم گرفت
    ولی الان اوضاع حساسه -- الان رئال بره تو حاشیه و این حاشیه ها کار دستش بده و تو نیمه نهایی حذف بشه اوضاع خراب میشه

تا الان که رو نیمکت بود -- یه 1 ماه دندون رو جیگر بزاره

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورينيو: از بودن در رئال ناراضي نيستم

ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، در پاسخ به شايعات جدايي از اين باشگاه در پايان فصل، تاکيد کرد که از بودن در برنابئو ناراضي نيست.

اين مربي پرتغالي تاييد کرد که رابطه اش با مديران باشگاه عالي نيست اما پيش از تصميم گيري در مورد آينده اش در پايان فصل، قصد دارد فصل جاري را با بهترين نتايج به پايان برساند.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از بودن در رئال ناراضي نيستم. بايد تصميمي بگيريم که به نفع همه باشد. من چيزهايي از باشگاه را دوست دارم و بعضي چيزها را دوست ندارم اما اين اتفاق همه جا رخ مي دهد. چيزي به نام باشگاه بي عيب و نقص يا سرمربي کامل وجود ندارد.

ما در حال حاضر روي به پايان رساندن فصل در بهترين شرايط تمرکز کرده ايم؛ رسيدن به هدفي که هنوز با آن فاصله زيادي داريم. ما بايد دو ديدار در چمپيونزليگ انجام بدهيم. وقتي همه فشارها را پشت سر گذاشتيم، مي توانيم بنشينيم و تصميم گيري کنيم."

گفته مي شود اختلاف مورينيو با کاسياس، يکي از دلايل جدايي احتمالي او از رئال خواهد بود و از کلوپ به عنوان جانشين احتمالي آقاي خاص نام برده مي شود اما به نظر مي رسد بايد تا پايان فصل صبر کرد

به تازگي رئيس مدرسه فوتبال رئال ادعا کرد که مورينيو به او گفته در پايان فصل رئال را ترک خواهد کرد.

آقاي خاص در اين مورد گفت:" کانياس (مدرسه فوتبال رئال) براي من و پسرم مثل خانه دوم است. رئال باشکاه فوق العاده اي است و مشکلي وجود ندارد. مانوئل آلوارس (رئيس کانياس) به رسانه ها و توجه علاقه مند است. او آدم فوق العاده اي است و با من و پسرم واقعا رفتار فوق العاده اي داشته اما اين موضوع را اشتباه برداشت کرد.

او به رسانه ها علاقه مند است اما اين مشکل من نيست. من تاييد مي کنم که به او گفتم فصل آينده نمي توانم در کنفرانس مربيان شرکت کنم. اما حرفي از رفتن از رئال نزدم."
    دوباره شایعات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینقدر دوست دارم آخر فصل مورینیو قرار دادشو تمدید کنه

بعد قیافه کساایی که این شایعات رو میسازن دیدنیه

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اظهار نظر مورینیو درباره کلوپ خیلی جالبه

Klopp has been making comments every day and I have kept my mouth closed. Today is not about Borussia, I have nothing more to say about that
    اون (کلوپ) هر روز داره در این باره حرف میزنه اما من دهنم رو بسته نگه داشتم. امروز، روز صحبت درباره بورسیا (دورتموند) نیست. حرفی واسه گفتن ندارم.

+

کلوپ میخواد جلو مورینیو جنگ روانی راه بندازه! نمیگه مورینیو یه عمر این کاره بوده، حیف که اون دندون رو کشیده وگرنه...

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورینیو: از بودن در رئال مادرید ناراحت نیستم

خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با بتیس شرکت کرد و در مورد مسائل زیر به صحبت پرداخت.

صحبت‌های مانوئل آلوارز رئیس باشگاه کانیاس که گفته بود مورینیو به وی گفته در آخر فصل رئال مادرید را ترک می‌‌کند:
    "سرمربی کانیاس مشکل دارد. مشکل او هم این است که مصاحبه کردن را زیاد دوست دارد. آینده من در آخر فصل مشخص می‌‌شود. از بودن در رئال مادرید ناراحت و غمگین نیستم. وقتی‌ که فشار بازی‌ها از بین رفت، می‌‌ نشینیم و تصمیمی که به نفع هر دو طرف است را می‌‌گیریم."

در مورد گفتگویش با سرمربی کانیاس: "صحبت کردن در مورد کانیاس مثل صحبت کردن در مورد خانه دوم من است. این باشگاه پسر من است. باشگاه بسیار خوبی‌ است اما یک مشکل دارد و آن هم رئیسی است که به مصاحبه کردن و جلب توجه کردن علاقه دارد. او در ارتباط با پسرم و خود من شخص بسیار خوبی‌ است ولی‌ یک مشکل دارد که همان مصاحبه کردن زیاد است. این مشکل من نیست."

آینده خود:
    "رابطه من با رئیس باشگاه، با خوزه آنخل نایب رئیس باشگاه و همچنین کل باشگاه آنقدر خوب است که بنشینیم و بهترین تصمیم را برای رئال مادرید، من و رئیس باشگاه بگیریم. ما در حال حاضر این آرامش را در باشگاه داریم. معمولا مشکلاتی میان باشگاه‌ها و مربیان آن وجود دارد اما این مشکلات در رابطه ما وجود ندارد. بی‌ سر و صدا بهترین تصمیم را خواهیم گرفت، تصمیمی که به نفع هوادارانی است که دوست دارند رئال مادرید قهرمان چمپیونزلیگ شود و به مسیر پیروزی ادامه دهد."

در اینجا چه چیزی شما را ناراحت می‌‌کند؟ "در رئال مادرید ناراحت نیستم. شاید بهترین تصمیمی باشد که گرفتم. حالا کمی‌ بیشتر یا کمتر. هیچ باشگاه و یا مربی‌ کاملی وجود ندارد. هدف اتمام این فصل در بهترین حالت است. ما دو بازی تا فینال ومبلی فاصله داریم. تقریبا ۱۳ بازی تا آخر فصل مانده که پس از آن وقتی‌ فشاری وجود ندارد و می‌‌نشینیم و بهترین تصمیم را می‌‌گیریم."

توجه نکردن به اخبار:
    "من به کار خودم ادامه می‌‌دهم و سعی‌ می‌‌کنم در آرام‌ترین شرایط کار کنم. چیزی که مردم کمی‌ آن را نادیده می‌‌گیرند. مردم باید صبر داشته باشند و در این مرحله شرایط ما را درک کنند. یک بازی برابر اتلتیکو مادرید در فینال کوپا و دو بازی نیمه نهایی‌ چمپیونزلیگ را پیش رو داریم. صحبت کردن در مورد فوتبال و هیجان آن کافی‌ است."

بهبود شرایط کاسیاس: "فردا کاسیاس روی نیمکت خواهد بود. دیگو بازی می‌‌کند اما کاسیاس در بهترین شرایط است. اگر یک روز به میدان برود تعجب برانگیز نخواهد بود زیرا که در بهترین شرایط قرار دارد. برای من و باشگاه عالی‌ است که دو دروازه بان آماده و دو دروازه بان جویای نام در اختیار داریم. جوانانی که پشت صحنه هستند اما قابلیت بازی را دارند."

احتمال نیمکت نشینی رونالدو:
    "برای بازی فردا دعوت شده است ولی‌ خدیرا، راموس و آلونسو دعوت نشده اند. کسانی‌ که دعوت شده اند شانس بازی کردن دارند."

سیستم چرخشی: "تنها در رئال مادرید به لیگ داخلی‌ این‌قدر بها داده ام. اگر از شما پرسیده شود که دوست دارید بازی با بتیس را پیروز شوید و یا بازی با دورتمند، شما قطعا دورتمند را انتخاب می‌‌کنید اما من هر دو آنها را. اما شرایط به ما اجازه می‌‌دهد که کمی‌ به بازیکنان استراحت دهیم."

بوورسیا دورتمند: "در مورد قرعه کشی‌ امسال ساکت تر از همیشه بودم زیرا اهمیتی نمی‌‌دادم که با چه تیمی بازی کنیم. هر سه‌ تیم حاضر آینده و قدرت خود را دارند و هر سه‌ باشگاه‌های بزرگی‌ هستند."

نظرش در مورد تساوی با دورتمند:
    "امروز روز صحبت کردن در مورد دورتمند نیست. کمی‌ در موردش صحبت کردم ولی‌ دیگر کافیست. از روز قرعه کشی‌ کلوپ هر روز در مورد آن صحبت کرده است! اما من سه‌ شنبه در موردش صحبت می‌‌کنم. در طول این دو هفته ما تنها به آماده سازی تیم و تمرینات می‌‌پردازیم."

10. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهدای یک جلد قرآن به رونالدو بعد از انجام تبلیغ برای کمپانی موبایلی (یکی از اپراتورهای عربستان)

12. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اهدای یک جلد قرآن به رونالدو بعد از انجام تبلیغ برای کمپانی موبایلی (یکی از اپراتورهای عربستان)

این یکی دیگه فیک نیست و واقعیه ....
    عکس های دیگه هم ازش دیدم...

صحبت های دیروز مدیر باشگاه کانیاس که گفته بود مورینیو فصل پیش میره ، امروز توسط خوزه تکذیب شد و ایشان فرمودند :
    " مدیر کانیاس عشق شهرت است !"
    Last edited by CRIS Joon CR7; 19-04-2013 at 20:19.

14. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب بازیکنی واقعا داره کم کم به همه ثابت میشه مغرور نیست

دلیل خالکوبی نکردن کریستیانو رونالدو

تصویر کریستیانو رونالدو را در حال خون دادن در یک مرکز اهدای خون است مدت ها پیش در اینترنت منتشر شد و سر و صدای زیادی در اینترنت به پا کرد.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ کریستین رونالدو و هم تیمی هایش بعد از بازی تیم ملی پرتغال با تیم ملی بوسنی در رختکن ورزشگاه متوجه شدند که پسر ۳ ساله هم تیمی آنها یعنی کارلوس مارتینز مبتلا به سرطان خون است.به همین دلیل هر یک از بازیکنان پرتغال او را دلداری دادند اما کریستین رونالدو در یک اقدام ستودنی بعد از بازی به یک مرکز اهدای خون می رود تا خونش را برای پسر مارتینز که نیاز به پیوند مغز و استخوان بود اهدا کند.
    کریستین رونالدو بعد از این کار به خبرنگاران گفت:ما نیاز به آگاه کردن مردم برای اهدا کردن خون به نیازمندان هستیم.وی ادامه داد؛من هرگز بر روی بدنم خالکوبی و تتو نکرده ام تا بتوانم خونم را در مواقع نیاز به بیماران اهدا کنم.

رونالدو عضو فعال انجمن حمایت و مبارزه با بیماری سرطان خون پرتغال است.
    گفتنی است افرادی که خالکوبی بر روی بدنشان می کنند به علت احتمال ورود ویروس به بدن به مدت یک سال و شاید بیشتر نمی توانند خون اهدا کنند.

قوتی کلاب

16. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

یه حس خیلی خوبی دارم الان نسبت به باشگاه و مربی و بازیکنا ... از اون کاسیاس بزرگی که هیچ حرفی در مورد بازی نکردن نمی زنه گرفته تا این حرفای مورینیو و کارای رونالدو ... خیلی خوبه تیم الان ... اگه تیم هیچ جامی هم نگیره اصلا ناراحت نمی شم ...
    ولی کاش مورینیو نره ... جالبه بعد از چندین سال تیم یه ثبات خاصی پیدا کرده واقعا حیفه خرابش کرد ... دیگه خبری از خرید چندین بازیکن نیست ... ( مودرییچ هم فک کنم برای سال بعد خریداری شده) بازی کنای زیادی از تیم نمی رن ...خیلی از کسایی که رفتن هم فک می کنم قرضی رفتن ... همه چیز به نظرم خوبه ... اگه ۵ سال پیش همین وضعیت ( منظورم توی لیگه ) رو داشتیم مسلما راضی نبودم از تیم ... ولی الان واقعا خیلی خوبه ...

ویوا مادرید ...

18. 7 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

20. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •