خلاصش اینکه گفته بعلت سخت افزارهای شبکه که استقاده میکنید،شما فقط میتونید بازی 1 به 1 انجام بدید.برای حل مشکل،باید مستقیما به اینترنت وصل بشید و اون مواردی که ذکر کرده رو بررسی کنید.
خلاصش اینکه گفته بعلت سخت افزارهای شبکه که استقاده میکنید،شما فقط میتونید بازی 1 به 1 انجام بدید.برای حل مشکل،باید مستقیما به اینترنت وصل بشید و اون مواردی که ذکر کرده رو بررسی کنید.
اینکه بدون توپ بازیکن حریف رو تو فاز دفاع بگیره و ولش نکنه به هیچ چیزی بستگی نداره غیر از بادی بالانس بنابراین تردید نکنید که تو این بخش هیچ ترفندی وجود نداره و نخواهد داشت ، اما تو پرس در یک سوم دفاعی خودش قطعا" کاری رو انجام میده که شاید خیلیها ندونن و با اینکار پرس و تحت فشار قرار دادن بازیکن صاحب توپ بیشتر از هر زمان دیگه ای سنگینتر میشه به اینکه چکار میکنه شما توجهی نداشته باشید من راهشو میدونم هیچ ترفند خاصیم نیست و اصولیه که تو کارهای دفاعی باید رعایت بشه اما تنها راه برای شکست این دفاع انتقال سریع توپه ، سعی کنید توپ رو نگه ندارید و تو کمترین زمان ممکن پاستون رو ارسال کنید اینطوری پرس شدیدش تا حدودی شکسته میشه و قطعا" صاحب فضاهای خالی خواهید شد .
درسته ، کاری که من همیشه انجام میدماما تنها راه برای شکست این دفاع انتقال سریع توپه ، سعی کنید توپ رو نگه ندارید و تو کمترین زمان ممکن پاستون رو ارسال کنید اینطوری پرس شدیدش تا حدودی شکسته میشه و قطعا" صاحب فضاهای خالی خواهید شد .
پنالتی هارو نمیشه چیپ زد؟
KONAMI released the following official statement confirming the AFC Champions League’s license acquisition
شرکت کونامی، با انتشار بیانیهای رسماً تاکیید کرده که از سال آینده لیگ قهرمانان آسیا رو هم به نسخهی آیندهاش اضافه میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به این صورت که منظورته فقط مستقیم اونم بعضی موقع ها شوت متوسط بگیر حالت چیپ پیدا میکنه
تصاویر مربوط به نشست خبری بعد از امضاء قرارداد KONAMI و AFC در امارات ...!
Jon Murphy مدیر سابق برنامه های کونامی در اروپا و Adam Bhatti (مدیر جدید برنامه های کونامی در اروپا ) هم اونجا بودن .
اون ژاپنیا که از ژاپن اومدن برای امضا قرارداد رو نمیشناسم . اونی هم که با Adam Bhatti عکس گرفته Rashid Malullah مدافع تیم النصر امارات هستش .
بقیه عکسها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
این جمله اول که گفتید :(بدون توپ بازیکن حریف رو تو فاز دفاع بگیره و ولش نکنه به هیچ چیزی بستگی نداره ) کاملا اشتباه است من 2 تا بازیکن رو هم زمان میفرستم برای گرفتن مهاجم طوری که بگیرن و ولش نکنند این رو هم از قسمت تمرین بازی یاد گرفتم شما هم تمرین کن خوبه![]()
دوستان من تو حالت سوپراستار خیلی راحت گل میزنم مثلا امروز با رئال چند دفعه بازی کردم نیمه اول پنج تا زدم :|
برای شما هم همچین وضعیه یا فقط برای من اینجوریه ؟
یه حسی بهم مگه از وقتی پچ نصب کردم ضعیف شدن بقیه تیم ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)