دوستان مشکل رایتل با 919 چیه؟بیشتر إس هایی که میدم نات دلیور میشه.الانم تهران نیستم شهرستانم آنتن دهیش اصلا خوب نیست 1بند وصل شدم به نت تا آنتن داشته باشم و إسا بره و بیاد
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
دوستان مشکل رایتل با 919 چیه؟بیشتر إس هایی که میدم نات دلیور میشه.الانم تهران نیستم شهرستانم آنتن دهیش اصلا خوب نیست 1بند وصل شدم به نت تا آنتن داشته باشم و إسا بره و بیاد
آره نرم افزار خوبیه اطلاعات خوبی رو در اختیار کاربر می زاره
ولی به نظر من رایتل سرعتشو روی 8مگابیت هم ببنده با این تعرفه های فضایی که فقط و فقط مخصوصه رایتله در جهان یه هیچ جایی نخواهد رسید...
آخه باید هر 1گیگ اینترنت بفروشه 10هزارتومن؟! هر کی ندونه فکر می کنه با اینترنت رایتل شاخ و دم داره بعد اینترنت 10مگی که ما داریم استفاده می کنیم هر 1گیگش هست 3600تومن از رایتل پاییت تره...
خلاصه این که خوب داره سر این خلق الله که از هیچ کجا هم خبر ندارن کلاه میزاره...![]()
می دونی که در حالت رومینگ هزینه مستقیم از شارژ شما کم میشه در صورتی که بسته هم داشته باشی دیگه؟ پس حواست خیلی باشه
شارژ داره رایتلت چیزی برات مونده؟
اگر چک کردی با 200تماس بگیر از خط رایتل
والا فکر کنم از حجم کم میکنه و اگرم از شارژ کم میکنه محسوس نیست.بله شارژ دارم ولی با 919 مشکل داره بخصوص شبا.عجیبه توی شهرستان انقد بده آنتن دهیش و باید رومینگ رو فعال کرد تا بشه استفاده کرد
خیر بطور مستقیم از شارژ کم می کنه حتی اگر بسته داشته باشید در حالت رومینگ. در مدیریت حساب سایت رایتل هم می تونی ثبت مشکل کنی
یعنی واقعا کسی نبود بگه بستهای اینترنت رایتل هزینش چقدره و مدت زمانش چقدره ؟؟؟![]()
من توی قم هستم
یه مسافرت به بابلسر رفتم
قبلش توی قم همه جا نت داشتم و مشکلی نداشتم
توی بابلسر آنتن نداشت و همش میرفت توی رومینگ
بعد قم که برگشتم هم باز میرفت توی رومینگ
مثلا تو خونه خودمون یا تو محل کارم همیشه نت داشتم ولی این همش میرفت توی رومینگ
زنگ زدم گفتن تنظیمات شبکه رو بذار روی فقط شبکه 3g که یاWCDMAخلاصه این کار رو کردم و علامت R کنار انتن رفت
ولی نت وصل نمیشد
زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن روی یه گوشی دیگه تست کن
گوشی من huawei 610 بود
به خاطر این رایتل من گفتم شاید گوشی م مشکل داره
رفتم فروختمش و یه Nexus 5 خریدم
این گوشی م بهترین گوشی اندرویدی هست
و امکان نداره مشکل داشته باشه
خلاصه رو هر گوشی تست کردم نشد جواب نداد
یعنی گاهی نت داره گاهی نداره
دقت کردم خودم
اون چند روزی که درگیر رومینگ بودم
وقتی که تنظیمات رو گذاشتم روی فقط 3g درسته روی رومینگ نمیره ولی به جای اون وقتایی که تو رومینگ میرفت الان به جاش نت قطع میشه
یعنی رومینگ نیست ولی نت هم نداره
جالبه محل کارم تو نقشه توی بنفش پررنگ هستش
زنگ زدم پرونده تشکیل دادم و شماره پرونده دادن به من
بعدش یه دو سه روزی بهم زنگ زدن از پشتیبانی و تست میکردن
تو خونه م درست شد ولی تو محل کار که بنفش پررنگ هست نشد
اخرش روز سوم بهم زنگ زدن که آقا اینجایی که شما هستی ما یه نقشه دقیقتر داریم که شما 800 متر با آنتن فاصله داری
و کاری نمیشه کرد
میگم بابا بنفش پررنگ هستش
میگه خب نمیشه
گفتم این چه فایده داره
من ایرانسل استفاده کنم که خیلی بهتره
بعد از کلی بحث کردن بهم گفتن که شما ایرانسل استفاده کن
میبینید؟؟؟
با پررویی تمام راحت گفت کاری نمیتونیم براتون بکنیم شما برو یه شرکت دیگه استفاده کن
مسخره ها
پسرعموم هم رایتل داره و اتفاقا مثل گوشی قبلی من huawei g610 داره
اون هم همینجوری میگه جدیدا خیلی قطع میشه
کلا انگار از وقتی این طرح رومینگ ملی رو راه انداختن گند زدن به اینترنت
Last edited by Mr.World.Wide; 01-08-2014 at 10:47.
به نظر من کار اشتباهی کردی ×× از همون اول باید بیخیال رایتل میشدی!! ایران اپراتور هاش ارزش نداره که بخوای به خاطر اونا گوشیت رو بخری و یکی گرون تر بخری!!!
=========
این رومینگ هم که کاملا مسخره بازی شده !!
الان برای من فقط رومینگ رایتل به ایرانسل بازه و بقیه حالات همهشون بسته اس![]()
روی حالت رومینگ که حتی شما بسته هم داشته باشید از شارژ اصلی خط کم می کنه همونطور که می دونید ولی یه مشکل دیگه هست به اسم بزن برو کار کردن... سایت هارو معلوم نیست چطوری می بندن که نزدیک آنتن هم شما هستی باز داستان داری سر آنتن دهی!
نمونش هم همین آنتن نزدیک خونه ما می بینم وقتی برق میره آنتن رایتل هم باهاش میره کلا!
زنگ زدم پشتیبانی مغزمو سرویس کرد اصلا نمی دونست من چی دارم میگم! طرف سیکلم نداشت باور کن!
آخرش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم تازهههه از قسمت فنی رایتل زنگ زدن میگن آقا کدوم آناتن مشکل داره میگل فلان جا دیدم درستش کردن تازه بعد از 2ماه...
تا زور بالا سرشون نباشه کار انجام نمی دهند اینها!!!
اپراتورهاشم که قدخر حالیشون نیست فقط بپیچونن انگار من نمی دونم سایت ups نداره که این مشکل براش پیش اومده!
البته الان کلاً رایتل خاموش کردم گذاشتم کنار بخاطر تعرفه های اینترنت فوق العاده بالاش
اصلاً به صرفه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)