پیغام خطای 651 در ویندوز 7 موقع کانکت شدن به اینترنت دلیلش چیه؟؟؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
پیغام خطای 651 در ویندوز 7 موقع کانکت شدن به اینترنت دلیلش چیه؟؟؟
651 . مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .
سلام به همگی
آقا ما یه کافی نت داریم با 6 تا کلاینت.الآن یه هفته هست که سرور ما یه دفعه هنگ میکنه و صفحه گیر میکنه و فقط باید ریست بدم. رم هم عوض کردم درست نشد.
از اساتید می خوام کمکم کنید.ممنون
خوب ابتدا ويندوز عوض كنيد.
مودم شما وايرلس هست و شما داريد از وايرلس مودم براي لپ تاپ استفاده مي كنيد و يا يك وايرلس به دسكتاپ شما وصل هست.
کسی نمی دونه![]()
سلام دوستان
ما 3 تا شبکه جداگانه داریم که به وسیله یک روتر به هم وصل شدن و ping هم میدن و مشکلی نیست!!
یه شبکه بیسیم دیگه هم داریم که تو این شبکه 3 تا سیستم هست که به یک access point وصل هستن
حالا سوال اینجاست که شبکه بی سیم چطور باید به شبکه کابلی وصل بشه؟؟؟
من اکسس پوینت رو به سوئیچ یکی از شبکه ها وصل کردم اما ping نداشتم!!
لطفا راهنمایی کنین.
کسی در این باره اطلاعی نداره؟
خیلی ساده هست
کافیه access point تون رو با کابل وصل کنید به همون روتری که سه تا شبکه دیگه رو به هم متصل کرده
به این نوع شبکه ها هم می گن Distributed
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
شما شخصا خودتون هیچ کاری نمی تونید انجام بدید جز اینکه از طریق بخش Data مخابرات صرفا پیگیری کنید
خود مخابرات باید پتانسیل ایجاد کنه و از شما کار خاصی بر نمیاد
البته می تونید از اینترنت wimax استفاده کنید و یا اینترنت wireless که میان روی پشت بوم خونتون یه دکل و آنتن نصب می کنن .
دروود
پورت را مرکز اینترنت باید خریداری و نصب نماید و نه شما ی کاربر!هزینه هم بر اساس سویچ های مئرد استفاده متفاوت می باشد!
شاید بهترین گزینه بای شما استفاده از اینترنتی بیسیمی باشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)