اگه منظورت صرفا قبول شدن هست آره میشه.ولی رشته های پرطرفدار نه.
اگه منظورت صرفا قبول شدن هست آره میشه.ولی رشته های پرطرفدار نه.
[QUOTE=pezhmantoop;6331699]سلام بر همگی
من 2000 منطقه 2 آوردم از شاهی هستم
نرم افزار انتخاب رشته اینترنتی آنلاین یا دانلود نرم افزار وجود داره ؟
رایگان باشه
رشته ام ریاضیه[COLOR="Silver"]
بابا یکی جوب بده دیگه
با معاونت پژهشی دانشگاه سمنان که صحبت می کردم می گفت قراره 10 رشته جدید اضافه بشه که نانوشیمی هم توش بود اما نمیدونم چرا تو دفترچه نبود ! اما واسه ارشد هست . از هر رشته ای هم که خواستی میتونی ارشد رو امتحان بدی . ولی شیمی بهتر و مرتبط تر هست
بچه ها این سایت گزینه سیستم انتخاب رشتش رو که دیروز از طریق یه لینک باز بود برداشته...کسی لینک جدیدش رو نداره؟؟؟
یا باید صبر کنیم خودش رسمی بده....
من شهر کازرونم(استان فارس)
-دوست داشتم شیراز قبول بشم ولی با این رتبه نمیشه
اولیت هم این که اول فناوری اطلاعات بعدش نرم افزار و بعدش هم منهدسی کامیپیوتر
شهر هم فرقی زیاد نداره فقط دانشگاه خوبی باشه
من رتبه کل در سهمیه ام 30318 شده رشته ام تجربی تو ناحیه 4 هستم چه رشته ای میتونم قبول بشم؟؟؟؟
سلام دوستان!من ۱سوال مهم داشتم ازتون اونم اینکه با ۵۱۰۰۰ منطقه ۱ واقعا چی قبول میشم که ارزش رفتن داشته باشه؟من ۳ساله پشت کنکورم و امسال حتما باید برم دانشگاه
خوب اینم از کنکور 90 آخر نه ما شاخ اونو شکستیم نه اون شاخشو کرد تو... مساوی شد!
اینم کارنامم که مال منطقه 2 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل برای یه دانشآموزی که در روز مفید 6 یا 5 ساعت میخونده هیچ کلاسی هم نرفته مدرسشم از وسط اسفند کلا تعطیل شده وخود رفیقاش همیشه جیم بود از کلاسا به گمونم شاهکاره!(ولی مالی در کل نیست)بازم خدا رو شکر بریم وبروید نماز شکر بخونیم که مجاز به انتخاب رشته شدیم لا اقل!
Last edited by m6788; 05-08-2011 at 17:51.
بچه ها برای انتخاب رشته باید چه کار کنیم؟
از چه منابعی کمک بگیریم؟
مشاوره بریم؟
[QUOTE=AB;6331740]اگه منظورت صرفا قبول شدن هست آره میشه.ولی رشته های پرطرفدار نه.[/QUO
مثلا اقتصاد علامه میشه یا دانشگاه علوم اقتصادی؟البته زیر گروه 4 شدم 8200 ؟ تو رو خدا این جوابم رو هم بدین خیلی داغونم آخه امسال سال دومم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)