هنوز کسی نتونسته این رو مسترلیگ آنلاین بزنه ؟
هنوز کسی نتونسته این رو مسترلیگ آنلاین بزنه ؟
سلام من پچ 1.0.1 رو نصب نکردم.حالا که پچ 1.0.2 اومده لازمه اولش پچ 1.0.1 رو نصب کنم ممنونم![]()
ما که پچ 1.3 داریم باید چه کار کنیم؟ کرک پچ که صفحه قبل هستو ریختم بازی بهم خوردچه کنم؟؟
سلام دوستان
بازی رو روی ایکس باکسم به طور کامل نصب کردم و تکمیل شد نصبش بدون مشکلی...
ولی موقع اجرا بعد از چند ثانیه لود شدن(اون دایره ابی که پایین صفحه ی سیاه میچرخه) قفل میکنه و دیگه نمیچرخه...طوری که کلا ایکس باکسم هنگ میکنه و دسته هم کار نمیکنه تا باهاش از بازی بیام بیرون و تنها راهش زدن دکمه ی Off/on کنسول هست...
مشکل از چیه این وسط؟
بازی من کرک شده نصب میشه واسه همینم فایل اجرایی اصلی رو ندارم اگه امکانش هست برام آپ کنید
Last edited by EngineeR EhsaN; 08-11-2011 at 11:01.
فقط امیدوارم پچ جدید باعث بشه مشکل عجیب غریب Club Boss حل بشه شما هیچ وقت نمی تونید توی این مود بیشتر از 700میلیون یورو کاسب بشید و هیچ وقت به رده اول برسید تا 5 فصل درآمد عالی هست ولی بعد 5 فصل ابتدای هر فصل مبلغ هنگفتی از ما گرفته میشه که باعث میشه هر سال با بودجه صفر هر فصل رو بگذرونیم... با این امید که حل بشه این موضوع
لازم نیست.پچ 1.2 جایگزین پچ 1.1 میشه.
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
این کرک جواب میده؟
کسی لینک دیگه نداره فیلتر نباشه؟
بفرما داداش کرک و پچ باهمه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ و کرک جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kurosh08; 08-11-2011 at 15:18.
لينك سالم كرك
جالبه پچ 16 مگه اونوقت كرك 17 مگ!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 08-11-2011 at 16:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)