تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 218 از 372 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پله: حرکت آنری یک حادثه بود

اسطوره فوتبال برزیل در مورد حرکت آنری قضاوت می کند.

سایت گل- پله با ایرلندی ها به دلیل حذف جنجالی شان از رقابت های مقدماتی جام جهانی هم دردی کرد اما تاکید کرد که اشتباهات بخشی از فوتبال است و هرگز نمی توان آنها را کاملا حذف کرد.

تیری آنری، مهاجم تیم ملی فرانسه، در بازی پلی اف مقدماتی جام جهانی توپ را آشکارا با دست کنترل کرد تا زمینه ساز گل ویلیام گالاس در وقت های اضافه شود اما داور و کمک هایش این صحنه را ندیدند. گل پذیرفته شد و ایرلندی ها از صعود به جام جهانی بازماندند. پس از آن فدراسیون فوتبال ایرلند از فیفا در خواست یک بازی دوستانه کرد اما فیفا نپذیرفت.

پله امروز در یک کنفرانس خبری در دوبلین گفت:" شاید کمک داور می توانست کمک کند، اما حتی کمک داور هم این صحنه را ندید. ما از بازی جوانمردانه صحبت می کنیم اما فکر نمی کنم در اینجا اتفاق ناجوانمردانه ای افتاده باشد زیرا همه چیز در یک ثانیه رخ داد. متاسفانه شما نمی توانید آن را تغییر دهید اما بی تردید نتیجه ناعادلانه بود. اما تنها یک اشتباه اتفاق افتاد و خوب، هر کسی ممکن است اشتباه کند. "

و پله برای اینکه نشان دهد بی عدالتی بخش غیر قابل اجتنابی از ورزش است، از تجربیات خودش صحبت می کند.

" در یک بازی من به عنوان هافبک بازی می کردم. مهاجم نبودم، نقشی مثل کاکا یا زیدان. در یک صحنه شروع به دریبل کردن بازیکنان حریف کردم. اولی، دومی، سومی، چهارمی. تا اینکه آخرین مدافع روی من خطا کرد در حالیکه تنها یک بازیکن و دروازه بان باقی مانده بودند. بعد از آن، آنها همه بازیکنان تیم را در دیوار دفاعی در مقابل من قرار دادند و آنجا بود که من احساس کردم این عدالت نیست."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دنیزلی بازیکنانش را تحسین کرد

مربی ترک این پیروزی را مدیون مدافعان و دروازه بانش می داند.

سایت گل- مصطفی دنیزلی، سرمربی تیم بشیکتاش، پیروزی تیمش مقابل منچستر یونایتد را یک پیروزی تاریخی خواند و به تحسین شاگردانش پرداخت.
    " می دانیم که رفتن به الدترافورد و پیروزی در مقابل منچستر در این ورزشگاه بسیار دشوار است. مشخص است که از این پیروزی بسیار خوشحال هستم. همه دنیا می دانند که منچستر چه تیم بزرگی است. همه بازیکنان وظایفشان را به خوبی انجام دادند و آنچه من می خواستم در زمین اجرا شد."
    دنیزلی سپس به تحسین روشتو رکبر، دروازه بان تیمش، پرداخت. رکبر در وقت های تلف شده بازی دو عکس العمل فوق العاده داشت.
    " آمدن به انگلیس و بردن بازی در الدترافورد نیاز به مدافعانی خوب و دروازه بانی خیلی خوب دارد. ما چنین دروازه بانی داشتیم. برای پیروزی در بازی هایی مانند این، دروازه بان و مدافعان شما باید بسیار موفق باشند. هر کسی که کمی از فوتبال دنیا خبر داشته باشد می داند که رکبر چه دروازه بان خوبی است. او اعتماد به نفس بالایی به هم تیمی هایش می دهد."

کد:
    2009/11/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بگیریستاین: آینده بارسلونا را تضمین کردیم

آبی و اناری ها قرارداد بعضی از بازیکنان ترکیب اصلی شان را تمدید کردند.

سایت گل- تکسیکی بگیریستاین، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، از تمدید قرارداد بعضی از بهترین بازیکنان تیم اول بارسلونا در ماه های اخیر، خوشحال است. لئونل مسی، کارلس پویول، والدس، یحیی توره، پدرو، اریک آبیدال و اخیرا اینیستا قراردادشان را با تیم کاتالانی تمدید کردند و بگیریستاین از این اقدام باشگاه احساس غرور می کند.

او در مصاحبه با وب سایت اختصاصی باشگاه گفت:" بعد از موفقیت های فصل قبل، باید مسئله تمدید قرارداد بعضی از بازیکنان که قراردادشان رو به پایان بود، حل می شد. این کار برای بازیکنانی مثل مسی، پویول، والدس، پدرو، توره و اخیرا آبیدال و اینیستا انجام شد. با این کار ما آینده ورزشی تیم اول باشگاه را تضمین کردیم."

بگیریستاین سپس به تحسین اینستا، که این هفته قراردادش را تمدید کرد، پرداخت و گفت که در دنیا، هافبک های بهتر از او بسیار کم هستند. " سیاست باشگاه این است که با بازیکنانی که استحقاقش را دارند، مانند اینیستا، صادق باشد. بارسلونا این بازیکن جوان را که یکی از بهترین هافبک های دنیاست، حفظ خواهد کرد."

او سپس در مورد موضوع گابریل میلیتو صحبت کرد، بازیکنی که بعد از 20 ماه مصدومیت، به تازگی در یک دیدار دوستانه برای بارسا به میدان رفت. این مدافع آرژانتینی در فهرست بازیکنان تیم برای جام باشگاه های جهان حضور دارد و بگیریستاین معتقد است که با بازگشت او، باشگاه نیازی به خرید بازیکن جدید در پنجره نقل و انتقال ژانویه ندارد.

" با بازگشت میلیتو، ما مشکل مان در مرکز زمین، که با حضور بازیکنان مان در جام ملت های آفریقا ایجاد می شود، را فراموش کردیم. در سایر پست ها باید ببینیم که مشکلی داریم یا نه. ما همه بازیکنان تیم را مورد ارزیابی قرار می دهیم. شرایط ایده آل این است که خریدی نداشته باشیم."

کد:
    2009/11/28

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انچلوتی: ترجیح می‌دهیم جام قهرمانان اروپا را بالا ببریم

سایت گل: کارلو آنچلوتی گفته که ترجیح می‌دهد لیگ قهرمانان اروپا را ببرد تا آن که چلسی را قهرمان لیگ برتر انگلستان کند. آبی‌ها به تازگی صدرنشین جدول شده‌اند، اما ظاهرا ان چه برای انچلوتی بیش از همه اهمیت دارد پیروزی این تیم در لیگ قرهمانان اروپاست. آنچلوتی به بی بی سی اسپورت گفته است «می‌دانم که در انگلستان لیگ برتر مهم‌ است، اما من لیگ قرهمانان اروپا را ترجیح می‌دهم. این مسابقه در ایتالیا و همه جای جهان مهم‌ترین مسابقه است. سعی می‌کنم اگر ممکن بود هر دو را به دست بیاوریم.» این مربی ایتالیایی تا کنون تاریخ‌چه‌ی جالبی در لیگ قهرمانان اروپا داشته است، دو بار در مقام مدیر باشگاه و دو بار هم به عنوان بازکن آس میلان، این جام را بالا برده و به همین خاطر است که بسیاری گمان می‌کنند رومن آبراموویچ خواسته او در استمفورد بریج حضور داشته باشد.

آنچلوتی هنوز قبول نکرده که آبراموویچ از او خواسته تا جام قهرمانان اروپا را برایش بیاورد، اما گفته که دوست ندارد در انتهای فصل دست چلسی خالی بماند. آنچلوتی گفته «وقتی من به چلسی پیوستم، آبراموویچ از من نخواست تا برایش جام لیگ قهرمانان اروپا را بیاورم، اما گفت که دوست دارد چلسی در تمام مسابقات در بازی نهایی حضور داشته باشد.»

این مربی پنجاه ساله فکر نمی‌کند که چلسی در ژانویه نیاز به عقد قرارداد با بازیکنان جدید داشته باشد. «لازم نیست بازیگران جدید بیاوریم، چرا که تمام بازکنان ما الان در وضعیت خوبی هستند. اگر تا ژانویه همین گونه ادامه دهیم نیازی به امضای قرار با بازکنان جدید نیست. ما فصل را خوب شروع کرده‌ایم. یک سازماندهی خوب با بازیکنان خوب و حرفه‌ای و در فضایی خوب. دوست دارم تا زمانی که آبراموویچ از کارم راضی است در چلسی بمانم و دوست دارم در انگلستان بمانم، چرا که این جا نسبت به فوتبال ذهنیت بسیار خوبی وجود دارد.»

کد:
    2009/11/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد 50 میلیون پوندی منچسترسیتی برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس

تورس مطمئنا خواستار ضمانتی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد خواهد بود.

سایت گل- براساس گزارش نشریه The Daily Mail، تیم منچستر سیتی قصد دارد با پیشنهاد خیره کننده 50 میلیون پوندی، فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را در پنجره نقل و انتقالات ژانویه به خدمت بگیرد.

مسئولان باشگاه منچستری قصد دارند با سرمایه عظیمشان قرمزها را تحت تاثیر قرار دهد و اعتقاد دارند که پیشنهاد 50 میلیون پوندی برای ستاره اسپانیایی، پیشنهادی نیست که به راحتی بتوان آن را رد کرد. با این وجود، تورس مطمئنا خواستار ضمانتی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد خواهد بود و به نظر نمی رسد باشگاه منچستر سیتی در ماه ژانویه بتواند چنین ضمانتی بدهد.

فشارها بر روی مارک هیوز، سرمربی منچستر سیتی، برای قرار گرفتن در بین چهار تیم بالای جدول در رقابت های این فصل بسیار زیاد است. موقعیت مرد ولزی بعد از تساوی روز شنبه مقابل هال سیتی بیش از پیش در خطر قرار گرفته است. این هفتمین تساوی متوالی آبی ها بود. گفته می شود

گفته می شود در صورتی که مارک هیوز از منچستر سیتی کنار گذاشته شود، گاس هیدینک جای او را خواهد گرفت.

کد:
    2009/11/30

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض درخواست ایرلند برای حضور در جام جهانی

عصر ایران - ایرلند در نامه ای به رئیس فیفا خواستار حضور در جمع تیم های شرکت کننده در مسابقات جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، سپ بلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امروز دوشنبه گفت که ایرلند با ارائه درخواستی خواستار حضور در جمع تیم های شرکت کننده در مسابقات جام جهانی فوتبال شد.

در مسابقات جام جهانی فوتبال به میزبانی آفریقای جنوبی 32 تیم مشارکت دارند و ایرلند خواستار افزایش این تعداد به 33 تیم است.
    ایرلند در مسابقات مقدماتی جام جهانی پس از دو بازی رفت و برگشت مقابل فرانسه، پس از باخت، از راه یابی به جام جهانی بازماند. در مسابقه دوم استفاده از دست برای گل زدن باعث پیروزی فرانسه شد که همین موضوع باعث اعتراض ایرلند شد.

بلاتر که در نشستی در آفریقای جنوبی در زمینه فوتبال سخن می گفت؛ اضافه کرد: با هیئتی از ایرلند دیدار کردم و بالطبع از وضعیت موجود راضی نیستند. آنها می دانند که نمی توان مسابقه با فرانسه را تکرار کرد و بازگشتی از تصمیم داور این بازی نیز امکان پذیر نیست.

وی اضافه کرد: ایرلندی ها خواهان مجازات بازیکن یا داور بازی نیستند بلکه خواهان اضافه شدن تیم ایرلند به مجموع 32 تیم حاضر در جام جهانی فوتبال هستند.

بلاتر ادامه داد: این درخواست را به کمیته اجرایی فیفا ارائه می کنم. نمی توانم بگویم دقیقا چه می شود ولی کمیته اجرایی این درخواست را بررسی می کند.

رئیس فیفا تاکید کرد: کمیته اجرایی در نشست فوق العاده خود در روز چهارشنبه آینده این درخواست ایرلند را بررسی خواهد کرد.

قرار است قرعه کشی مسابقات جام جهانی فوتبال روز جمعه آینده در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دیدیه دروگبا: من طرفدار آرسنال بودم

مهاجم سابق مارسی در 11 دیدار بین دو تیم لندنی، 10 بار گلزنی کرده است.

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی، فاش کرد که در دوران نوجوانی طرفدار تیم آرسنال بوده است.
    مهاجم سابق مارسی در 11 دیدار بین دو تیم لندنی، 10 بار گلزنی کرده است و دیروز با دو گلی که زد، موجبات پیروزی 3-0 شاگردان آنچلوتی را در ورزشگاه امارات فراهم کرد. با این وجود، مهاجم ساحل عاجی با فروتنی گفت که شاید فرم خوب او به دلیل خوش شانسی بوده باشد.

او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" شاید خوش شانس باشم. اما همیشه برای من مبارزه کردن و اینکه ببینم در مقابل بازیکنانی مانند گالاس، فرمائلن و فابرگاس چه کاری می توانم انجام دهم، لذت بخش بوده است."

این مهاجم 31 ساله فاش کرد که در نوجوانی طرفدار تیم آرسنال بوده اما به طور ضمنی گفت که اکنون دیگر چنین گرایشی ندارد.

"من دوست دارم در مقابل آرسنال بازی کنم زیرا آرسنال تیمی است که در فرانسه به خاطر داشتن بازیکنان فرانسوی زیاد، طرفداران بسیار داشت و من هم طرفدار آنها بودم. من الان به باشگاه چلسی تعلق دارم و برای تیمم تلاش می کنم و واقعا از پیروزی هایی مانند این بسیار خوشحالم."
    چلسی با این پیروزی به رکورد شکست ناپذیری آرسنال در بازی های خانگی این فصل پایان داد و دروگبا اعتقاد دارد که به دلیل نظم تاکتیکی است که تیمش موفق به کسب این نتایج می شود.
    " به ویژه در مقابل چنین تیمهایی که دوست دارند فوتبال بازی کنند و حفظ توپ کنند، شما باید صبور باشید و وقتی توپ را به دست آوردید، بهترین کار را انجام دهید. 25-20 دقیقه اول برای ما دشوار بود و آرسنال کنترل بازی را در اختیار داشت اما ما به سختی و با قدرت دفاع کردیم و وقتی صاحب موقعیت شدیم، از آن استفاده کردیم. سانتر اشلی کول فوق العاده بود. او نمی توانست بهتر ازاین سانتر کند و من خوش شانس بودم که توانستم گل اول را به ثمر برسانم. فکر می کنم بعد از آن کنترل بازی را در دست گرفتیم.
    20 دقیقه ابتدایی بازی برای من بسیار سخت بود زیرا از دو هفته قبل بازی نکرده بودم. در نیمه دوم بازی مقابل آرسنال بسیار بهتر بودم. می توانستم بدوم و حفظ توپ کنم و کمی فیزیکی تر بازی کردم. فکر می کنم که واقعا به تیم کمک کردم. در دفاع مستحکم بودیم و وقتی حمله می کردیم با تمام وجود حمله می کردیم و به همین دلیل است که به پیروزی رسیدیم و به همین دلیل است که اکنون صدرنشین لیگ هستیم. ما از نظر فیزیکی و ذهنی قوی هستیم و می دانیم که چگونه در بازی های دشوار، لحظات سخت را پشت سر بگذاریم."

کد:
    2009/11/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ژوزه مورینیو: اگر اینتر من را اخراج کند، در یک هفته یک کار جدید پیدا می کنم

سرمربی پرتغالی نرآتزوری در حالی که برای میلان و یووه خط و نشان می کشید گفت که اگر از اینتر اخراج شود، در مدت یک هفته یک تیم جدید پیدا می کند.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی اینتر، آتش دشمنی با میلان و یوونتوس را شعله ورتر کرد و از سوی دیگر، با گفتن این جمله که اگر موراتی او رااخراج کند، زمان زیادی برای پیدا کردن یک شغل جدید لازم نخواهد داشت، یک بار دیگر اعتماد به نفس بالایش را به نمایش گذاشت.

نرآتزوری با پیروزی دیروز مقابل فیورنتینا اختلافش با نزدیک ترین تعقیب کننده هایش در صدر جدول، میلان و یوونتوس، را به ترتیب به هفت و هشت امتیاز رساند. اینتر هفته آینده در دربی ایتالیا در مقابل یوونتوس قرار خواهد گرفت و آقای خاص برای انتقاد از بانوی پیر سنگ تمام گذاشت.

او به بخش ایتالیایی سایت گل گفت:" آیا شکست اینتر در مقابل بارسلونا برای فوتبال ایتالیا بد بود؟ بله، اما نه به اندازه باخت به بوردو و زوریخ در خانه."

هفته پیش شایعاتی در مطبوعات ایتالیایی منتشر شد و ادعا شده بود که مورینیو آخرین های روزهای خود در اینتر را سپری می کند. او این شایعات را رد کرد اما اگر او اخراج شود، زمان زیادی برای پیدا کردن یک کار جدید صرف نخواهد کرد.

" من در روزنامه ها خواندم که جانشین من قبلا انتخاب شده است اما این از نظر من مشکلی نیست. اگر اخراج شوم، بعد از یک هفته با یک شغل جدید برمی گردم."

کد:
    2009/11/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دیدیه دروگبا: از صدر نشینی در لیگ برتر لذت می بریم

مهاجم ساحل عاجی آبی ها اعتقاد دارد که تیمش در صدر باقی خواهد ماند.

سایت گل- دیدیه دروگبا تاکید کرد که تیمش از صدر نشینی در لیگ برتر لذت می برد و تا پایان رقابت های فصل سرنوشت قهرمانی در دستان خودشان قرار دارد.

شاگردان کارلو آنچلوتی با پنج امتیاز برتری نسبت به منچستریونایتد در صدر قرار دارند و در بازی این هفته موفق شدند آرسنال را در ورزشگاه امارات با نتیجه 3-0 شکست دهند. به همین دلیل، دروگبا مطمئن است که تیمش می تواند تا پایان رقابت قهرمانی، جایگاهش را حفظ کند.
    این مهاجم ساحل عاجی در مصاحبه با The Sun گفت:" من فکر می کنم تیمی داریم که می تواند در صدر باقی بماند.
    بله، پنج امتیاز اختلاف برای اطمینان از قهرمانی کافی نیست. فاصله خوبی است اما ما باید همچنان در بازی هایمان به پیروزی برسیم. اما شما می دانید که بودن در صدر جدول لیگ خیلی خوب است زیرا در این شرایط تنها روی بازی خودتان تمرکز دارید.
    هیچ تیمی بالاتر از شما نیست. آنها باید شما را تعقیب کنند. آنها باید تلاش بیشتری کنند تا بتوانند در بازی ها به پیروزی برسند. خوب، این برای ما خوب است."

کد:
    2009/12/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لمپارد: چلسی بهترین مهاجمان جهان را دارد

لمپارد در تحسین مهاجمان تیمش سنگ تمام گذاشت.

سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک تیم چلسی، تاکید کرد که مهاجمان تیمش، دیدیه دروگبا و نیکلاس آنلکا بهترین مهاجمان دنیا هستند. بازیکن سابق وستهم اعتقاد دارد که وقتی این دو در اوج قرار داشته باشند، کابوس هر مدافعی هستند.

او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" دیدیه بسیار قدرتمند است و بازی های درخشانی ارائه می دهد. فکر می کنم وقتی در اوج باشد، مهاجمی مانند او پیدا نمی شود. می خواهم در مورد آنلکا هم صحبت کنم زیرا نیکلاس نیز شرایطی مانند دیدیه دارد. ما بهترین مهاجمان جهان را داریم. وقتی مهاجمانی مانند مهاجمان ما را در خط حمله داشته باشید، همکاری آنها برای حریفان وحشتناک خواهد بود."
    این بازیکن 31 ساله سپس در مورد بازی اخیر مقابل آرسنال صحبت کرد و گفت که اعتماد به نفس کلید کسب این پیروزی بوده است.
    " ما بازی مقابل آرسنال را با اعتماد به نفسی که از پیروزی مقبل وولوز و پورتو به دست آورده بودیم، آغاز کردیم. چنین نمایشی در یک مسابقه بزرگ فوق العاده است. وقتی شما از بازیکنان بزرگ و آماده ای برخوردارید و خوب بازی می کنید، با تفکر پیروزی وارد زمین می شوید."
    تیم چلسی در بازی بعدی اش، در رقابت های جام اتحادیه در اوود پارک به مصاف بلکبرن می رود.

کد:
    2009/12/1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •