9 که نمره ی کمی نیست.شما یه جور می گی 9 که انگار مثل نید فور اسپید 5 گرفته.در کل این بحث بی فایدس.چون چه پیشرفت کرده باشه چه پسرفت همه می خرنش. 9 خودش یه امتیاز افسانه ایه.
9 که نمره ی کمی نیست.شما یه جور می گی 9 که انگار مثل نید فور اسپید 5 گرفته.در کل این بحث بی فایدس.چون چه پیشرفت کرده باشه چه پسرفت همه می خرنش. 9 خودش یه امتیاز افسانه ایه.
من نمیگم نمره کمی هست اما خب نسخه کنسول گرافیکش شده 10 پس یعنی از نسخه کنسول گرافیکش بدتر هست
در حالی که سازندهاش می گفتند بهتر هست
اصلا شما به نمره كاري نداشته باش ، ملاك نيست كه ، بذار بياد ببين چه نمره اي ميدن ، gamespot به آندركاور 2.5 داد بعد چند روز داد 7
مهم اينه كه بازي براي شما جذاب باشه و نو آوري داشته باشه ، مثلا fallout3 نمره 9 بهش داده شده ، ولي من از اين بازي خوشم نيومد اصلا ...
بزارید بازی کنید بعد .چند صفحه همین جوری بی خودی دارید بحث می کنید.
گرافیک PC بهتر از کنسول هاست من X360 بازی کردم Draw Distance کمی داشت همرو باهم Load نمی کرد.
دوستان تهرانی بازی رو می تونن با 6 هزار تمن داشته باشن البته از فردا شرکت تاکین این بازی رو در 3 دی وی دی و با قیمت 3 هزار و هزینه ی پیک هم 3000 برای تهرانی ها
مغازه فرزین واقع در ولیعصر گفت که بازی رو نمی آرن :(
دوست عزیز با پیک موتوری میفرسته یعنی همون روز به دستمون میرسه دیگه؟
درضمن مگه بازی 4 dvd نبود ؟
مگه سایت تکین و بقیه سایتها منتشر نکردن ؟؟
ینی اونایی که به فروش گذاشتن همش الکیه یا ناقصه؟
من چند جا رفتم (مشهد) همه گفتن فردا .بعضی ها هم می گفتن که 3 تا dvd هست .نمی دونم چرا!
حجم بازی 13.7gb هستش.حجم هر dvd خام 4.7gb . پس 3 تا dvd می شه 15.10gb که از حجم بازی هم بیشتر می شه.
نتیجتا بازی 3 تا dvd هست.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)