نه دوست عزیز این چند کوئست بعد از اون قسمته. کوئستش هم میگه که باید ESBERN رو تا VENDERWOOD اسکورتش کنم . حالا این ESBERN کی و کجا هستش؟
نه دوست عزیز این چند کوئست بعد از اون قسمته. کوئستش هم میگه که باید ESBERN رو تا VENDERWOOD اسکورتش کنم . حالا این ESBERN کی و کجا هستش؟
من میرم اونجایی که از کالج جادو میفرستنت
یکی میگه 4 تا چیز پیدا کن که سه انگشتر و یه گردنبنده
گردنبند رو که بر میدارم در بسته میشه گردن بند رو میندازم گردنم
درو که میشکونم بازی وای میسه دست یارو هم تو هوا میمونه
نیم ساعت هم که واسم همینجوره
راهکار خاصی داره ؟
خب برگشتن!
یه سوال:
مگه من الان لیدر و رئیس کمپنیون نشدم؟ پس چرا باز توی دیالوگ ها با اونا میزنه im looking for work?
و به من ماموریت میدن!
اون ماموریت ها بی نهایته و هر چقدر هم بری تمومی نداره و برای پول در اواردنه. من که رییس هر جا شدم دیگه نرفتم
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
اگر از ترینر استفاده میکنی غیر فعال کن و اگر نه یک جادویی با مجیکای کم انتخاب کن و بزن . اگر نشد هم کد tcl رو بزن از در(نشکنش) رد شو بزار یارت و پیر مرده هم رد شن بعد کد رو غیر فعال کن.
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
esbern رو تابحال ندیدی؟ اگر نه که باید بری riften پیش bijorolf (یک همچین نامی) توی یک میدانی کار میکنه و دکه داره اون بهت ماموریت میده کارشو انجام دادی میگه که esbern توی ratways هست. بعد میری از اونجا پیداش میکنی. بعد از اون هم میتونی عضو thieves guild بشی. فقط اگه باره اوله و میخوای بری esbern رو بیاری حتما به صفحه ۶ مشکل حل و اجرای این بازی \ست خود من سر بزن چون بازی اونجا مشکل داره راه حلشو نوشتم![]()
black soul چیه؟ میشه یه توضیحی بدین؟ من تا حالا هیچ روحی رو حبس نکردم. حیوون بزرگ جثه واسه چیه؟
در اینجا کامل توضیح داده شده :
Soul Gems :
پست 856 آپدیت و کامل شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح Enchanting هم در پست زیر :
پست 1128 هم آپدیت شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by virus2009; 17-12-2011 at 08:32.
البته black star روح موجودات دیگر رو هم میگیره فکر کنم باگه ولی تو دیالوگ ها گفته شده فقط روح هیومن نوید هارو میگیره
بهر حال الان خیلی خوب شد اونو انتخاب کردم
من آپدیت 128 و 131 رو ریختم ولی این مشکلو بوجود آورده
یعنی او فلش کوچک اشاره گر غیب شده
راه حلی براش هست؟؟
عکس:
![]()
Last edited by *Forgotten*; 17-12-2011 at 10:44.
یچه من تو کالج جادوگری گیر کردم پیر مرده صحبت کرد بعد اونجا تو دایره علامت اومد یه مجیک اتیش زدم دوباره صحبت کرد الان بازم روی همون دایره علامت هست چی کار کنم؟؟
اگه بکشیش ریش خاکستری ها باهات قهر می کنن
اقا یک سوال این paratuix همون اژدها که بالای throat of world هست و رفیقمونه رو بکشیم یا نه؟ blade ها میگن بکش با خودش حرف میزنم دلم نمیاد صداشم قشنگه.حالا بکشم بلیدها بهم چی میدن؟
من اونجا که Dragon Rend رو یاد می گیری و با الدوین میجنگی خوب تشخیصش ندادم حواسم نبود کشوندمش پایین کشتمش(گفتم این بود این مستر الدوئین)
ولی لود کردم
نکشیش اژدها هارو به راه راست هدایت می کنه![]()
با استفاده از Gem میشه سلاحهایی که جادو دارند رو وقتی جادوشون تمام میشه دوباره شارژ کرد فقط برای پرکردن این Gem ها به روح انسان یا هر موجودی دیگه نیاز دارین.به نظر من بهترین راه اینه که تو perk conjuration طوری level up کنین که یه perk هست که نوشته bound weapons capture soul اینو اگه تونستید فعال کنید دیگه هرچی دشمن که با همون bound axe یاbound sword بکشید روح اون دشمن به صورت خودکار گرفته میشه و دیگه نیازی به اون روش Soul trap نیست که کمی سخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)