extended cut حاوی پایان اصلی بازی + صحنه های اضافی برای توضیح بهتره پایان و سرنوشت یارهاته. چیزی از پایان اصلی کم نکرده بلکه اضافه کرده
extended cut حاوی پایان اصلی بازی + صحنه های اضافی برای توضیح بهتره پایان و سرنوشت یارهاته. چیزی از پایان اصلی کم نکرده بلکه اضافه کرده
امروز دانلود نسخه سومشو تموم کردم. یعنی اگر از سومش بازی کنم توش میمونم![]()
توش نمیمونی. ولی مطمپنا درک خوبی از داستان و شخصیت ها و داستان های جانبی بازی نداری
مثلا یه بابایی رو می بینی بعد شروع می کنند درباره موضوعی صحبت کردن بعد شما اینجوری میشیکه اینا راجع به چی صحبت می کنند.
با خوندن داستان بازی و اطلاعات دیگه که بصورت کامل ،هم توی انجمن خودمون هست و هم توی یه سایت دیگه میتونید از بیشتر مسائل سر در بیارید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و می تونید نسخه سوم را با تصمیات پیش فرض انجام بدید یا یک سیو دانلود کنید و با برنامه Gibbed MassEffect3 SaveEdit سیو را ادیت و تصمیات مد نظر خودتون را اعمال کنید.
اما در کل توصیه میشه از نسخه اول بازی کنید.
من هنوز هم میگم مس افکت 1 هنوز هم که هنوزه یه بازی با گرافیک و گیم پلی خیلی خوبه
داستانش هم حتی عالی تر از نسخه دومشه!
شما که میخواهی تازه شروع کنی از نسخه اول شروع کن چون نه از نظر گرافیکی و نه گیم پلی چیزی کم نداره
سلام،بالاخره دیروز امتحانای کوفتیم تموم شد!امروز دوباره میخوام مس افکت-2 رو شروع کنم تا یه سری تغییرات تو نسخه سوم ایجاد کنم، غرض از مزاحمت اینکه اگه کسی از دوستان مس افکت باز ، dlc اسلحه ای چیزی از نسخه دوم داره بده ( آخه کلاس ونگواردو انتخاب کردم فقط یه کلت میده!) که حسابی ممنونش میشم ، اگه اسلحه ها مثل این نسخه سومش از طریق زدن F1 و.... باشه که خیلی خوب میشه
![]()
راستی کسی امتحان کرده که اگه لیارا تو شماره اول کشته بشه ، در me-3 کی جاو میگیره؟!!!_کلا یه سری شخصیتهایی که در شماره آخر نقش حیاتی دارن اگه در نسخه های قبل بمیرن چی میشه؟!!
لیارا در نسخه 1 به هیچ صورتی نمیمیره. رکس اگر بمیره برادرش ریو رییس قبیله کروگن ها میشه که البته کروگن ها ضعیف تر میشن ولی با مرگ رکس میشه موردین رو زنده نگه داشت در صورتی که جنوفیج رو درمان نکنید(اگر درمان نکنی و رکس زنده باشه بعدا در سیتادل مجبوری بکشیش چون میفهمه)نوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروس اگر بمیره تاثیری نداره.
تالی اگر بمیره نقشش رو یک کواریون دیگه که صداشو شهره اغداشلو در میاره ایفا میکنه ولی به صفینه نمیاد تا یارت باشه.
باقی یارهات هم که اگر بمیرن مرحلشون از بین میره یا اگر در مرحله اصلی میبینیشون به علت فوت از مرحله حذف میشن مثل میراندا.
درست یادم باشه امکان کشته شدن لیارا نیست. فقط آخر شماره سوم هنگام دویدن طرف بیم با لیزر دیسترویری که محافظت میکنه میتونه کشته بشه. اگه توانایی نظامی بالایی نداشته باشین.نوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین dlc بازی به نام citadel معرفی شد این dlc در ۵ مارچ یعنی ۱۷ اسفند ماه عرضه میشه و بیش از ۲ گیگابایت حجم داره!
در این dlc دسیسه ای شیطانی شپرد و تیمش رو هدف قرار میده و شپرد در راه دفع این خطر به سیتادل میره و در جای جای سیاتادل که قبلا قابل دسترس نبود با دشمنان میجنگه و به سری ترین ارشیو ها و مطالب سیتادل پی میبره.
در این dlc همه یارهاتون از نسخه ۱ و ۲ حضور دارند و انگار در جنگ هم کمکمون میکنند. بعد از اتمام Dlc هم میشه در کاسینو سیتادل قمار کرد یا اسلحه هامون رو در چلنج های مختلف امتحان کنیم و با تمامی یار هامون در سیتادل ملاقات کنیم و رومانس هامون رو ادامه بدیم و اتاق شخصی شپرد رو در سیتادل رو مبلمان کنیم!
شاید بهترین dlc برای اتمام یکی از بهترین سه گانه های تاریخ به امید خرضه موفق نسخه ۴. بیتشر این dlc شبیه یک بهشت برای شپرد و یارانش میمونه که بعد از ۳ سال جنگ(به زمان بازی) میتونن درش استراحت کنن و به موزه سری مس افکت اضافه شن. از همین الان میگم خداحافظ قهمران بزرگ شپرد!
![]()
Last edited by AlexMercer; 21-02-2013 at 20:43.
مرسی بابت خبر.کاش مردین و تین هم حضور میداشتن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)