تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 639 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود.دوستان حساب سپرده کوتاه مدت ملی 20 اسفنده 91 با 14 درصد سود باز کردم.بعد فهمبدم برا بار اول تا 3 ماه اول باید پول بخوابه بعد یه جا سود سه ماه میاد روش و از ماه های بعد ماهیانه حالا میخواستم بدونم اخر برج سود میاد تو حساب با برا من همون 20 م ماه؟ و این که یه مقدار از اصل پول رو بعد یه مدت از حساب کشیدم بیرون.تو اون یه ماهی که خوابیده اون پول سودش رو میدن یا دیگه نمیدن سود پولی که کشیدم بیرون؟؟؟
    و این که از 3 ماه به بعد روز شمار سوذ میره روش؟یعنی من اگه 15 روز پول تو حسابم باشه مثلا بعد بکشم بیرون اونوقت اخر ماه سود اون 15 روز خواب رو بهم میده یا دیگه نه؟/؟ممنونم

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    این طرح کوثر 5 موسسه کوثر به چه صورت هستش ؟
    من اگر 2 تومان در این بانک بزارم چقدر وام به من تعلق میگیره ؟
    کارمزد نداره این وام ؟
    Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

درود.دوستان حساب سپرده کوتاه مدت ملی 20 اسفنده 91 با 14 درصد سود باز کردم.بعد فهمبدم برا بار اول تا 3 ماه اول باید پول بخوابه بعد یه جا سود سه ماه میاد روش و از ماه های بعد ماهیانه حالا میخواستم بدونم اخر برج سود میاد تو حساب با برا من همون 20 م ماه؟ و این که یه مقدار از اصل پول رو بعد یه مدت از حساب کشیدم بیرون.تو اون یه ماهی که خوابیده اون پول سودش رو میدن یا دیگه نمیدن سود پولی که کشیدم بیرون؟؟؟
    و این که از 3 ماه به بعد روز شمار سوذ میره روش؟یعنی من اگه 15 روز پول تو حسابم باشه مثلا بعد بکشم بیرون اونوقت اخر ماه سود اون 15 روز خواب رو بهم میده یا دیگه نه؟/؟ممنونم
    سود رو یک ماه بعد از تاریخ افتتاح واریز میکنن ولی چنانچه شما درخواست بدین سر برج واریز میکنن.
    بعد از سه ماه سود شما روزشمار حساب میشه و برای اون 15 روز سود به حساب شما واریز میشه.
    برای گرفتن سود موجودی باید حداقل یک ماه تو حساب بمونه
    بستگی به بانک داره اگه بانک از شما خواسته باشه برای سه ماه یک حداقل موجودی را حفظ کرده باشین مثلا پنج میلیون تومن رو و شما بعد از یک ماه موجودی تون و زیر پنج میلیون تومن آورده باشین با توجه به روال بانک یا به شما سود تعلق نگیره یا با سود کمتر مثلا 7 درصد محاسبه بشه *** از بانک بپرسید***
    Last edited by M A S 0 U D; 31-05-2013 at 12:52.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تو سایت بانک سپه این رو زده:
    جهت استفاده از خدمات به حسابهای متمرکز به کلیه شعب و غیر متمرکز به شعبه خود مراجعه نموده و با دریافت رمز اول درگاه اینترنت، به این شبکه گسترده بپیوندید.
    منظور از حساب متمرکز و غیرمتمرکز چیه؟

5. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان تو سایت بانک سپه این رو زده:
    جهت استفاده از خدمات به حسابهای متمرکز به کلیه شعب و غیر متمرکز به شعبه خود مراجعه نموده و با دریافت رمز اول درگاه اینترنت، به این شبکه گسترده بپیوندید.
    منظور از حساب متمرکز و غیرمتمرکز چیه؟
    حسابهای غیر متمرکز همون حسابهای قدیمیه که فقط توی اون شعبه دارای حساب شناخته میشه و امکان واریز و برداشت توی همون شعبه رو مستقیما داره

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.
    بانک هایی که روز شمار بیشترین درصد رو میدن کدوما بودن ؟مطمئن هستن دیگه نه ؟
    مثلا 1 تومن رو یه ماه بزاریم روز شمار اخر برج 15 تومن روش میاد درسته ؟
    1 تومن کمتر بشه دیگه 15 تومن نمیاد روش ؟ چقدر میاد ؟

در رابطه با بورس اوراق بهادار هم میشه کمی توضیح بدید .

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منظور از حساب متمرکز حساب عابر بانک و جاری طلاییه

حساب غیرمتمرکز منظور قرضالحسنه و کوتاه مدت و جاری سنتی هستش

10. این کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام دوستان
    بابای من توی بانک پارسیان قدیما یک حساب جاری باز کرده و اصلا ازش استفاده نمیکنه
    از اونجایی که من به حساب بانکی نیاز دارم،آیا میتونم با برداشتن مدارک خودم و پدرم به بانک برم و کارت های عابر بانک بگیرم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام دوستان
    بابای من توی بانک پارسیان قدیما یک حساب جاری باز کرده و اصلا ازش استفاده نمیکنه
    از اونجایی که من به حساب بانکی نیاز دارم،آیا میتونم با برداشتن مدارک خودم و پدرم به بانک برم و کارت های عابر بانک بگیرم؟
    شما اگه سنتون بالای 18 ساله میتونین با داشتن کارت ملی و شناسنامه اقدام به افتتاح حساب و گرفتن عابر بانک کنید و ربطی به این نداره که پدرتون حساب داشته یا نه و چنانچه به 18 سال نرسیده باشه باید حتما پدرتون براتون حساب بازکنه

13. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

شما اگه سنتون بالای 18 ساله میتونین با داشتن کارت ملی و شناسنامه اقدام به افتتاح حساب و گرفتن عابر بانک کنید و ربطی به این نداره که پدرتون حساب داشته یا نه و چنانچه به 18 سال نرسیده باشه باید حتما پدرتون براتون حساب بازکنه
    ممنون دوست عزیز
    این که گفتین میدونستم
    من میخام از حساب بابام استفاده کنم و چون بابام برای این حسابش فقط کارت خرید نقدی گرفته من میخام برم خودم یه کارت عابر بانک( اسم دقیق اش را نمیدونم ) واسش بگیرم. حالا میتونم ( سنم هم از 18 سال کمتره )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •