از بين اينها كه st25 بهتره
ولي ميتوني lf51 رو هم يه بررسي كني تعريفشو زياد شنيدم
از بين اينها كه st25 بهتره
ولي ميتوني lf51 رو هم يه بررسي كني تعريفشو زياد شنيدم
دوستان کسی نیست جواب بده ... ثواب داره بخدا
Last edited by dooste.man83; 30-07-2014 at 11:53.
دوست عزیزم من چند جا پرسیدم
الان بهترین ریش تراش LV65 هست
و فرقی با ال وی 95 ندارد
دوست عزیزمون ali_softcenter هم صفحه ی قبل تفاوت مدلها رو گفتند
من خودم میخوام ال وی 65 بگیرم . یه بنده خدایی هست در سایت همسایه همه مارکا رو داره قیمت خوبی هم میده
میخوام از اون بگیرم
اون ال وی 95 فقط یه پایه شستشو داره که 200 تقریبن گرونتره و ارزش نداره
قیمت نمایندگی هم از مغازه گرونتره . از جمهوری یا کوچه مروی بگیری قیمت بهتر گیرت میاد
مسلمن با گارانتی و با گارانتی آژند سرویس
ریش تراش فقط پاناسونیک و بس
البته در بازار اکثرن فیلیپسه ولی جنس ژاپنی فقط
ولی چیزی رو که هنوز متوجه نشدم اینه که این مدل ضد آب هست خوب بعد از هر بار استفاده میتونید با آب بشورید چه نیازی هست پایه شویینده اش رو بخره آدم ؟
یعنی چه مزیت خاصی داره اون پایه ؟
مثل اینکه مایه شوینده اش هم آب مقطر هستش !!! و الکل نیست مثل مایه ی براون برای همین ارزونه ...درسته ؟
و سوال دیگه این مایه اش رو باید همیشه بزارم تو پایه دستگاه باشه ؟ ( البته دستگاه رو روی پایه اش نمیزارم بجز مواقعی که بخوام شارژ تمیز کنمش )
ممنون اگر جوابم رو بدید
از مدل های براون چی؟ شنیدم ریش تراش هاش یه سر و گردن از برند های دیگه بهتره.(چون تقریبا کار تخصصی براون ریش تراش ساختنه . ولی پاناسونیک همه چی از قبیل ماشین لباسشویی تا تلویزیون و... میزنه) به نظرتون ارزشش رو داره بیشتر هزینه کنم و سری هفت براون رو بخرم یا اینکه براون هم همین کارو انجام میده و پول برند آلمانیش رو میگیره؟؟؟
چون به نظر من تو گوشی ها مثلا آیفون تقریبا یه بخشی از پول گوشی بابت برند معتبرشه در حالی که یه گوشی اندروید با نصف قیمت هم دقیقا همون کارای آیفونو انجام میده. خیلی ممنون میشم بهم بگین که تو ریش تراش خریدن هم این قضیه صادقه ؟ که اگه این طور باشه برم همون panasonic ES-RT30 رو با قیمت 270 بخرم.
دوست خوبم از اینکه بهم پاسخ دادی ممنونم![]()
دوستانی که پول براشون مهم نیست بهتره مدل دستگاه دار رو بخرن!
چون من براون دسنگاه دار داشتم....الانم l5f1 دارم که دستگاه شست و شو نداره...
در کل دستگاه خیلی بهتر از شست و شوی دستی لابه لای قطعات سر و تیغ داخلی رو تمیز میکنه
ربطی به این چیزی که گفتید نداره....
براون هم لوازم خانگی تولید میکنه! و انحصارا در کار اصلاح مردان و زنان نیست تولیدش
در ضمن...فکر نکنم آخرین مدل براون بیشتر از 800 تومن باشه! این که میگید بیشتر هزینه کنید رو نفهمیدم! آخرین مدل پاناسونیک نزدیک 1300000 تومن پولشه!
در ضمن هر دو برند های معتبری هستند و اینجوری نیست که یکی پول برندش رو بگیره و اون یکی نگیره!
این که آخرین مدل براون بهتر میزنه یا آخرین مدل پاناسونیک باید به صورت عملی روی پوست های مختلف تست بشه....چیزی نیست که کسی با اطمینان 100% به شما بگه
فقط اینو میتونم بگم که براون مدل 5 تیغه که اصلا نداره! و تا اونجا هم که میدونم حتی مدل آخرش 4 تیغه هم نیست و همون سه تیغه هست....5 یا 4 تیغه بودن پاناسونیک باعث میشه زمان اصلاح شما کوتاه تر بشه
ولی اینکه مدل های سه تیغه پاناسونیک که شما میخواید بخرید چطوریه...رو نمیدونم...از دوستانی که 3 تیغه دارند باید سوال کنید
شما اگر میخوای 3 تیغه بخریPanasonic ES-ST25رو بخر که جدید تره و دور موتور بالاتری داره و سیستم هوشمند اصلاح داره و تکنولوژی توری سرش خیلی جدید تره و اصلاح بهتری خواهی داشت
Last edited by Ali_softcenter; 31-07-2014 at 12:19.
دوست من .منظورم از این که بیشتر هزینه کنم این بود که: کیفیت ریش تراش های سه تیغه (سری هفت بران) بیشتره یا همون st 25 پاناسونیک؟ که مسلما از نظر قیمت چیزی حدود 300 -350 هزار اختلافشونه.
راستی چون من بیشتر تاپیکو خوندم.فکر کنم شما تو چند صفحه پیش از ریش تراشت(lf51) ناراضی بودی . تقریبا برای همین هم من بین براون و پاناسونیک تو شک افتادم(میشه یکم در مورد lf51 خودت بگی چطوره؟). آخه داییم سری هفت براون رو داره خیلی خیلی ازش تعریف کرد( از اون قدیمی ها 7526 Braun که دیگه تولید نمیشه) .حالا من دنبال یکی میگردم که از سه تیغه های پاناسونیک استفاده کرده باشه و نظرشو بپرسم؟!
بازم ممنونم![]()
سلام به همه ی دوستان
حدود سه روزه ریش تراش پاناسونیک st25 رو خریدمش.یکی از دوستانم برام از تهران خرید 430 تومن با گارانتی آژند.هر چند گارانتیش اصن هیچ چیز دستگاه رو شامل نمیشه به غیر موتورش.روز اول که باهاش اصلاح کردم چون قبلا از تیغ استفاده کرده بودم وارد نبودم بهش و همچنین روغنش رو به سرش نزده بودم ولی دفترچش رو که دقیق خوندم و روغنش رو به سر ریش تراش زدم بهتر شدش هر چند قبلش هم خوب بودش و پدر من که از حدود پونزده سال پیش تا به حال از ریش تراش های سه تیغه ی برقی و بعد هم شارژی و محصولات فیلیپس استفاده کرده بود به محض اصلاح صورتش با این ریش تراش کاملا به تغییر نوع اصلاح پی برد و پشت سر هم میگفت چقد سریعه و نرم میزنه صورت رو و منم از سرعتش و تیغه هاش براش میگفتم هرچند اصن نمیفهمید من چی میگم و فقط تایید میکرد)) و لذت میبرد امروز که دوباره برا اصلاح صورتم استفاده کردم از این ریش تراش کاملا راضی بودم ازش هر چند که توی دفترچش نوشته یه ماه طول میکشه تا صورتتون عادت کنه ولی اینطوریام نیست.اگه اول گردن رو اصلاح کنیم و بعد بقیه صورت رو تا اصن التهابی پیش نیاد هر چند اصن التهابی پیش نمیاد در حالت های دیگه ولی اگه اصلاح رو کشش بدیم و خیلی طولانیش بکنیم سر ریش تراش یه کم داغ میشه که برا صورت مشکلی نداره ولی برا زیر گردن چون حساس تر هستش باعث قرمز شدن اون قسمت میشه.فعلا که من راضی بودم.قیمت فویل و تیغه این مدل رو هم که از نمایندگیش گرفتم جفتش 150 در میاد که برای حدود دو سال مناسبه و ازشون پرسیدم که اگه این مدل دیگه تولید نشه ریش تراش های ما چی میشن پس؟ و فویل و تیغه هاشون رو باید چطوری تهیه کنیم که اون کارشناس گفتش که بیشتر این ریش تراش ها تیغه هاشون و فویل هاشون به هم میخورن و طوری نیستش که بدون استفاده بشه ریش تراش بعد چند وقت و گفتش حتی ما افرادی داریم که ده ساله دارن از یه مدل از ریش تراش های پاناسونیک استفاده میکنن و ما فویل و تیغشون رو میدیم بهشون.
به هر حال من توی روز های آینده هم تجربه کار با این مدل رو میگم همینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by BIG-BANG; 02-08-2014 at 12:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)