تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 416 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادريد امروز به تمرينات بازميگردد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

تمرينات امروز بدون حضور 13 ملي پوش ساعت 11 به وقت محلي در والدبباس برگزار ميشود

شاگردان ژوزه مورينيو امروز در والدبباس اولين جلسه تمرينات را برگزار ميكنند.در تمرينات امروز 13 بازيكن به خاطر بازي هاي دوستانه تيمهاي ملي (امشب)حضور ندارند .

هدف از تمرينات امروز آماده شدن براي بازي يكشنبه شب مقابل اسپانيول است (11.30 به وقت ايران .ورزشگاه Cornellà-El Prat ) .همچنين در جلسه تمرينات امروز در والدبباس درها به روي خبرنگاران و رسانه ها باز ميباشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مادرید به تمدیدِ قراردادِ په په فکر نمیکند

دیگر پیشخوانها:

په په حقوق سالیانه 4.5 میلیون یورو را درخواست کرده است

باشگاه حاضر به پرداختِ بیشتر از 3.5 میلیون یورو در سال نیست

فلورنتینو خطاب به په په:شما داری پولِ زیادی درخواست میکنی در حالی که بازیای زیادی رو از دست میدی

جوابِ په په:من بازیای زیادی رو از دست میدم؟پس بقیه چقد از دست میدن؟

(خوبه دست به یقه نشدن)

پرتغال - آرژانتین 21:00 به وقت اسپانیا ( 23:30 به وقتِ ایران)

جنگِ کریستیانو و مسی همچنان ادامه دارد

CR7 و مسی برای اولین بار با تیمهای ملی کشورشان به مصاف هم میروند

اسپانیا - کلمبیا 21:30 به وقت اسپانیا
    (00:00 به وقتِ ایران)

پدرو و ویا خط هجومی اسپانیا

آلبیول تنها تغییر اسپانیا نسبت به تیم حاضر در فینالِ جام جهانی

کاسیاس امروز در تعداد بازیهای ملی از زوبی زارتا پیشی میگیرد

(من فک میکردم یه 7-8 تا بازی دیگه میخواد حداقل،با اینحال اگه امشب بزنه بالا از زوبی زارتا از امشب سن ایکر تبدیل میشه به با تجربه ترین بازیکنِ تاریخ فوتبال ملی اسپانیا اونم در حالی که هنوز 30 سالش نشده فک کنم)

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

جنابِ مارکِس شما در خانه خود هستید

دیگر پیشخوانها:

دل بوسکه اولین بازی خود بعد از دریافت عنوان مارکِس را در برنابئو انجام میدهد

و مادرید توسط هوادارانش از نادال و پلاسیدو دومینگو قدردانی به عمل می آورد

اسپانیا با تیم قهرمانِ جهانش فقط با اضافه کردنِ آلبیول به مصاف کلمبیا خواهد رفت

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش روز:کریس را بیش از مسی می زنند-هدف:ساق پاهای کریس

در 35 دیدار رسمی ای که رونالدو در این فصل با پیراهن رئال برگزار کرده، بازیکنان تیمهای حریف 84 خطا برروی او مرتکب شده اند ولی درطول همین مدت، تنها 48 خطا برروی مسی انجام گرفته؛ تنها اندکی بیشتر از نصف خطاهایی که روی رونالدو صورت گرفته.

سایت گل- ژوزه مورینیو،مربی پرتغالی رئال روز یکشنبه ،برای نشان دادن اعتراض نسبت به خطاهای پی در پی برروی کریس رونالدو، بحث جدیدی را در دنیای فوتبال به راه انداخت. بالافاصله پس از پایان یافتن دیدار دو تیم رئال و سوسیداد، گفت:«رونالدو همیشه پا به توپ است.همیشه حریفانی هستند که کریس می ترسد که آنها پاهای او را بزنند. کریس هیچ برتری ای نسبت به سایربازیکنان ندارد.او قدش 1.85 سانتی متر است، یک دیو به تمام معناست و بدن خوبی دارد که همه او را می زنند.بازیکنان تیمهای حریف این طور فکر می کنند و به کارشان ادامه می دهند.»

مورینیو در ادامه صحبتهایش گفت که بازیکنان حریف روی رونالدو بیش از سایر بازیکنان ( که به طور غیرمستقیم اشاره اش مسی بود) خطا می شود. پس از صحبتهای «آقای خاص » بود که آمار و ارقام درمورد خطاهای انجام شده برروی این دو بازیکن در سه تورنمنت مختلف (لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی اسپانیا) مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که حق با آقای خاص است

اگر بخواهیم نگاهی به آمار و ارقام خطاهایی که برروی دو ستاره برتر رقابتهای لالیگا انجام گرفته بیندازیم، مشخص می شود که مورینیو در دفاع از ستاره پرتغالی اش کاملا حق دارد.

در 35 دیدار رسمی ای که رونالدو در این فصل با پیراهن رئال برگزار کرده، بازیکنان تیمهای حریف 84 خطا برروی او مرتکب شده اند ولی درطول همین مدت، تنها 48 خطا برروی مسی انجام گرفته؛ تنها اندکی بیشتر از نصف خطاهایی که روی رونالدو صورت گرفته.

تنها در رقابتهای لالیگا، 58 خطا برروی رونالدو صدرت گرفته ولی لیونل مسی تنها 32 بار با خطا متوقف شده است.

آیا مدافعان حریف با کریس خشن تر از مسی بوده اند؟

این سوال نظرسنجی وب سایت رسمی روزنامه «آ.اس»بود که حدود 71% از کاربران پاسخ مثبت به این سوال دادند.

رونالدو، خشن تر از مسی

البته این طور به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو ، خشن تر از رقیب آرژانتینی اش است. رونالدو در رقابتهای این فصل 30 خطا مرتکب شده و مسی تنها 20 خطا انجام داده.

رونالدو تا به اینجای کار 7 کارت زرد از داوران دریافت کرده و مسی تنها 2 کارت زرد مقابل رویش دیده است.

از سوی دیگر در گل سازی ،لیونل مسی از رونالدو پیشی گرفته . مسی 145 شوت به سمت دروازه حریف داشته و از این 145 شوت به 37 گل رسیده ولی رونالدو با 246 شوت ، سه گل کمتر زده (34 گل).

کد:
    مسی - رونالدو ؛ کدامیک کفش طلا را می برند

سایت گل - آمار گلزني كريستيانو و مسي در اين فصل خارق العاده بوده است .

به گزارش گل كريستيانو و مسي هر دو به عنوان آقاي لاليگا ، براي كسب كفش طلا تلاش مي كنند . اين جايزه به آقاي گل برتر ليگهاي معتبر اروپا داده مي شود كه در آن ، در ليگهاي برتر همچون اسپانيا ، آلمان ، فرانسه ، انگليس ، ايتاليا به هر گل دو امتياز اختصاص داده مي شود ، به ليگهايي همچون اتريش ،‌بلژزيك ، هلند ، پرتغال و يونان به هر گل 1.5 امتياز و در ليگ هاي پايين تر به هر گل 1 امتياز اختصاص داده مي شود .

كريستيانو در فصل 08-2007 با زدن 31 گل در يونايتد ، برنده كفش طلا شد و مسي هم فصل گذشته با زدن 34 گل . حالا در اين فصل هر كدام از آنها 24 گل زده است و جدي ترين رقيب آنها ، برباتف ، مهاجم بلغاري يونايتد كه پنج گل كمتر از اين دو زده است .

فاصله آنها با جدي ترين رقيبشان در لاليگا بيشتر هم هست : 10 گل . كريستيانو در اين فصل يك چهار گله و دو هت تريك داشته است . مسي نيز دو هت تريك انجام داده است .

كريسيتانو در 51 بازي لاليگايي در رئال مادريد 50 گل زده است كه بهترين ركورد را در اين زمينه در تاريخ رئال مادريد بالاتر از پاهينيو و پوشكاش قرار گرفته است .مسي نيز در بارسلونا در 82 بازي ، 83 گل زده است .

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دني مهاجم تيم ملي پرتغال اعتقاد دارد رونالدو بهتر از مسي است

دني مهاجم تيم ملي پرتغال و باشگاه زنيت روسيه به حمايت از رونالدو هم وطن خوب پرداخت و اعلام كرد كه رونالدو بهتر از مسي ميباشد

دني بازيكن زنيت فصل گذشته جايزه بهترين بازيكن را از آن خود كرد و اعلام كرد كه مسي با رونالدو بسيار تفاوت دارد و به نظر من رونالدو بازيكن بسيار بهتري نسبت به مسي است

دني در گفتگو با Ole گفت:

"مسي و رونالدو سبك خاص خودشان را دارند ولي فكر ميكنم رونالدو نسبت به مسي برتري دارد و بهتر بازي ميكند .مسابقه دوستانه امشب ما و آرژانتين ميتواند بسيار زيبا شود و ما ميخواهيم پيروز شويم"

"ما ترسي از آرژانتين نداريم .پرتغال يكي از بهترين تيمهاي جهان است و واضح است كه آرژانتين نيز تيم قدرتمندي است ولي ما ميخواهيم انها را شكست دهيم"

"از اينكه رونالدو در تيم حضور دارد بسيار خوشحالم .او در رئال مادريد گلهاي مهم و زيبايي به ثمر ميرساند .من بازيهاي او را در رئال تماشا ميكنم و اين فصل عملكرد بسيار خوبي به نمايش گذاشته است"

کد:
    عملكرد بسيار خوب اوزيل براي رئال مادريد

بازيكني آلماني رئال مادريد در اين فصل عملكرد فوق العاده اي از خود نشان داد

اوزيل امسال به برنابئو آمد و توانست عملكرد بسيار خوبي براي سفيدها داشته باشد .وي تا به اينجاي فصل توانست در بازيهاي لاليگا 5 گل به ثمر برساند .همچنين در جام حذفي 3 بار و در ليگ قهرمانان نيز 1 بار موفق به گلزني شده است .

اوزيل سومين گلزن برتر براي رئال مادريد محسوب ميشود .وي تا به اينجاي فصل بيشترين پاس گل را داداه است .درست مثل دو فصل قبل كه هيگواين و مارسلو بوده اند .وي در حال حاضر (1,685) دقيقه در لاليگا .همچنين (401)دقيقه در ليگ قهرمانان و (422)دقيقه در جام حذفيبازي كرده است كه مجموع اين سه 2,508 بوده است

تعداد دقايق حضور اوزيل در ليگ قهرمانان - جام حذفي و لاليگا تا به اينجاي فصل

کد:
    پیشنهاد 30 میلیونی آرسنال برای په په

آرسنال قصد دارد در تابستان آینده په په را از رئال مادرید خریداری کند

طبق گزارش رسانه های اسپانیایی پس از آن که تمدید قرار داد په په با رئال مادرید به بن بست خورد آرسنال یک پیشنهاد برای خرید این بازیکن ارائه کرده است. روزنامه آاِس میگوید که منچستر سیتی و چلسی به این بازیکن پرتغالی علاقمند هستند ولی آرسنال یک پیشنهاد 30 یورویی برای او آماده کرده است.

قرارداد په په در سال 2012 تمام میشود و تیم های زیادی به دنبال او هستند. با این حال مورینیو از په په دفاع کرده و میخواهد که به خواسته بازیکنش رسیدگی شود.

این مدافع در حال حاظر 1.8 میلیون یورو در سال دریافت میکند یعنی کمترین دستمزد در باشگاه. او اکنون برای تمدید قراردادش دو برابر این مبلغ را درخواست کرده است.

کد:
    برنامه هفته 24 لاليگا تاييد شد

هفته 24 لاليگا نيز مشخص شد و طبق آن رئال مادريد شنبه 19 فوريه (30 بهمن ماه) ساعت 20 به وقت محلي (10.30 شب به وقت ايران)در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به مصاف لوانته خواهد رفت

برنامه هفته 24 لاليگا به شرح زير ميباشد

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    09.02.2011

کد:
    February 9, 2011

The Front: Sport
    09.02.2011

کد:
    February 9, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرس: رئال مادرید همیشه برای رسیدن به حداکثر تلاش می‌کند

رییس رئال مادرید گفته باشگاهش همیشه نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد.

سایت گل – فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید گفته باشگاهش همیشه می‌خواهد به بهترین دستاوردها برسد، با وجود دشواری‌هایی که در راه آنها قرار دارد.

او اخیرا بیانیه‌ای صادر کرده و در آن از بازیکنان برای این که به فینال جام حذفی رسیده‌اند تشکر کرده است.

او گفته: «به بازیکنان تبریک می‌گویم، و به مربیان، چرا که به فینال جام حذفی رسیدیم، آن هم با برد اتلتیکو مادرید و سویا که سال گذشته میزبان فینال بود.

باشگاه همیشه برای رسیدن به حداکثر سعی می‌کند، هرچند که ممکن است این دشوار به نظر برسد.»

پرس همچنین درباره ارتباطات بین موسسه رئال مادرید و کشور عربستان سعودی گفت: «مدرسه‌ای که آنجا تاسیس می‌کنیم به بیش از 300 کودک کمک می‌کند و پیوندی هم با این کشور برقرار می‌سازد. این موسسه روح رئال مادرید است. ما همیشه متعهد و حامی هستیم و این باعث می‌شود افرادی که گاهی فراموش‌شده به نظر می‌رسند را فراموش نکنیم.

موسسه رئال مادرید 68 مدرسه ورزشی در 32 کشور دارد و هنگامی که فصل به پایان برسد، 153 مدرسه خواهیم داشت که 23 هزار کودک را پوشش می‌دهند.»

کد:

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

فرناندو تورس: روزي به اتلتيكو مادريد برمي گردم

مهاجم جديد چلسي اعلام كرد دوست دارد دوران فوتبالش را در تيم دوران نوجواني اش، اتلتيكو مادريد، به پايان ببرد

سايت گل- فرناندو تورس، مهاجم جديد چلسي، اعلام كرد دوست دارد دوران فوتبالش را در تيم دوران نوجواني اش، اتلتيكو مادريد، به پايان ببرد.

اين مهاجم 27 ساله در آستانه ديدار امشب تيم ملي اسپانيا با تيم ملي كلمبيا با خبرنگاران صحبت كرد و تاييد كرد قصد دارد پس از اتمام قرارداد پنج ساله اش با آبي هاي لندن، به اتلتيكو مادريد برگردد.

" هنوز زمان زيادي باقي مانده اما اين چيزي است كه هميشه به آن فكر مي كنم. من با ميگل آنخل خيل مارين، نايب رئيس باشگاه اتلتيكو صحبت كردم و مي دانم تا زماني كه او در اين باشگاه است، درهاي باشگاه به روي من باز است.

من به اتلتيكو بسيار مديونم. اتلتيكو هميشه تيم من خواهد بود. من هميشه رابطه نزديكي با خانواده خيل داشته ام."

تورس در تابستان 2007 با انتقالي 30 ميليون يورويي از اتلتيكو به ليورپول پيوست و هفته گذشته در آخرين ساعات بازار نقل و انتقالات ژانويه با قراردادي 58 ميليون يورويي راهي چلسي شد تا عنوان گران ترين بازيكن اسپانيايي تاريخ را از آن خود كند.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آدبايور: " كار كردن با مورينيو بسيار آسان است "

آدبايور امروز در كنفرانس مطبوعاتي شركت كرد و در خصوص شرايط تيم با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"براي دو گلي كه به ثمر رسانده ام بسيار خوشحالم .من هر روز سخت تمرين ميكنم تا در پيروزي تيم كمكي زيادي كرده باشم .كار كردن با مورينيو بسيار راحت است .او شخصيت فوق العاده اي دارد و در هر بازي به من اعتماد به نفس زياد ميدهد.او به شما ميگويد چه انتظاري از تيم دارد"

"ما تا پايان براي قهرماني در هر عنوان خواهيم جنگيد .ميخواهم از همتيميهايم به خاطر اينكه هميشه به من كمك ميكنند تشكر كنم .راموس - رونالدو - مارسلو په په - گرانرو انگيليسي صحبت ميكنند و من ميفهمم انها چه ميگويند و همينطور انها .بسيار خوشحال هستم كه در اينجا حضور دارم"

"كريستيانو رونالدو يك بازيكن قدرتمند و خلاق است .او هر روز سخت تمرين ميكند و در فرم بسيار خوبي قرار دارد .په په نيز يكي از بهترين مدافعان جهان است"

"زماني كه در ليگ فرانسه حضور داشتم با پيراهن موناكو با ---- مسابقات زيادي روبرو شده بودم .---- تيم بسيار خوبي است و ما نيز ميخواهيم با شكست انها به مرحله بعدي ليگ قهرمانان صعود كنيم .ما ميخواهيم بازيهايمان را پيروز شويم تا هوادارنمان خوشحال شوند"

"تروريست ها به تيم توگو حمله كرده بودند و مشكلات زيادي براي ما بوجود آوردند .اما خوشحال هستم امورز اينجا هستم .من هنوز سالهاي زيادي ميتوانم فوتبال بازي كنم و در حال حاضر كاملا آماده هستم و سخت تمرين ميكنم تا با پيراهن رئال موفقيتهاي زيادي را تجربه كنم"

کد:

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

فکر کنم اگه همین طور پیش بره مسی و رونالدو تا آخر فصل تمام رکورد های موجودو جابجا می کنند.(هرچند الانم بیشتر رکورد ها مال خودشونه)
    اجب دنیای کوچیکی شده بازم مسی و رونالدو خوردن به هم اما این بار نه تو لیگ بلکه تو بازی های ملی (واووووو)
    در باره آمار خطا هم فکر می کنم نوع بازی دو بازی کن هم خیلی تاثیر گذاره (رونالو اکثر حرکاتش همراه با سرعت بالاست و مدافع بیشتر مجبوره خطا کنه اما مسی بیشتر با تیم جلو میره در نتیجه کمتر روش خطا میشه)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

راضی کننده

(دقیقا نفهمیدم معنیش چیه شاید اینی که نوشتم مناسب نباشه)

دیگر پیشخوانها:

اسپانیا 1-0 کلمبیا

تیم 50 رده بندی فیفا تیم 1 را آزار داد

ورودِ کاسورلا-ناواس و سیلوا بازی گره خورده ی قرمزها را باز کرد

بازیکنِ منچسترسیتی روی پاس ناواس گلزنی کرد

برنابئو اینیستا را تحسین و تشویق کرد

کاسیاس دیشب با انجام 158مین بازی اش
    (در تمام رده های سنی اسپانیا) پرسابقه ترین بازیکن فوتبال ملی اسپانیا شد

فرانسه 1-0 برزیل

بنزما گلزنی کرد و یک لگدِ دی یانگی هم دریافت کرد

آرژانیتن 2-1 پرتغال

ادامه جنگ:پرتغال مالکِ بازی بود تا اینکه کریستیانو تعویض شد....و مسی ظاهر شد

فلورنتینو:سرخیو همانندِ هیه رو خواهد شد

پرز راموس را جایگزینِ په په میداند

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

گل از سیلوا!

دیگر پیشخوانها:

سیلوا بازی را که نزدیک بود کلمبیا ببرد به نفع اسپانیا برگرداند

ویا یک گل صددرصد را از دست داد تا نتواند در برنابئو رکوردِ رائول را بشکند

دل بوسکه:رقیبِ بسیار خوبی داشتیم ولی عملکردمان همانند بازی مقابل پرتغال بود

اینیستا در حالی زمین بازی را ترک کرد که به شدت از سوی برنابئو تشویق میشد

آدبایور:کریستیانو را خیلی میزنند

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنزما، رونالدو و دی ماریا. همشون گل زنی کردن، واقعا که عالی بود. البته وقتی داشتم گل بنزما رو از یوتیوب نگاه میکردم، گزارش گر بازی گفت بنزما میتونست تو این بازی هتریک کنه گویا بازهم یه 4-5 تا موقعیتی رو خراب کرد.

این بازی برزیل - فرانسه هم که به نظر من، همیشه سیاسی بوده! مخصوصــــــــا فینال جام 98!!! با اون بحث مصدومیت عجیب و غریب رونالدو که هیچ وقت فاش نشد واقعا چه اتفاقی افتاد...! هرچند زیدان اون زمان تو اوج بود، اما برزیل هم تک تک بازیکناش فوق العاده بودن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    10.02.2011

کد:
    February 10, 2011

The Front: Sport
    10.02.2011

کد:
    February 10, 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •