با رام خاورمیانه منوها فارسی نمیشه و فقط میشه اس ام اس فارسی گرفت و فرستاد و صفحات وب فارسی رو دید. کیبورد فارسی خواهید داشت و اینا . در حقیقت مثل ویندوز که زبان فارسی اضافه میشه.
برای اینکه منوها فارسی بشه باید رام سیانوژن بریزید.
با رام خاورمیانه منوها فارسی نمیشه و فقط میشه اس ام اس فارسی گرفت و فرستاد و صفحات وب فارسی رو دید. کیبورد فارسی خواهید داشت و اینا . در حقیقت مثل ویندوز که زبان فارسی اضافه میشه.
برای اینکه منوها فارسی بشه باید رام سیانوژن بریزید.
سه تا سوال:
یکی اینکه کلا فرمت فونت برای اندروید چی هست؟ و اینکه چطوری باید فونت ریخت؟
دوم هم اینکه بعد از اینکه رام رو عوض کردم به 2.2 عربی مثلا برنامه دیکشنری aFarsi بعد از اجرا با زدن اولین حرف فورس کلوز میده یا مثلا Toss it علتش چیه و چی کار میشه کرد که درست شه؟
آخری هم اینکه دیکشنری با تلفظ واقعی انسان نه اینکه speech engine باشه کسی استفاده کرده یا میدونه چی خوبه؟ من کمبریج ادونس لرنر رو ریختم همه چیش عالیه فقط تلفظ نداره.
وایپ کامل هم کردین؟ تا وایپ نکنین با اینکه اطلاعات باقی میمونه ولی نصب و اکسترکت رام کامل نمیشه
آقا مقایسه نکن دیگه اینجا بکس غیرتی هستنا
با سیانوژن میتونی منو فارسی هم داشته باشی
منم یه بار با این موضوع برخورد کردم که البته بعد از تقریبا 20 دقیقه خودش درست شد و اومد بالا
و حالا سوال خودم: میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم
پکیج نرم افزاری گوگل رو بعد از نصب رام 2.3.4 نصب نکردم و مصرف رم گوشی از 50-60 درصد بیشتر نمیشه و تقریبا همیشه 40% آزاد داره. در صورتی که دفعه قبل آزاد هیچ وقت بیشتر از 16-25 درصد نمیومد. درسته؟
بله برای عوض کردن فونت گوشی میتونی هر فونتی رو که خواستی اسمش رو به DroidSansArabic تغییر بدید و روی حافظه داخلی در این ادرس کپی و با فونت فعلی جایگزین کنید :
system/fonts
البته قبلش باید گوشی حتما روت شده باشه بعد از روت کردن هم میتونید با برنامه root explorer این کارو انجام بدین.
این خوانا ترین و زیبا ترین فونت فارسی موجود هست که از رام سیانوژن استخراج شده :
اینم روت اکسپلورر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از روت کردن و نصب برنامه روت اکسپلورر باید وقتی وارد روت اکسپلورر میشوید روی mount R/W کلیک کنید تا تبدیل به mount R/O بشه تا اجازه تغییر روی حافظه اصلی گوشی رو داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون فونت زيبايي بود....فارسي گوشيه من ي رو مربع نشون ميداد كه با اين فونت درست شد...
سلام
چه جوری پوشه هایی رو که نمیخوام تو گالری باشن هیدن کنم؟؟؟
سلام بعد مدت ها سر زدم اینجا چقدر فعال هستند بچه ها
شما پوشه رو Rename کن قبل اسم پوشه یه دات (نقطه) بزار البته اینکار تو ویندوز امکان پذیر نیست با خود گوشی یا با سیستم عامل لینوکس باید اینکارو بکنی
پوشه ها مربوط به برنامه هان،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
برنامه های نصب شده یا فایل های apk ؟
از برنامه gallery lock استفاده كن
مشكل از رام نبوده چون مال من زده arab مال دوستمون زده asia
حالا وايپ چيه؟ چيكار كنم صفحه كليد فارسي اضافه بشه و مشكل جدا جدا نوشت حل بشه
بارام 2.1 memory available هميشه بين 150 تا 200 بود با اين رام كل برنام الكي باز ميشه و مموري زير 100 ميره بخصوص برنامه task manager كه مال خود رام اصلا بسته نميشه هر چي پروسه هم كيل ميكنم بعد چند سه چهار ثانيه دوباره بر ميگردن!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)