تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 309 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این گوشی هم مثل گوشی های سامسونگ منوها و... اش هم فارسی میشه؟ ( با همون رام خاور میانه خود گوشی )
    با رام خاورمیانه منوها فارسی نمیشه و فقط میشه اس ام اس فارسی گرفت و فرستاد و صفحات وب فارسی رو دید. کیبورد فارسی خواهید داشت و اینا . در حقیقت مثل ویندوز که زبان فارسی اضافه میشه.
    برای اینکه منوها فارسی بشه باید رام سیانوژن بریزید.

2. این کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سه تا سوال:
    یکی اینکه کلا فرمت فونت برای اندروید چی هست؟ و اینکه چطوری باید فونت ریخت؟
    دوم هم اینکه بعد از اینکه رام رو عوض کردم به 2.2 عربی مثلا برنامه دیکشنری aFarsi بعد از اجرا با زدن اولین حرف فورس کلوز میده یا مثلا Toss it علتش چیه و چی کار میشه کرد که درست شه؟
    آخری هم اینکه دیکشنری با تلفظ واقعی انسان نه اینکه speech engine باشه کسی استفاده کرده یا میدونه چی خوبه؟ من کمبریج ادونس لرنر رو ریختم همه چیش عالیه فقط تلفظ نداره.

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

اه واقعا !
    پس چرا واسه من نه صفحه کلید فارسی یا عربی اضافه شده نه فارسی رو خوب نشون میده؟؟ جریان چیه؟
    بعدم تعجب کردم بجز شماره تلفنام رو سیم کارت کوچکترین اطلاعاتی از گوشیثم پاک نشد!
    وایپ کامل هم کردین؟ تا وایپ نکنین با اینکه اطلاعات باقی میمونه ولی نصب و اکسترکت رام کامل نمیشه

این گوشی هم مثل گوشی های سامسونگ منوها و... اش هم فارسی میشه؟ ( با همون رام خاور میانه خود گوشی )
    آقا مقایسه نکن دیگه اینجا بکس غیرتی هستنا
    با سیانوژن میتونی منو فارسی هم داشته باشی

اصلا ستينگ گوشي نه mobidiv داره نه فارسي!
    امكان داره اپديتم نيمه كاره باشه؟ چ.ن تو مرحله آخر پيام داد گوشي رو دستي روشن كنيد پليز

APFLEX VER
    GAS_EAMA_USAJRDNFROYORTGB_P019
    منم یه بار با این موضوع برخورد کردم که البته بعد از تقریبا 20 دقیقه خودش درست شد و اومد بالا

و حالا سوال خودم: میشه روی سیانوژن هم موتو بلور نصب کرد؟ نه اینکه رام از اول داشته باشه. یعنی موتو رو از رام اصلی بگیریم مثل app. و بعد به این اضافه کنیم
    پکیج نرم افزاری گوگل رو بعد از نصب رام 2.3.4 نصب نکردم و مصرف رم گوشی از 50-60 درصد بیشتر نمیشه و تقریبا همیشه 40% آزاد داره. در صورتی که دفعه قبل آزاد هیچ وقت بیشتر از 16-25 درصد نمیومد. درسته؟

5. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این فونت رام عربی اصلا قشنگ نیست، میشه ظاهر فونتش رو عوض کرد؟ چطوری میشه فونت ریخت؟
    بله برای عوض کردن فونت گوشی میتونی هر فونتی رو که خواستی اسمش رو به DroidSansArabic تغییر بدید و روی حافظه داخلی در این ادرس کپی و با فونت فعلی جایگزین کنید :
    system/fonts
    البته قبلش باید گوشی حتما روت شده باشه بعد از روت کردن هم میتونید با برنامه root explorer این کارو انجام بدین.
    این خوانا ترین و زیبا ترین فونت فارسی موجود هست که از رام سیانوژن استخراج شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم روت اکسپلورر:
    کد:
    بعد از روت کردن و نصب برنامه روت اکسپلورر باید وقتی وارد روت اکسپلورر میشوید روی mount R/W کلیک کنید تا تبدیل به mount R/O بشه تا اجازه تغییر روی حافظه اصلی گوشی رو داشته باشید

7. 2 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

بله برای عوض کردن فونت گوشی میتونی هر فونتی رو که خواستی اسمش رو به DroidSansArabic تغییر بدید و روی حافظه داخلی در این ادرس کپی و با فونت فعلی جایگزین کنید :
    system/fonts
    البته قبلش باید گوشی حتما روت شده باشه بعد از روت کردن هم میتونید با برنامه root explorer این کارو انجام بدین.
    این خوانا ترین و زیبا ترین فونت فارسی موجود هست که از رام سیانوژن استخراج شده :
    کد:
    اینم روت اکسپلورر:
    کد:
    بعد از روت کردن و نصب برنامه روت اکسپلورر باید وقتی وارد روت اکسپلورر میشوید روی mount R/W کلیک کنید تا تبدیل به mount R/O بشه تا اجازه تغییر روی حافظه اصلی گوشی رو داشته باشید
    ممنون فونت زيبايي بود....فارسي گوشيه من ي رو مربع نشون ميداد كه با اين فونت درست شد...

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    چه جوری پوشه هایی رو که نمیخوام تو گالری باشن هیدن کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بعد مدت ها سر زدم اینجا چقدر فعال هستند بچه ها

سلام
    شما پوشه رو Rename کن قبل اسم پوشه یه دات (نقطه) بزار البته اینکار تو ویندوز امکان پذیر نیست با خود گوشی یا با سیستم عامل لینوکس باید اینکارو بکنی

11. 2 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

شما پوشه رو Rename کن قبل اسم پوشه یه دات (نقطه) بزار البته اینکار تو ویندوز امکان پذیر نیست با خود گوشی یا با سیستم عامل لینوکس باید اینکارو بکنی
    پوشه ها مربوط به برنامه هان،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پوشه ها مربوط به برنامه هان،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    برنامه های نصب شده یا فایل های apk ؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    از برنامه gallery lock استفاده كن

مشكل از رام نبوده چون مال من زده arab مال دوستمون زده asia
    حالا وايپ چيه؟ چيكار كنم صفحه كليد فارسي اضافه بشه و مشكل جدا جدا نوشت حل بشه
    بارام 2.1 memory available هميشه بين 150 تا 200 بود با اين رام كل برنام الكي باز ميشه و مموري زير 100 ميره بخصوص برنامه task manager كه مال خود رام اصلا بسته نميشه هر چي پروسه هم كيل ميكنم بعد چند سه چهار ثانيه دوباره بر ميگردن!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •