دومی هست
کلا هر چیزی آلمانیش خداست از جمله نرافزار
در مورد آنتی ویروستونم یا G DATA یا آویرا استفاده کنید 2 تاش آلمانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی هست
کلا هر چیزی آلمانیش خداست از جمله نرافزار
در مورد آنتی ویروستونم یا G DATA یا آویرا استفاده کنید 2 تاش آلمانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب samebox مشکل منو بعد از چند ماه حل کردی من لب تاپ و با ویندوز گرفته بودم این برنامه dell data safe هم روش بود ولی erore می داد که درایو ریکاوری ویندوزت موجود نیست. به زیگورات هم که زنگ زدم اول از همه میگه نرم افزار گارانتی نیست . بعدش در میاد میگه آقا برا چی میخوای ایشالله اتفاقی نمی افته
الان شما این لینک و دادی من چک کردم همون برنامست ولی update شده و بهد از unistal قبلی و inistal ین جدیده مثل بنز کار کرد
بازم تشکر
iyui![]()
همچین چیزی ندیدم توش
دوست گلم TuneUp Utilites 2011 v10.0
لبتاب من مدیا پلیرش با خروج میخوند کا ام دقیقا مشکل یکی شمارو داشت و ...
شما میفرمایید مال هارده ولی من قول 100% میدم مال هاردتون نیست درسته شما کامپیوتر میخونی و ویروس میشناسی و ... ولی من چرا این نرم افزارو بهتون معرفی کردم و آنتی ویروس نگفتم ؟در حالی که میگم ویروسه !
اسم ویروسش هست »ال ساس هورسر" که هیچ کاری جز درگیر کردن برنامه ها و هارد نداره خصوصا برنامه های مالتی مدیا/
من اهل تایپ نیستم و وقتمم کمه الانم با موبایلم نت اومدم
مشکل برنامه ای هست برنامه ای که تو استارت آپتون هست و داخل سیستم اکسپلور همیشه بار گذاری میشه...
زیاد نوشتم خواستم خصوصی جواب بدم به 10 دلیل ولی تعداد پیستام کم بود باید 10 تا باشه حد اقل برا پیام خصوصی
موفق باشی بای/
بچه های Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City چرا گیر می کنه یعنی گرافیک پایین؟؟؟؟؟؟
آخه دیروز رفتم تو تنظیماتکارت گرافیک از اونوخت این طوری شد قبلشم یکم گیر می کرد ولی الان بدتر شده ؟؟؟
معذرت این سوئال این جا مطرح کردم![]()
Last edited by hosein7; 24-12-2010 at 12:23.
این بازی کلا درگیره با همه چی، سخت نگیر..
آقا ما برنامه رو دانلود کردیم اینحاهم رفتیم ولی چیزی دستگیرمون نشد.یه چیز جدید فهمیدم اینه که وقتی دارم آهنگ یا فیلم میبینم قفل میکنه!
اینم عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HAMID.MCI; 26-12-2010 at 01:29.
دوستان من دیروز برای یکی از رفیقم هام این لپتاپو گرفتم با مشخصات :
cor i5 2.53
ram 4 gig
vga 5470 1gig
hdd 500
براش ویندوز 64 نصب کردم ولی توی مشخصات زده 4 گیگ رم و 3.78 گیگ قابل استفاده!! در صورتی که اینجور چیزا توی 32بیتی هست نه 64 بیت!! و باید کامل از همه رم استفاده کنه و اصلا ننویسه فلان قدر قابل استفاده!!
حتی رم لپتاپ خودمم چند روز پیش عوض کردم و کردمش 4 گیگ وقتی 64بیت نصب کردم باز همین بود!! در صورتی که توی سیستم خونه هم 4 گیگ رم دارم اصلا اینطوری ننوشته!!
دوستان دیگه که 64بیت دارند و 4 گیگ رم دارند ایا این مورد براشون صادقه؟؟ اگر نیست چرا واسه من اینطوریه؟ راه حلش چیه؟
توضیح اینکه از دو شرکت مختلف هم ویندوز نصب کردم!!
درسته کم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)