تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 311 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها مطمئنین دارین FIFA 11 بازی میکنین من که دارم حال میکنم بهترین بازی فوتباله البته منم منتظر PES 11 هستم چون طرفداره فوتبالم الکی جانبداری نمیکنم اینهمه باگ که نوشته بودین کجاهست نکنه دارین آتاری بازی میکنین

2. این کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مثلا هنگامی که در دفاع یه تیم داره بازیسازی میکنه سرعت بازی خیلی کم میشه ولی وقتی به میانه میدان یا محوطه جریمه حریف نزدیک میشه سرعت بازی هم طبیعتا زیاد میشه.تازه به نوع بازی و حساسیت بازی هم ربط داره.پس میبینیم که ایجاد همچین چیزی در بازی مشکله.بجای این اینا اومدن سرعت بعضی از بازیها از اول متغیر کردن.مثلا به نظر من سرعت بازی در ورزشگاه امارات کمتر از سن سیرو هستش. ولی حداقل میشد برای دلخوش کردن کسانی مثل من و شما یه درجه سرعت بازی واقعا آهسته برای بازی تعریف میشد.
    آره کاملا موافقم سرعت بازی در بعضی از ورزشگاه ها و بعضی از بازیها متفاوته!!

ولی فکر کنم مهارت شما خیلی در فیفا بالاست.چون من حتی در حالت کمکی اینطور که شما میگی تا حالا نتونستم روی لجندری cpu رو شکست بدم.امسال cpu در دفاع بهتر از پارسال شده.اینو شما قبول داری؟
    من فیفا 10 زیاد بازی کردم از درجه پروفشینال تا لجندری که دیگه این اواخر بازی واقعا واسم راحت شده بود حتی روی لجندری هر بازی حداقل 3 گل میزدم و کم کم میخواستم به حالت دستی رو بیارم. کلا بازی تا این حد واسم راحت شده بود که دیگه با CPU بازی نمی کردم و تمام وقت لایو بودم و اونجا بازی میکردم. بله امسال CPU در کارای دفاع بهتر شده و به این راحتی ها نمیشه به قلب دفاع نفوذ کرد... راستی من این بازی آخر که بازی کردم از وسط زمین تک به تک شدم اما دروازبان اصلا بیرون نیومد و منم توپو آروم از کنار دستش گل کردم!! به نظر شما این عجیب نیست؟ شاید این یک مورد اینطوری بوده ... واسه شما تا حالا موردی پیش اومده که دروازبان در حالت تک به تک کاملا از دورازه بیاد بیرون؟

در کل بازی خوبیه و نسبت به پارسال پیشرفتهای خوبی داشته

4. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

تا بحال همچین موقعیت تک به تکی واسم پیش نیومده.دروازه بان هم بعضی مواقع بیرون میاد و تا شما بخوای تصمیم به چیپ زدن بکنی توپو میگیره.بهترین راهش اینه که توپو آروم به گوشه دروازه بفرستی که احتمال گل شدنش خیلی زیاده.

کلا فیفا امسال در بخش دروازبانی خیلی خوب کار کرده.حرکات متنوع-اشتباه کم-عکس العمل های طبیعی که دیگه یه ابر انسان رو در نظر ما تداعی نمیکنه -باعث شده بهترین دروازبانی در کل فوتبالهای منتشر شده رو ببینیم.

شما هم حتما برو همه گزینه ها رو دستی کن که جذابت بازی با cpu بیشتر میشه.اصلا فکر کنم حسین بخاطر همین انتخاب گزینه دستی به فیفا رو اورد و کنسول خرید.درست میگم حسین؟؟
    Last edited by JUSTIN11; 01-10-2010 at 16:15.

6. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

می خواستم ببینم لول سختی دروازبان هم میشه کم و زیاد کرد با کل بازی کنا عوض میشن.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فکر نکنم کسی باشه که به اندازه من به بازی کردن تو زمین بارانی علاقه داشته باشه!! اینو واسه این گفتم چون هر بار با کسی چه تو کلوپ چه خونه دو نفره بازی می کنم حالت بارانی رو حتما انتخاب میکنم چون خیلی این حالت واسم جذابه !! در فیفا 10 حالت بارانی خیلی واقعی تر بود اگر به زمین بازی در حالت بارانی در فیفا 10 دقت کرده باشید جمع شدن آب روی زمین و لیز بودن اونو کاملا احساس می کنید در حالی که من در فیفا 11 چنین چیزی رو نمی بینم. در فیفا 11 تنها تفاوت بازی در حالت بارانی با حالت آفتابی به اون قطرات بارانی است که به بازی اضافه شده و همچنین خیس بودن لباس بازیکنان !!
    زمین بارونی فیفا 10 که کمی غیر واقعی بود!
    شما یه بازی تو لیگ انگلیس رو بیاز که وقتی تو بارون برگذار میشه تو زمین آب جمع بشه... یا مثلا وقتی بازیکن میدوه آب روی چمن به هوا بلند بشه... تو 10 خیلی افراط کرده بودن تو این زمینه ولی تو 11 خیلی بهتر شده. یا مثلا تو 10 پاس کع میدادی توپ یهو وای میستاد ولی تو 11 اینطوری نیست یا مورد دیگه توپ های هوایی وقتی می خوردن زمین یک شتاب خیلی عجیبی می گرفتن که این تو 11 کمتر شده باز.
    بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!
    اینکه جدید نیست... تو همون 10 من با پرستونی که توش یه تونی کروس و بازیکنی که خودم تو Virtual Pro پرو ساخته بودم رو حالت کمکی همه تیما رو میزدم... حالا شما با منچستر بازی می کردی.... واسه همین حالت دستی رو گذاشتن تا حالشو ببری : دی
    برا پرو پاسینگ هم اینو در نظر بگیر که اگه یکی بازی براش حتی پاس دادنش سخت باشه دیگه بازی نمیکنه و یا همه دنبال شبیه ساز نیستن... با قرار دادن حالت دستی و گزینه های اانتخاب بیشتر سعی شده هر سلیقه بتونه لذت ببره از بازی
    سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ...
    بازیکن تو 90 دقیقه که دیگه کلا خالی نمیکنه که نتونه راه بره...
    تو فینال جام جهانی تیم هلند تو اون تورنومت سنگین با پرسینگ شدید تا دقیقه 120 بازی کرد بعد اونوقت تو 90 دقیقه یک بازی می خواد چه اتفاق خاصی رخ بده؟! ولی منکه با بایرن بازی میکنم احساس میکنم از 75 به بعد تیم یه تعویض لازم داره تا جوون بگیره ولی تو نسخه قبلی بازیکنای نیمکت چغندر بودن و هیچ استفاده ای نمی کردم ازشون : دی

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بچه ها الان یه چیز خنده دار دیدم

IGN به PES 2011 داده 9/10 !!

الان دیگه شکم به یقین تبدیل شده که این سایت بیخ کل عقلش رو از دست داده...
    +
    Edge .......60
    PSM3 ......... 89
    Videogamer ...........70
    Last edited by Masoud King; 01-10-2010 at 15:52.

11. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

زمین بارونی فیفا 10 که کمی غیر واقعی بود!
    شما یه بازی تو لیگ انگلیس رو بیاز که وقتی تو بارون برگذار میشه تو زمین آب جمع بشه... یا مثلا وقتی بازیکن میدوه آب روی چمن به هوا بلند بشه... تو 10 خیلی افراط کرده بودن تو این زمینه ولی تو 11 خیلی بهتر شده.
    آخه مسعود جان من دقت کردم تو فیفا 11 اصلا و ابدا خیسی چمن مشخص نیست! این منو اذیت میکنه

13. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان بزارین منم یک چیزی بگم که خیلی مهمه :
    مثله اینکه شما واقعا فیفا 10 یادتون نیست چه اتفاقی افتاد.
    در اون زمان EA اومد چمپین لیگ رو برداشت ( که بعدش یک عالمه شایعه برایه نکست بودن PC اومد اما PC نکست نشد ) خوب بعد از برداشتن اون ، یک سال کاملا خالی برایه فیفا 10 ایجاد شد که باعث شد اینقدر گیم پلی تغییر کنه.
    اما امسال رو بگیرین : ما همین 4 ماه پیش مثله اینکه Fifa World Cup 2010 داشتیم ها!!! پس اینقدر توقع نداشته باشین که بازی دوباره انقلاب کنه!! چون امسال در یک سال دو ورژن بیرون اومد اما در سال قبل یکی!! پس مطمئنا زمانه کم تری در اختیارشون بوده!! تازه از نظره من که خیلی عالی بازی تغییر کرده همه چیش اگه به تغییرات 2008 به 2009 مثلا فکر کنید می بینید که این خیلی تغییرش زیاد تر بوده!
    مشکل اینجاست که شما تغییر رو فقط در فیفا 10 میبینید که کاملا دست بازی ساز باز بوده برایه تغییر در بازی!! بعد اون فکر کردید دیگه همش بازی به همین روال پیشرفت میکنه؟ نه ! اگه میخواست پیشرفت زیادی بکنه احتمالا تو سره Fifa World Cup 2010 می خورد. اما نکته ی خوبش اینکه Fifa World Cup واسه PC نیومد در عوض PC نکست شد!!!!
    دوستان یکم توجه داشته باشین... چون فیفا 10 اونطوری بود اینقدر انتظارات رو بالا نبرین ( هرچند که این فیفا عالیه ! من که کم تر با CPU بازی میکنم اما وقتی با داداشم بازی میکنم در یک کلام شاهکاره! )

15. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان بزارین منم یک چیزی بگم که خیلی مهمه :
    شایان تو هیچی نگی بهتره
    آخه تیم سازنده WC با تیم سازنده FIFA 11 فرق می کرد : دی

آخه مسعود جان من دقت کردم تو فیفا 11 اصلا و ابدا خیسی چمن مشخص نیست! این منو اذیت میکنه
    خوب از دور اینطور باید دیده بشه.... زمینای اروپا مثه ایران نیست که تا دو قطره بارون میاد بشه واتر پلو : دی
    . ولی جو بازی تو زمین بارونی به نظرت بهتر نشده؟
    Last edited by Masoud King; 01-10-2010 at 17:23.

17. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها الان یه چیز خنده دار دیدم

IGN به PES 2011 داده 9/10 !!

الان دیگه شکم به یقین تبدیل شده که این سایت بیخ کل عقلش رو از دست داده...
    +
    Edge .......60
    PSM3 ......... 89
    Videogamer ...........70

مبارک pes بازها...........
    خداییش ولی رو چه حسابی ؟؟!!!!!!!!!
    ای کاش میشد با منتقدان این سایت ارتباط بر قرار کردو دلیل این 0.5 نمره بالا تر بودنه pes رو پرسید
    به نظر من انتقادات دوستان از fifa 11 خیلی خیلی افراطیه
    بله بازی هنوز کامل نیست و مشکلاتیم داره ولی..........
    خداییش دیگه چه انتظاری از یه بازی فوتبال دارید ؟ چی کم داره این بازی؟ مثل اینکه شما انتظار داریر هر سری بازی کلا متحول بشه !!!!!!!!!
    fifa 10 یه تغییر اساسی تو گیم پلی بود و 11 هم کاملترش کرد(سازندگان بازی هم همین وعده رو داده بودنو به همشم عمل کردن)
    بله انتقادم باید باشه . سهامدار ea که نیستیم..... ولی اینطوری دیگه خیلی بی انصافیه
    fifa 11 تمام انتظاراته منو براورده کرد و به شدت از گیم پلی معتاد کنندش لذت میبرم
    موفق باشید

19. 7 کاربر از pouyaabiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •