حرفتون کاملا درست
.gif)
خوب جذب کردن مشتری به چه قیمت ؟ به قیمت آلوده شدن سیستم کاربر یعنی این شرکت امنیتی فقط به خاطر پوله که داره کار میکنه براش اهمیتی نداره که سیستم کاربر بیچاره در تنظیمات پیش فرض شدیدا آسیب پذیره (هر چند که از نوع عملکرد سویت رایگانش کاملا مشهوده هی پیغام می داد به شما پیشنهاد می شه به نسخه پرو ارتقا بده)
در حالی که شرکت کمودو اساسش بر امنیت رایگان برای همه افراده پس خیلی فرق بین سیاست های شرکت اوت پست با کمودو ئه
برام جای سواله که چرا توی تنظیمات پیش فرض اینقدر ضعیفه خوب تا یه حدی قبول و دیگه این خیلی ضعیفه
در حالی که می دونید برا شرکت کاری نداره که تنظیمات رو بهتر انجام بده( هر چند فکر نمی کنم در اون طوری هم چنگی به دل بزنه )
اگه بخوام سویت های دیگه رو هم تست کنم مبنای من بر اساس تنظیمات پیش فرضه وگرنه می شه همین خود ویندوز 7 رو بدون آنتی ویروس طوری تنظیم کرد که زمین وزمان گیر بده
هرچند که تغییر تنظیمات کار زیادی نداشته
ممنون
.gif)
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
یه مثال میزنم من برا یه مدرسه کارای سیستمشون رو انجام می دادم اینا هیچی از کامپیوتر سر در نمیارن و حتی از پیغام های ویندوز چیزی نمی فهمن ولی به خاطر جا به جایی اطلاعات سیستم شدیدا در معرض ویروسی شدنه
خوب من این سویت رو براشون نصب می کنم و در حالت تنظیمات پیش فض می زارم که سوال کمی بپرسه بعد یه مدت که میرم سر می زنم کاملا الوده شدن خوب آیا این سویت روی این تنظیمات کار خاصی انجام داد؟ که بود و نبودش فرقی کنه