تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 451 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باسلام به همه

اقامنم فردا پس فردا عضو n61 یا میشم

فقط نمیدونم یه چند روزی هست تخمشو ملخ خورده

مشهد تهران هیج جا پیدا نمیشه

تازه اینیم که قرار بیاد معلوم نیست دیگه چیشو عوض کردن

فقط یکی گفت ویندوز دیگه نداره فقط dos
    خواهشا هرکی اطلاعی داره یا میتونه قیمت به روزی بده بزنه

2. این کاربر از 11597352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    قضیه ی از این قراره که :

این عکسی که لینکش رو گزاشتتم عکسیه که با دوربین از صفحش گرفتم
    حالا مشکل،من هر سری بعد از نصب ویندوز بعد از اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم (هر ورژنی) مشکل پرش صفحه پیش میاد که با چشم قابل تشخیص نیست اما همونطور که تو عکس میبینی با دوربین مشخصه و صفحه هم بعد از 2-3 ساعت کار بدجور چشم رو خسته میکنه
    اینم بگم که روی نور 100% دیگه با دوربین هم قابل تشخیص نیست،ئلی هرچی نور کمتر میشه واضحتر میشه

ممنون از راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بر همه دوستان!!!خواهشا کمک کنید!!
    من هم بالاخره خریدم ولی چون n61jq تهران نبود n82jq برداشتم با گارانتی ویستا 1380
    با طرف که آشنا بود شرط کردم تضمین کنه ریفر نیست...یه مشکل دارم.
    نوت بوک رو آک بهم داد جلوی خودش باز کردم و باتری رو خودش جا زد یه خورده زور زد.(سفت جا رفت)
    اونجا فقط حواسم به 24mزیر لپتاپ و کارتن و دفترچه و دی وی دی و سایر علاماتی بود که بچه ها گفته بودن.لیبل پشت لپتاپو خیلی دقیق وارسی کردم مشکلی نبود و سریالش با باتری یکی بود.یه سریال روی اداپتور بود که فرق داشت و به نظرم ربطی هم نداشت.روشن شد 15 دقیقه طول کشید بیاد بالا که اومد و خیلی هم سرحال بود.بستمش و برگشتم خونه.باتری رو یه خورده با زور در آوردم .بهش ور رفتم برچسب سفید رنگ کوچیکی که سریال درست روش بود رو کندم زیرش زده بود k52drبا یه سریال دیگه!!داغ کردم زنگ زدم گارانتی گفت k52dr مشکیل نداره همون باتریه n82 هست استفاده کن.ولی من به اسم 8سلولی خریده بودم و نمیدونم این هست یا نه!!مدل باتری برای k52بود!!فروشنده گفت بیار برات عوض کنم و من با اینکه سه بار با همون روشنش کرده بودم و مشکلی نبود دیگه جرات نکردم روشن کنمو هنوز ریکاوری نگرفتم!حالا جای باتری یه خورده مونده رو لپ تاپ و این منو یه خورده نگران می کنه!!!چه جور میشه فهمید اصلیه و ریفر نیست؟؟؟تو سایت asus.com هرچی گشتم چیزی نبود.تو دفترچه هم عین هون 3 4 تا برچسب که رو هم زده شده بود زده شده که دو تای اولی n82jq هستن.اینا چی ان چرا اینجوریه؟؟؟حالا میخوام باتری رو عوض کنم ولی این مشکل که پیش اومده نگرانم نکنه لپ تاپم مشکل داشته باشه..راهنمایی کنید خواهشا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون راستی پشت همونجایی که باتری می خوره یه خورده نرمه!!شرمنده اگه وسواسی نشون میدم ولی پول بیشتر دادم و تضمین اصلی گرفتم و برام خیلی مهمه!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوست عزیز اگه باطری بیشتر از 6 سلولی باشه از پشت لپ تاپ میزنه بیرون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

متوجه نشدم!!!یعنی از سطح پشت لپتاپ بالاتره؟؟؟؟همه لپتاپا اول بار باتریشون سخت جا میره؟؟؟؟اینکه سریالاش نمیخونه ای نخواهد خوند چیزیو نمیرسونه؟؟؟؟
    Last edited by lllhamedlll; 16-09-2010 at 11:40.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

متوجه نشدم!!!یعنی از سطح پشت لپتاپ بالاتره؟؟؟؟همه لپتاپا اول بار باتریشون سخت جا میره؟؟؟؟
    اگه پشت لپ تاپ رو از بغل نگاه کنین باطری زده بیرون
    زیادم به سخت جا رفتن باطری گیر نده چیز مهمی نیست(البته ممکنه بخاطر این باشه که باطری یه مدل دیگه رو لپ تاپته)

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    قضیه ی از این قراره که :

این عکسی که لینکش رو گزاشتتم عکسیه که با دوربین از صفحش گرفتم
    حالا مشکل،من هر سری بعد از نصب ویندوز بعد از اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم (هر ورژنی) مشکل پرش صفحه پیش میاد که با چشم قابل تشخیص نیست اما همونطور که تو عکس میبینی با دوربین مشخصه و صفحه هم بعد از 2-3 ساعت کار بدجور چشم رو خسته میکنه
    اینم بگم که روی نور 100% دیگه با دوربین هم قابل تشخیص نیست،ئلی هرچی نور کمتر میشه واضحتر میشه

ممنون از راهنمایی هاتون
    برای منم همینطوریه. اما اصلاچشم رو اذیت نمیکنه. فکر کنم تمام مانیتورها همینطور باشن.

9. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای منم همینطوریه. اما اصلاچشم رو اذیت نمیکنه. فکر کنم تمام مانیتورها همینطور باشن.
    نه n61 قبلی من اینجوری نیود با n97 فیلم و عکس گرفتم همچین چیزی نبد لپتاپ خودمم که اینجوری نست

مشکل از پنل ایشونه داداش بکنش 16 bit ببین درست میشه؟ اگه درست شد از پنلتونه .......... یا میتونی به hdtv وصلش کنی....... اگه تو hdtv درست بود مشکل از پنلتونه و با نرم افراروو این حرف حل نمیشه ...

دوستان با این مانیتورهای لپتاپ که 60 هرتز هستن میشه تو بازیا هرتز رو بالا برد؟ به hdtv هم وصل کردم بازم که 60 هرتزه از کجا باید دستکاریش کنم؟ راهی داره؟ اخه برا بازی خیلی اذیت میکنه من دقیقا مشکلم همین هرتزه ظاهرا .
    Last edited by hasanoooooooo; 16-09-2010 at 14:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام خدمت همه دارندگان این مدل یه سوال؟

کسی از دوستان تمایلی به نصب mac رو این مدل نداره ؟

اگه دارین نظرتون چیه هرکی تو وب بگرده یه راه حلی با توجه به اینکه سی پی یو این مدل ای 7 هست !!!!!

راهنمای نصب کاملو اینجا بذاریم همه رو سیستمشون امتحان کنند ببینیم میشه نصب کرد البته تو چندتا فروم خارجی دیدم نصب کردن فقط مشکل نصب گرافیک دارن که اونم به مرور زمان حل میشه

راستی اقا مهران شما هم اگه میتونی کمکی بکن ممنون البته رو مدل شما گرافیکش که انویدیا بود فکر کنم راحت نصب بشه

خلاصه با هم نصب کنیم الان دارم iatkos s3 میدانلودم
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درايورهاي n61j رو اگه ميشه بزاريد
    باتشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •