الان گوشی شاپ نوشته 11500000 ریال.
این علاالدینی ها چی فکر می کنن واقعا؟ سر از ک... گوشی در نمیارن الکی قیمت می ذارن
فعلا یکی دو ماه جای صبر داره .. نخرید .. پولتونو نریزید تو جیب این دزدا![]()
الان گوشی شاپ نوشته 11500000 ریال.
این علاالدینی ها چی فکر می کنن واقعا؟ سر از ک... گوشی در نمیارن الکی قیمت می ذارن
فعلا یکی دو ماه جای صبر داره .. نخرید .. پولتونو نریزید تو جیب این دزدا![]()
دیجیکالا میفروشه یک و صد
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه![]()
همینو(ان8) هم بعضی ها (درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه![]()
) ازش کپی می کنند داداش
سوپر ن8همینو(ان8) هم بعضی ها () ازش کپی می کنند داداش![]()
ايول خيلي باحال بود.
ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشياي ميده که 500 و خردهاي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازهان نيست.
اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.
بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي ميخوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.
فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.
در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرمافزارهاي "در حد" اندرويد.
موفق باشيد.![]()
سلام دوستان.
من امروز حدود 15 دقیقه با این گوشی کار کردم.
سرعت گوشی و کیفیت عکسهاش عالی بود ولی مشکل بزرگی که داره اینترفیسش هستش متاسفانه اینترفیس سیمبین 3 با نسخه قبلی زیاد تفاوت نکرده.
صداش تو هدفون در مقایسه با گوشی مثل wave ضعیفتر بود.
کیفیت ساختش هم مثل سایر گوشیهای نوکیا عالی هستش.
کیفیت ال سی دیش در مقایسه با i9000 میشه گفت تفاوت فاحشی داره و کیفیت ال سی دی i9000 به طبع خیلی بهتر هستش.
حتی ال سی دی n8 رو با i9000 و گلکسی تب تو علاءالدین مقایسه کردم و چند تا عکس هم از منوبندی و unboxing گوشی گرفته بودم ولی از شانس بد من هیچ یک از عکسها تو n900 سیو نشده بودند.
روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
رنگ خاکستری هم بنظرم بهترین رنگ هستش که امروز دیدم و با قیمت 1.300 تومن میفروختن.
در کل قیمت این گوشی به 600 تومن برسه ارزش خرید داره.
فعلا با این قیمتی که دزداروش گذاشتن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.(بخاطر سیستم عامل سیمبین).
موفق باشید.
سلام نینجا جان.
از اونجایی که شما همیشه پیش قدم هستید در خرید گوشیهای جدید ، به همین علت بنده شدیدا منتظر یک ریویوی کامل و جامع از شما در رابطه با این گوشی هستم البته اگه قصد خرید این گوشی رو داشته باشین.
راستش من بدجوری بین این و گالاکسی گیر کردم و به هر دو تا شون هم علاقه دارم و منتظرم یه مدت بگذره ببینم Nokia N8 چیکار میکنه و میتونه من رو متقاعد به خریدش بکنه یا نه چونکه به نظرم جای پیشرفت زیادی داره با توجه به سیستم عامل متن بازش(اوپن سورس)
با سپاس.
من اگه جاي شما بودم صد در صد گالاكسي ميگرفتم.
اندرويد 80 هزار تا برنامه داره. خيلي خوشبيني ميخواد اگه بگيم سيمبين 3 قراره روزي به اين رقم برسه. درست نميگم؟
خب فکر کنم آیفون هم 1.5 سال پیش همین حدودا برنامه داشت. اونوقت آندرویید اون موقع چنتا داشت؟
گالاکسی بگیر
cpu ای که داره نمیشه ازش گزشت با و همچنین صفحه نمایشش
آندوشم که دیگه....
به شخصه من اصلا از N8 خوشم نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)