تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 228 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان گوشی شاپ نوشته 11500000 ریال.

این علاالدینی ها چی فکر می کنن واقعا؟ سر از ک... گوشی در نمیارن الکی قیمت می ذارن

فعلا یکی دو ماه جای صبر داره .. نخرید .. پولتونو نریزید تو جیب این دزدا

2. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

پاسخ گوشی شاپ به کاربران خود: کاربران گرامي در حال حاضر با توجه به بالا بودن و البته کاذب بودن قيمت اين گوشي از عرضه آن معذوريم،قيمت ثبت شده مربوط به قيمت روز اين گوشي در بازار تهران است و صرفا جهت اطلاع رساني است و نه فروش.

---
    البته دیشب قیمتش یوهو کشید پایین و دوباره 50 تومن رفت بالا
    دیجیکالا میفروشه یک و صد

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه

4. 5 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه
    همینو(ان8) هم بعضی ها () ازش کپی می کنند داداش

6. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

همینو(ان8) هم بعضی ها () ازش کپی می کنند داداش
    سوپر ن8

8. 4 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ايول خيلي باحال بود.

ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشي‌اي ميده که 500 و خرده‌اي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازه‌ان نيست.

اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.

بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي مي‌خوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.

فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.

در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرم‌افزارهاي "در حد" اندرويد.

موفق باشيد.

10. 6 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز حدود 15 دقیقه با این گوشی کار کردم.
    سرعت گوشی و کیفیت عکسهاش عالی بود ولی مشکل بزرگی که داره اینترفیسش هستش متاسفانه اینترفیس سیمبین 3 با نسخه قبلی زیاد تفاوت نکرده.
    صداش تو هدفون در مقایسه با گوشی مثل wave ضعیفتر بود.
    کیفیت ساختش هم مثل سایر گوشیهای نوکیا عالی هستش.
    کیفیت ال سی دیش در مقایسه با i9000 میشه گفت تفاوت فاحشی داره و کیفیت ال سی دی i9000 به طبع خیلی بهتر هستش.
    حتی ال سی دی n8 رو با i9000 و گلکسی تب تو علاءالدین مقایسه کردم و چند تا عکس هم از منوبندی و unboxing گوشی گرفته بودم ولی از شانس بد من هیچ یک از عکسها تو n900 سیو نشده بودند.
    روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
    رنگ خاکستری هم بنظرم بهترین رنگ هستش که امروز دیدم و با قیمت 1.300 تومن میفروختن.
    در کل قیمت این گوشی به 600 تومن برسه ارزش خرید داره.
    فعلا با این قیمتی که دزدا روش گذاشتن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.(بخاطر سیستم عامل سیمبین).
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز حدود 15 دقیقه با این گوشی کار کردم.
    سرعت گوشی و کیفیت عکسهاش عالی بود ولی مشکل بزرگی که داره اینترفیسش هستش متاسفانه اینترفیس سیمبین 3 با نسخه قبلی زیاد تفاوت نکرده.
    صداش تو هدفون در مقایسه با گوشی مثل wave ضعیفتر بود.
    کیفیت ساختش هم مثل سایر گوشیهای نوکیا عالی هستش.
    کیفیت ال سی دیش در مقایسه با i9000 میشه گفت تفاوت فاحشی داره و کیفیت ال سی دی i9000 به طبع خیلی بهتر هستش.
    حتی ال سی دی n8 رو با i9000 و گلکسی تب تو علاءالدین مقایسه کردم و چند تا عکس هم از منوبندی و unboxing گوشی گرفته بودم ولی از شانس بد من هیچ یک از عکسها تو n900 سیو نشده بودند.
    روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
    رنگ خاکستری هم بنظرم بهترین رنگ هستش که امروز دیدم و با قیمت 1.300 تومن میفروختن.
    در کل قیمت این گوشی به 600 تومن برسه ارزش خرید داره.
    فعلا با این قیمتی که دزدا روش گذاشتن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.(بخاطر سیستم عامل سیمبین).
    موفق باشید.
    سلام نینجا جان.
    از اونجایی که شما همیشه پیش قدم هستید در خرید گوشیهای جدید ، به همین علت بنده شدیدا منتظر یک ریویوی کامل و جامع از شما در رابطه با این گوشی هستم البته اگه قصد خرید این گوشی رو داشته باشین.
    راستش من بدجوری بین این و گالاکسی گیر کردم و به هر دو تا شون هم علاقه دارم و منتظرم یه مدت بگذره ببینم Nokia N8 چیکار میکنه و میتونه من رو متقاعد به خریدش بکنه یا نه چونکه به نظرم جای پیشرفت زیادی داره با توجه به سیستم عامل متن بازش(اوپن سورس)
    با سپاس.

13. 4 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من اگه جاي شما بودم صد در صد گالاكسي ميگرفتم.

اندرويد 80 هزار تا برنامه داره. خيلي خوشبيني ميخواد اگه بگيم سيمبين 3 قراره روزي به اين رقم برسه. درست نميگم؟

15. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه جاي شما بودم صد در صد گالاكسي ميگرفتم.

اندرويد 80 هزار تا برنامه داره. خيلي خوشبيني ميخواد اگه بگيم سيمبين 3 قراره روزي به اين رقم برسه. درست نميگم؟
    خب فکر کنم آیفون هم 1.5 سال پیش همین حدودا برنامه داشت. اونوقت آندرویید اون موقع چنتا داشت؟

17. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

گالاکسی بگیر
    cpu ای که داره نمیشه ازش گزشت با و همچنین صفحه نمایشش
    آندوشم که دیگه....
    به شخصه من اصلا از N8 خوشم نمیاد

19. 3 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •