تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 218 از 224 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمیدونم چرا چرا تو دور مقدماتی همه چی ردیف بود تیم عالی بود و بازیکنا یه دست بودن همه ستاره و تدارکات عالی و... یهو با یه باخت همه چی میره زیر سوال!!!
    بابا اگه عیب از تدارکات و برنامه ریزی بود که اصلا نباید از همون گروه هم بالا میومدیم.
    چرا تیم با ذخیره هاش اونقدر خوب بازی میکنه؟

مگه ما کم بازی تدارکاتی داشتیم.

به نظر من ما به ترس و بی کفایتی سرمربی تیم باختیم.من ترجیح میدادم با قدرت و تهاجمی بازی کردن مقابل کره میباختیم تا اینطوری با ذلت و ترس.
    آقا عجب حرفی می زنی ها...ذخیره ها امارات رو بردن...کره رو با امارات مقایسه می کنی؟!!

به نظر من سطح فوتبال ما همینه...ما هیچ رقمه از کره و ژاپن سر نیستیم...نه تو برنامه ریزی...نه تو کار تیمی...نه تو امکانات...نه هیچ چیز دیگه...

حالا چرا باید بتونیم کره رو ببریم؟بابا اون 6-2 که بردیم رو باااااااااد برد...الان همه چی فرق کرده.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا عجب حرفی می زنی ها...ذخیره ها امارات رو بردن...کره رو با امارات مقایسه می کنی؟!!

به نظر من سطح فوتبال ما همینه...ما هیچ رقمه از کره و ژاپن سر نیستیم...نه تو برنامه ریزی...نه تو کار تیمی...نه تو امکانات...نه هیچ چیز دیگه...

حالا چرا باید بتونیم کره رو ببریم؟بابا اون 6-2 که بردیم رو باااااااااد برد...الان همه چی فرق کرده.
    ایول دقیقاً همینه
    سطح فوتبال ما همینه
    هی میگیم ما فوتبالمون فلانه بهمانه
    چه موفقیتی تو این چند ساله داشتیم؟چه تو سطح ملی و چه سطح باشگاهی.دوم هم شدیم دائم یا به کره باختیم یا به ژاپن
    دلال بازی و مدیریت ضعیف کشته فوتبال ما رو.ضمناً ما از خود گذشته بازی نمی کنیم(ما که میگم منظورم فوتبالیستهاست)کو غیرت فوتبالی؟

دلم می خواست یکی عین پروین یا قلعه نویی میمود تو تلویزیون به این کفاشیان می گفت تو این سالها که مدیر فوتبال بودی چه موفقیتی داشتی جز حذف پشت حذف تو همه مقاطع سنی
    Last edited by وین رونی; 26-01-2011 at 12:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون درباره ی نقد شبکه 3 از تیم ملی چی بود؟
    واقعا هر بار حرف های جلالی رو میشنوم لذت میبرم!
    آدمیه که همه چیز رو بر اساس منطق و استدلال میگه!
    دیشب هم راس میگفت!
    فوتبال ما همینه!
    حفظ توپ نمیتونیم بکنیم!(حداقل جلوی کره)
    باید توپ رو میدادیم اونا تا از اشتباهشون بتونیم گل بزنیم!
    خیلی ها میگن اگه هافیک بازی ساز میاورد درست میشد!
    ولی من خیلی مطمئن نیستم با پرس وحشتناک کره ای ها هافبک بازیساز جواب بده!
    البته قطبی اگه با 2 مهاجم کار میکرد کره ای ها نمیتونستن از توی زمین خودمون ما رو پرس کنن و نزارن توپ بیاد تو نیمه اشون!
    اونوقت بود که هافبک بازی ساز هم شاید جواب میداد!
    در کل توقع نداشتم قطبی که اونقدر خوب تو 3 بازی قبل تعویض کرده بود تو این بازی 2 تا از تعویض های ایران رو حروم کنه!
    ---------------
    انصاری فرد که انگار خصومت شخصی با قطبی داشت!
    خیلی ناراحته پرسپولیس با دنیزلی که آورد هم نتونست نتیجه بگیره ولی قطبی اومد پرسپولیس رو قهرمان کرد!

من ترجیح میدادم با قدرت و تهاجمی بازی کردن مقابل کره میباختیم تا اینطوری با ذلت و ترس.
    تو نقد شبکه 3 دیشب یه نفر حرف قشنگی زد!
    گفت اگه تیم ملی حمله میکرد و با اختلاف میباخت(که حتما هم میباخت) نمیومدید بگید چرا دفاع نکرد!
    من ترجیح میدم با همین اختلاف یکی ببازیم تا بریم مثل ازبکستان حمله کنیم و 6 تا بخوریم!
    همونطور که ترجیح میدادم رئال با اختلاف 2 تا توی ال کلاسیکو ببازه تا نیمه دوم شانسش رو برای گل زدن امتحان کنه و 5 تا بخوره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

نتیجه بحث دیشب شد مثل 4سال پیش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازی فینال چند شنبه ست ساعت چند ؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فینال شنبه هست.ساعتشو نمی دونم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اخبار سایت گل از دوحه: تصویر برداری از فینال با 51 دوربین!

شبکه الکأس قطر تصمیم دارد رکورد استفاده از دوربین برای تصویر برداری از یک مسابقه فوتبال را بشکند.

سایت گل- به گزارش سایت گل، شبکه الکأس دارنده امتیاز انحصاری پخش مسابقات جام ملت ها که با استخدام «فرانسوا لانو» کارگردان مشهور فرانسوی در زمینه تصویر برداری و پخش تلویزیونی این مسابقات عملکرد خوبی داشت، برای دیدار فینال بین استرالیا و ژاپن تعداد 51 دوربین را تدارک دیده است.

این شبکه قصد دارد تمامی زوایای درون زمین چمن، سکوهای تماشاگران، راهروهای ورزشگاه و محوطه خارج از آن همچنین خیابان های محل انتقال بازیکنان دو تیم از هتل به ورزشگاه و محل های ورود و خروج تماشاگران به ورزشگاه را به تصویر کشیده و در گزارشی از سه ساعت قبل از مسابقه فینال تا دو ساعت پس از آن، بینندگانش را در جریان تمام حواشی قرار بدهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/26

اخبار سایت گل از دوحه: فروش 34 هزار بلیط برای فینال جام ملت ها

طبق اعلام سخنگوی کمیته محلی برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا تا دیشب 34 هزار قطعه بلیط برای بازی فینال فروخته شده بود.

سایت گل- طبق اعلام سخنگوی کمیته محلی برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا تا دیشب 34 هزار قطعه بلیط برای بازی فینال فروخته شده بود.

به گزارش سایت گل، جاسم الرمیحی با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: «اکثر این بلیط ها قبل از مشخص شدن نام فینالیست ها به فروش رفته بود و اکنون انتظار می رود تعداد اندک باقی مانده نیز توسط هواداران تیم های فینالیست خریداری شود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/26

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب بود ديشب تو تلويزيون همه رو كوبيدن نوبت به نقد خودشون(رسانه ها)كه رسيد وقتشون تموم شد
    وگرنه كيه كه ندونه اين رسانه ها چه بلايي كه سر تيم ملي و شخص افشين قطبي نياوردن طي يك سالو خورده اي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم نگفتم که ما از نظر برنامه ریزی مثل کره ایم.
    اما یادتون نره ما همین کره رو با تمام نفراتش دو ماه پیش تو سئول بردیم.
    یعنی از نظر نفرات و تدارکات چیزی کم نداریم.
    حالا تو این بازی مهم و حساس مثل باقی بازیهای مهم دیگه که با هدایت جناب قطبی رفتیم تو زمین نتجیه نمیگیریم نمیشه گفت ما بخاطر برنامه ریزی ضعیف و تدارکات ضعیف دیگه هیچوقت نمیتونیم کره و ژاپن رو ببریم.

قطبی نشون داد که مرد بازیهای مهم نیست.
    چراکه در بازیهای انتخابی جام جهانی و غرب آسیا و همین بازیها نتیجه نگرفت. اما تو بازیهای دوستانه نتیجه گرفت.

به نظر من این یعنی ضعف در کادر فنی.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم نگفتم که ما از نظر برنامه ریزی مثل کره ایم.
    اما یادتون نره ما همین کره رو با تمام نفراتش دو ماه پیش تو سئول بردیم.
    یعنی از نظر نفرات و تدارکات چیزی کم نداریم.
    حالا تو این بازی مهم و حساس مثل باقی بازیهای مهم دیگه که با هدایت جناب قطبی رفتیم تو زمین نتجیه نمیگیریم نمیشه گفت ما بخاطر برنامه ریزی ضعیف و تدارکات ضعیف دیگه هیچوقت نمیتونیم کره و ژاپن رو ببریم.

قطبی نشون داد که مرد بازیهای مهم نیست.
    چراکه در بازیهای انتخابی جام جهانی و غرب آسیا و همین بازیها نتیجه نگرفت. اما تو بازیهای دوستانه نتیجه گرفت.

به نظر من این یعنی ضعف در کادر فنی.
    خداییش بازی که بردیم رو بیار تو ذهنت....چیکار کردیم؟حمله های همه جانبه و زهر دار؟بازیسازی؟چی؟بابا بازیکن کره سوتی داد ما یه گل زدیم...یه اتفاق بود و تموم شد رفت!

بازم اگه ما کره و ژاپن رو بتونیم ببریم (اگه!) بیشتر یه اتفاقه تا یه کار برنامه ریزی شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •