تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 634 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دیروز رفته بودم علاالدین که vivaz pro بگیرم که این ابر گوشی رو دیدم بی خیال ویواز شدم......
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین...
    این گوشی ساخت کدوم کشوره....؟؟؟
    گرانتی اصلیش کدومه....؟؟
    و دوستانی که داشتن تا حالا به مشکلی برنخوردند و در کل راضی اند.....؟؟
    ممنون

2. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

آخه من opera از پی سی که دانلود کردم zip بود...!! نبایدم unzip میشد تا نصب شه...!! که اونم حل شد... پسوندشو ادیت کردم .apk زدم حل شد!!
    ممنون میشم اگه خوب بود بگی بهم...
    مگه میشه حال نکرد؟!!! من مسیرم تا دانشگاه 2 ساعته.... میشینم یه سره کلیپ با کیفیت و شو اینا میبینم...! خیلی عالیه....!!!

4. 2 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

دیروز رفته بودم علاالدین که vivaz pro بگیرم که این ابر گوشی رو دیدم بی خیال ویواز شدم......
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین...
    این گوشی ساخت کدوم کشوره....؟؟؟
    گرانتی اصلیش کدومه....؟؟
    ممنون
    کره جنوبی
    پارس مایکروتل
    ایرادائی که مطرح میشه عموما" جنبه ی نرم افزاری داره... و سخت افزاری نیست که نشه کاریش کرد....
    اشتباهات فاحشی هم توش نداره.... مثل آنتن دهی و .....

6. 2 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

فقط مشکلم با فارسی ساپورت نکردنشه... فقط توی وبسایتای فارسی که با opera میرم.... اس ام اس هارو با برنامه حل کردم....

8. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

فقط مشکلم با فارسی ساپورت نکردنشه... فقط توی وبسایتای فارسی که با opera میرم.... اس ام اس هارو با برنامه حل کردم....
    با كدوم برنامه مشكل اس ام اس رو حل كردي؟اولين باره ميشنوم.
    اون دي و دي هم الان دستم رسيد؛آشغاله.3تومن الكي دادم.

10. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم در اين محدوده گوگل نكسوس وان و آيفون4تنها رقيب هستن.ديزاير اچ دي هم كه هنوز نيومده.

1.دكمه ولوم پايين رو فشار ميدي.
    2.همزمان با ولوم پايين دكمه وسطي
    3.در حالي كه دوتاي بالارو گرفتي پاور رو
    ميزني.
    اگه گوشي بدون مشكل باشه يه صفحه مياد نوشته دانلودينگ.اگرم مشكل دار باشه ريست ميشه.
    این حالت دانلودینگ ، کاربرد ش چی هست که این قدر اهمیت داره؟

12. این کاربر از mahanramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

این حالت دانلودینگ ، کاربرد ش چی هست که این قدر اهمیت داره؟
    در حالت عادي و هنگام كار هيچي؛اما وقتي بخواي رام جديد نصب كني لازمه و بدون رفتن به اين حالت نميشه.

14. 3 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مشکل وای فای دقیقا" چیه...؟! چطوری تست کنم...؟
    وای فای دقیقا دو تا مشکل داره....قبلا بهش اشاره کردم در راهممایی یکی از دوستان(4-5 صفحه ی پیش!)

1 مشکل عمده که همه فکر میکنن دارن،اینه که وای فای بعضی مواقع پر نیست انتنش که اون مشکلی نداره و گلکسی تو ارتباط با وای فای خیلی بهتر از بقیه کار میکنه!!(اگه این مشکل رو داشتین خوشحال باشین چون مشکل نیست!)
    2-مکشلی که گوشی تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه به وای فای...من تو xda فوروم دیدم که یکی این سوالو پرسیده بود و 10-12 نفر دیگه هم اعلام کرده بودن که همین مشکل هست و یه بابایی که مدیر بخش گلکسی بود،بهشون گفت فعلا شیکمو صابون بزنین تا اپدیت بیاد!!(مشکل وای فای که میگم اینه! حتمی تست کنین ببینین وصل میشه یا نه به انتنش توجه نکنین!)

تنها موردی که بودن یا نبودنش احتمالی است مشکل سه دکمه هست، که این مورد هم به واسطه‌ی یک rom خاص که برای یک منطقه‌ی خاص هست وجود دارد. که این مشکل الان با روش‌های غیررسمی قابل حل شدن هست، مثل خود بنده که این مورد رو حل کردم و رام فرویو ریختم.
    بالرها و بارها عرض کردم که این مشکل قابل حله! لازم به یاد اوری نیست!!! مشکل اینه که روش حلش یه رامه...رام حجمش چقدره؟! همه مثل منو شما اینترنت پر سرعت دارن که 100 مگ فایل رو تو 5 دقیقه بگیره؟! به فکر دایل اتپی هم باش! به فکر دی اس ال 128 هم باش!!!! قابل حلهخ ولی اموزشش رو که میخونی،مشکل سه دگمه سه حالت داره که فقط واسه دو حالتش راه حل هست!!!سومی باید یه فایل 100 مگی دیگه رو هم دانلود کنی که میشه سر جمع 200 و خورده ای مگ دانلود.....
    اگه طرف اشتباه کنه چی؟! همه کس جرات ریسک کردن واسه یه گوشی 700 تومنی رو ندارن!!

فیکس gps همین الان برای چند اپراتور اروپایی عرضه شده،
    میشهبرای چند اپراتور عرضه شده رو باری دوستان تعریف کنی؟! یعنی برای کسانی که از اپراتور خاصی استفاده میکنن،اون اپراتور امکاناتی بهشون داده که با استفاده از اون میتونن رو ماهواره لاک کنن!!

چه کسی گفته که این مشکلات موردی هست؟
    شما مشکل سه دگمه و جی پی اس و وای فای نداشتی،بهتره به فروم های xda و اندروید ایرانی برای مثال بری و ببینی که جمعیت بی مشکل بیشترن یا جمعیت با مشکل!!

من نمی‌دونم دوستانی که این گوشی رو ندارن،
    یعنی واقعا اینقدر سخته جای دوستانی بنویسیsenaps از این دوستانی خوشم نمیاد!!!!

ببین رفیق،این یه واقعیته....انجمن ها یعنی جایی که یه نفر تجربیاتش رو در اخیتار دیگران قرار میده!شما بیشتر از من اشنایی...هر کدوم از ماها ده ها انجمن رو میخونیم،اطلاعات میگیریمو در جایی ازشون استفاده میکنیم.....
    من نه نماینده ی فروش گلکسی یا گوشی دیگه ای هستم، و نه هنوز هیچ کدذوم از این گوشی ها رو دارم(کی میدونه؟ شایدم خودم 16 گیگ خریدم!) پس لطفا تعصب به خرج نبرین که خدایی نکرده برای دوستان مشکلی پیش نیاد.....
    ماشین پزوی همسایه ی ما اتیش گرفت ولی مال نه..با کلی ضرر هم فروختیمش!!!اینکه یه اتفاق برای یه گوشی میافته،دلیل نیست که برای همه همونجوری باشه...

موقع خرید،جی پی اس و قطب نما و امکان اتصال وای فای! رو تست کنین و مشکل سه دگمه رو اگه مشکلی نبود،از خریدتون تا مدتها راضی خواهید بود!!

با كدوم برنامه مشكل اس ام اس رو حل كردي؟اولين باره ميشنوم.
    mirsal اس ام اس ها رو حل میکنه...یعنی واقعا اینقدر سخته براتون این برنامه رو نصب و تست کنین؟! لینک دانلودش رو هم که دادم....

بهتره یه سری نرم افازر بذارم تو بخش برنامه های اندروید!اینجوری نمیشه.... لطفا از اونجا هم دیدن کنین تا رونق بگیره!

16. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم در اين محدوده گوگل نكسوس وان و آيفون4تنها رقيب هستن.ديزاير اچ دي هم كه هنوز نيومده.

1.دكمه ولوم پايين رو فشار ميدي.
    2.همزمان با ولوم پايين دكمه وسطي
    3.در حالي كه دوتاي بالارو گرفتي پاور رو
    ميزني.
    اگه گوشي بدون مشكل باشه يه صفحه مياد نوشته دانلودينگ.اگرم مشكل دار باشه ريست ميشه.
    سلام، آقا من هر دفعه این کارو کردم وارد منو یه پاور می‌شه،نه ریست می‌شه نه downloading

18. این کاربر از pilotsahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالرها و بارها عرض کردم که این مشکل قابل حله! لازم به یاد اوری نیست!!! مشکل اینه که روش حلش یه رامه...رام حجمش چقدره؟! همه مثل منو شما اینترنت پر سرعت دارن که 100 مگ فایل رو تو 5 دقیقه بگیره؟! به فکر دایل اتپی هم باش! به فکر دی اس ال 128 هم باش!!!! قابل حلهخ ولی اموزشش رو که میخونی،مشکل سه دگمه سه حالت داره که فقط واسه دو حالتش راه حل هست!!!سومی باید یه فایل 100 مگی دیگه رو هم دانلود کنی که میشه سر جمع 200 و خورده ای مگ دانلود.....
    اگه طرف اشتباه کنه چی؟! همه کس جرات ریسک کردن واسه یه گوشی 700 تومنی رو ندارن!!
    خب اگر کسی به هر دلیلی نخواد گوشیش رو آپدیت پس به چه علتی می‌خواد با روش سه دکمه به download mode بره؟
    همینطوری محض فان ؟!

میشهبرای چند اپراتور عرضه شده رو باری دوستان تعریف کنی؟! یعنی برای کسانی که از اپراتور خاصی استفاده میکنن،اون اپراتور امکاناتی بهشون داده که با استفاده از اون میتونن رو ماهواره لاک کنن!!
    Samsung Captivate gets GPS fix, other Galaxy S versions wait patiently
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما مشکل سه دگمه و جی پی اس و وای فای نداشتی،بهتره به فروم های xda و اندروید ایرانی برای مثال بری و ببینی که جمعیت بی مشکل بیشترن یا جمعیت با مشکل!!
    عرض کردم که بنده هم مشکل سه دکمه داشتم و حل شده!
    در همه‌ی فروم‌هایی که اشاره کردی عضوم، به هیچ مشکل سخت‌افزاری برنخوردم، غیر از یک مورد هات پیکسل در اسکرین!
    البته xda رو هم به فراخور نیازم چک می‌کنم!

یعنی واقعا اینقدر سخته جای دوستانی بنویسیsenaps از این دوستانی خوشم نمیاد!!!!
    چون من شخصا با شما که مشکلی ندارم، داریم بحث می‌کنیم. نخواستم کدورتی پیش بیاد!

ببین رفیق،این یه واقعیته....انجمن ها یعنی جایی که یه نفر تجربیاتش رو در اخیتار دیگران قرار میده!شما بیشتر از من اشنایی...هر کدوم از ماها ده ها انجمن رو میخونیم،اطلاعات میگیریمو در جایی ازشون استفاده میکنیم.....
    من نه نماینده ی فروش گلکسی یا گوشی دیگه ای هستم، و نه هنوز هیچ کدذوم از این گوشی ها رو دارم(کی میدونه؟ شایدم خودم 16 گیگ خریدم!) پس لطفا تعصب به خرج نبرین که خدایی نکرده برای دوستان مشکلی پیش نیاد.....
    ماشین پزوی همسایه ی ما اتیش گرفت ولی مال نه..با کلی ضرر هم فروختیمش!!!اینکه یه اتفاق برای یه گوشی میافته،دلیل نیست که برای همه همونجوری باشه...
    مگر من گفتم که این گوشی کمال مطلق هست؟
    فقط خواستم ابهاماتی که پیش اومده رو با تجربه‌ی شخصیم برطرف کنم.

موفق باشید.

20. این کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •