دوستان ؛ سرعت خيلي پايين اومده.الان به 2 الي 5 رسيده.مال مناطق شما هم همينطوره؟ آسياتك داره ؛ بد عمل ميكنه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوستان ؛ سرعت خيلي پايين اومده.الان به 2 الي 5 رسيده.مال مناطق شما هم همينطوره؟ آسياتك داره ؛ بد عمل ميكنه.
::: بررسی وضعیت سرویس Adsl آسیاتک:::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..دوستان با پیش شماره 6649 کدوم شرکت adsl میده؟شاتل و اسیا تک رو میدونم....اما شاتل پر شده و ظرفیت نداره....اسیا هم گفته فقط به اداری میده.....ممنون میشم راهنمایی کنید..
زیاد تقصیر آسیا تک نیست.بیشتر به خاطر کمبود امکانات شبکه های مخابراتی هست.البته آسیا هم نباید انقدر مشترک قبول بکنه.
دوستان ای د ی اس ال من همین الان وصل شد.همین حرف دیگه ای نیست.من از موقعی که میخواستم ای دی ااس ال بگیرم تا الان که گرفتم بیشتر اطلاعاتمو از این تاپیک گرفتم.لازم میدونم از تمام دوستان تشکر کنم.مرسی
دوست عزيز اگربه سايت شاتل مراجعه كرده باشيد شاتل تنها به اين سرويس خود شبانه رايگان نمي ده ولي به بقيه سرويساش مي ده
دوست عزيز اگه به من هم بگي لطف كردي
من منتظر پيغام شما هستم
در ضمن 3 سوال داشتم
1)شما مودم را از خودشون گرفتي يا خودتان تهيه كرديد ؟ مودم خودشان چيست و كارش چطور است؟
2)صبا كه روي سايتش اصلا سرعت 64 نداره ؟ سرعتش از 128 شروع مي شه ؟
3)از نظر دانلود كردن مخصوصا دانلود فيلم كه با مشكلي مواجه نمي شوم؟معمولا از 3 تا7 صبح چه حجمي را دانلود مي كني ؟
پيش شماره من 3316 مركز اشرفي اصفهاني
اصلا از آسیا تک نگیرین که اشکتونو در میاره من 128 دارم دانلودش بین یک تا هفته مشکلیم از بابته فاصله تا مخابرات یا سیم کشی ندارم چون خونمون روبروی مخابراته سیم کشیم جدا گونس ولی سرعتم همینه 1 ماه پیش گفتن مشکل از پهنای باند خودشونه که حداکثر 1 هفته حل میشه که الان 1 ماه شده حل نشده چون بیش از حد استاندارد تو این مرکز اشتراک دادن , امروز رفتم دفترشون از خجالت سرلک و ضرغامی در اومدم اساسی , همونجا هم قراردادو فسخ کردم , فردا میرم از پارس آن لاین میگیرم که معتبره , از من میشنوین اصلا طرف آسیا تک نرین دانلود 128 بین 1 تا 7![]()
من که آسیاتک دارم 128 هم دارم خیلی راضی هستم با internet download manager داونلود کنید تا معنی واقعی سرعت داونلود را بفهمید من که 3 ماه پارس آنلاین هم داشتم ازپارس آنلاین هم سرعت داونلودش بیشتره فقط اگر از مودم usb استفاده کنید بهتره و حتما از اسپلیتر استفاده کنید و سیم را مستقیم به پشت مودم نزنید چون من خودم تست کردم خیلی تاثیر داره و حتما از دوشاخه ضد برق تلفن استفاده نکنید چون نویز شدید روی خط می اندازد و به شدت سرعت adsl را پایین می آورد این را برای دوستانی گفتم که از آسیاتک استفاده میکنند و راضی نیستند اگر از پارس آنلاین بخرید بایدهر ماه 10000 تومان اضافه بدهیدپارس آنلاین=30000تومان هرماه وآسیاتک=تومان20000 تازه آسیاتک داونلودش نامحدوده و ماه اول هم مجانیه من که چند روزه گرفتم کیفیتش واقعا خوب بوده و من راضی هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)