دوستان اگر گوشی تلفن ثابت چند درست تو جای خودش نباشه و (بدون این که بدونیم ) چند ساعت خط تلفن اشغال باشه ...( با وجودی که هیچ مکالمه ای صورت نگرفته) آیا از طرف مخابرات برامون هزینه می افته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اگر گوشی تلفن ثابت چند درست تو جای خودش نباشه و (بدون این که بدونیم ) چند ساعت خط تلفن اشغال باشه ...( با وجودی که هیچ مکالمه ای صورت نگرفته) آیا از طرف مخابرات برامون هزینه می افته؟
نه. 1818 می تونید پرداخت کنید با مراجعه به دفاترخدماتی هم می تونید (هرجوری پرداخت کنید شکایت می شه کرد مهم اینه که اشتباه از طرف اونا باشه و این را قبول کنند)اول قبض به روز را از سایت یا دفتر خدماتی بگیرید ببینید اشتباه در کجاست اگر از دفاتر گرفتید همونجا راهنماییتون می کنند. ولی معمولا شکایت باید برید مخابرات اصلی توی خیابان مخابرات بخش مربوطه.
دوستان اگر گوشی تلفن ثابت چند ساعت درست تو جای خودش نباشه و (بدون این که بدونیم ) چند ساعت خط تلفن اشغال باشه ...( با وجودی که هیچ مکالمه ای صورت نگرفته) آیا از طرف مخابرات برامون هزینه می افته؟
Last edited by keivanpro; 26-03-2013 at 16:30.
نه فقط در صورتی کنتور میندازه که هر دو طرف وصل باشه
اونم که بتون زنگ میزنه بخاطر اینه که یه چند ماهیه که اگه قبضه تلفنتون از 30 تومن بیشتر بشه از طرف مخابرات خودش خودکار زنگ میزنه اعلام و تهدید میکنه!
حالا خوش به حالت که شصت تومن که شده زنگ زده ماله ما هر ماه داره زنگ میزنه
برا چک کردن اعتبار هم برید اینجا هیچ مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 26-03-2013 at 23:14.
درود به شرفت دوست عزیز
از صبح هر کاری می کردم از سایت قبض را بگیرم وارد اون صفحه نمی شد
بالاخره تونستم ریز کارکردمو ببینم
برای من زده 15 گیگ مصرفی در دو ماه
در صورتی که شش گیگ مجاز برای مصرف دارم
یعنی 9 گیگ اضافه مصرف کردم که باور کردنی نیست
یعنی هر جور که حساب می کنم مطمئنم اینقدر اضافه مصرف نکردم
یعنی دارن تو روز روشن از کاربرهاشون دزدی می کنن
الان یه خاطر همین باید 26 هزار تومن اضافه بدم
من چطوری می تونم ثایت کنم که اینقدر مصرف نکردم؟ راهی برای اثباتش هست؟
برا ی پرداخت قبض چقدر وقت داریم؟ هنوز قبض در خونمون نیومده .. الان که زنگ زدن ممکنه که زودتر قطعش کنن؟
من کارم با اینترنته.... اگر قطع بشه بیچاره می شم
برو مخابرات یه سر همونجا مطرح کن بررسی میکنن یکم باید دنبالش باشی. به آقای براتی زنگ بزن ببین راهی هست. (شمارش توی همین تاپیک هست) این راه حل های من بود. اگر قطع بشه تا پرداخت کنی یه زنگ بزنی وصل می کنن. (یکی از دوستان توی همین تاپیک گفته بود.)
اینا که هیچیشون حساب کتاب نداره همش اشتباه داره ریزکارکرد اصلا با کارکرد نمی خونه!
یه سوال "هزینه ی کمیسیون" که توی سایت مخابرات نوشته یعنی چی؟
Last edited by amin_g_p; 27-03-2013 at 00:43.
سلام بر دوستان و سال نو مبارک
میگم چرا نمیرید از گذرگاه شبانه بگیرید؟ من الان 512 رو دارم و از هفت شب تا هفت صبح یه بند میزارم دانلودخیالم هم بابت حجم راحته هر چند کمی گرونه و باید 27 تومن بدید اما میصرفه
نامحدود مخابراتم هم چند روزه قاطی کرده، یه دفعه سرعتش به طرز وحشتناکی افت میکنه و به 7 هم میرسه!
سرعت دانلود 512 گذرگاه چنده دوست عزیز؟
به نسبت مخابرات کمه!
من تقریبا دوسال پیش از سرویس شبانه گذرگاه استفاده میکردم ولی بعد از یه مدتی نامحدودشو کرد 20 گیگ در ماه سرعتشم که خیلی کم بود منم اومدم مخابرات که خیلی بهتر بود
من اون موقع 256 شبانه گذرگاه رو که از 7 شب تا 7 صبح میذاشتم برا دانلود 800 مگ دانلود میکرد ولی با 256 مخابرات از 1 شب تا هفت صبح 1100 مگ دانلود میکردم منم قرارداد و فسخ کردم اون دخترا تو گذرگاه افتاده بودن به التماس که نرم مخابرات گفتن 20 گیگتو میکنیم 40 گیگ گفتم نمیخام یه حالی داد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)