دوستان منم تازه وایمکس گرفتم. می خواستم ببینم چطوری باید با کارت شتاب شارژش کرد؟ البته یه چیزی به اسم قبض تو حسابم دیدم، ولی گفتم اول مطمئن بشم.
ممنون
دوستان منم تازه وایمکس گرفتم. می خواستم ببینم چطوری باید با کارت شتاب شارژش کرد؟ البته یه چیزی به اسم قبض تو حسابم دیدم، ولی گفتم اول مطمئن بشم.
ممنون
سلام دوستان بنده رو راهنمایی کنین چی کار کنم...
تو محدوده پاسداران که ADSL تعطیله کلا !!!
حالا دوتا راه دارم WIMAX یا GPRS ؟
(از GPRS همراه اول استفاده کردم خوب بود ... ماهی 10 تومن نامحدود ...)
کابرد هم در حد میل هست بعضا شاید وبگردی ...
آیا برای WIMAX میشه حضوری ثبت نام کرد؟؟
چند روز طول میکشه تا کار انجام بشه؟؟
و در آخر چه مودمی بگیرم؟ USB بهتره یا WI FI ؟
تعداد یوزر هم اصولا یک یا دو تاست حداکثر .
فرق دائمی و اعتباری چی هست؟؟
از کجا میشه فهمید تو محدوده ما سیگنالش خوب هست یا نه؟؟ داخل منزل موبایل خوب آنتن نمیده!!
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنین .
Last edited by a1i; 18-01-2011 at 11:24.
سلام عزیزم
بذار راجع به مشکلت یکی یکی هر چی می دونم بگم
امیدوارم کمک خوبی بشه واست
اولا Gprs سرویس خیلی محدودیه ار لحاظ سرعت و اصلا بهش فکر نکن
wimax رو می تونی از طریق سایت ثبت نام کنی و سریع اقدام می کنن(من واسه خودم همین کار رو کردم)
واسه من از زمان ثبت نام تا زمان نصب 9 ذور طول کشید اما باید بگم من دیر ریختم واسشون
یک روز بعد از واریز وجه با من تماس گرفتن و اومدن واسه نصب
در مورد مودمم باید یگم که هر کدوم تو یه موقعیت خوبه
در کل wifi از نظر آنتن بهتره و می تونی به عنوان مودم اشتراکی ازش استفاده کنی
در مورد دائمی یا اعتباری من فقط می دونم اعتباری اول پول میدی شارژ می خری اما دائمی واست قبض میاد آخر ماه
واسه اینکه بفهمی تحت پوشش هستی یا نه از نقشه های سایت می تونی ببینی()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی دوست من...
Last edited by mksarv; 18-01-2011 at 15:58.
بسیار ممنونم از راهنماییت:
در مورد انتخاب مودم سوالی داشتم باز :
یک عدد لپ تاپ هست و یک عدد PC ، آیا مودم wi fi ، لن هم داره؟ چطور به pc متصل میشه؟
برای منی که استفاده عمدم با میل هست کدوم برام بصرفه تره دائمی یا اعتباری؟
ممنونم از توضیحاتتون.
من بهت مودم wifi رو پیشنهاد می کنم عزیزم
با پورت lan به اولین سیستم وصل میشه
با این مودم همزمان می تونی با pc و laptopet به اینترنت متصل باشی
من خودم اعتباری آزاد استفاده می کنم
بازم سوالی بود من در خدمتم
سلام میواستم بدونم پک جدید برای دانلود تغییرات دسامبر و ژانویه کی میاد رو نسخه بازی که ما دانلودش کنیم؟؟؟؟؟
دوستان پس باسه همین ایرانسل اقدام کنم دیگه؟؟
فقط برای شارژ چیکار کنم؟
این بسته مصرف آزاد محدودیت زمانی نداره دیگه؟؟
آیا میصرفه همین 128 و 6 ماهه بگیرم ماهی 3گیگ؟؟
ماهی 9300 میوفته؟؟
(با توجه به مصرفی که گفتم براتون.)
راستش برای خودم نمی خوام بگیرم باسه یه بنده خدا می خوام ...
میخوام مطمئن بشم بعد از آب در نیاد مارو سرزنش کنن بگن این چی بود دیگه؟؟؟
ممنوعیت موبیلیتی وایمکس اردیبهشت سال 92 برداشته میشود معاون فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که اگر اپراتور سوم با تاخیر به تعهدات خود عمل کند تکلیف واگذاری وایمکس سیار چه می شود، گفت: اگر این موضوع با تاخیر انجام شود به نظر میآید طبق پروانه اپراتورهای وایمکس میتوانند کار خود را آغاز کند.
وایمکس نیوز - لطفالله سبوحی، معاون فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: طبق برنامهریزی و مطابق پروانه، اپراتورهای وایمکس میتوانند اواخر اردیبهشت سال 92 وایمکس سیار را ارایه دهند.
وی با تاکید بر اینکه زمان انحصار سر جای خود قرار دارد و اگر اپراتور سوم فعالیت خود را با تاخیر آغاز کند، فرصت سوزی کرده است گفت: براساس تعهدات پروانه اپراتور سوم این اپراتور باید سیم کارتهای خود را در اردیبهشت ماه سال آینده واگذار کند؛ تاریخ لازم الاجرا شدن پروانه اپراتور سوم سی ام مرداد ماه سال جاری بود که 9 ماه بعد از این تاریخ این اپراتور باید بهرهبرداری تجاری خود را آغاز کند که 30 اردیبهشت سال 90 خواهد بود.
سبوحی ادامه داد: اگر اپراتور دلایل کافی و موجهی برای تاخیر خود نداشته باشد سازمان حتی میتواند پیشنهاد جریمه ارایه کند و در بحث تخلفات در مفاد پروانه مواردی عنوان شده است؛ البته ما عملکرد این اپراتور را پیگیری میکنیم و آنها نیز حرکاتی انجام دادند و امیدواریم اپراتور سوم به موقع بتواند به تعهدات خود عمل کند که ما وارد فاز جریمه نشویم.
واقعا گند زدن به تکنولوژی وایمکس با این تصمیم گری هاشون-یکی از مهمترین مزایای وایمکس همین موبایلیتی بودنش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من هم قبلا فکر میکردم که میتونم از قابلیت موبایلیتی وایمکس استفاده کنم و وقتی پیگر شدم که چرا نمیشه گفتن محدودیت سرعت 20 تا 30 کیلو متر بر ساعت دارم..
تازه اونم هی قطع میشه به دلیل عدم پوشش کامل و سوییچ نکرد بین آنتن ها..
دقیقا مثل اولای موبایل ..
خداوندا مرا آن ده که آن به...
چه کنیم با این جبر..
ای کاش میشد مثل دوران دبیرستان حلش کنیم این جبر جهان سوم بودن رو..
البته وقتی بعضی آقایون تو فروم میان میگن وایمکس مکمل ADSL هست و ...
دیگه آدم چی میتونه بگه جز : از ماست که بر ماست..
من بعد از 3 ماه تعویض به دفعات مودم تازه 3 روز هست ارتباط بدون ریست شدن مودم دارم..
اونم با کلی پیگیری و کلکل با سیستمی به نام 707..
ای بابا..![]()
Last edited by farzin1986; 18-01-2011 at 23:31.
سرویس ما هم وصل شد .
128kb
مودم BM632w
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)