دوست من ميشه بفرمائيد اين تفاوتي كه در صدا و تصوير سه برند معتبر مثل VAN DEN HUL
120 هزار توماني با مانستر 80 هزار توماني و Wireworld
420 هزار توماني در دموي كه جناب برزين در شركت آوين آوا داشتن روي بلوري پلير LX91 پايونر در چي هست؟ اون همه تغيير در بافت تصوير! صداي كاملا متفاوت در برندهاي مختلف؟ تازه بدونه Break-in كامل؟
لطفا جواب درست بدين؟
ببینید چیزی بالاتر از قوانین فیزیک و روابط الکتریکی که نیست. توی ریاضی 2 ضربدر 2 می شود 4 این قضایا اثبات شدست. دیگه اینکه کسی بخواد بگه من و دوستام رفتیم با چشممون دیدیم 4 نمی شه دلیل بر رد این قضیه نیست. ببینید از لحاظ تئوری هیچ فرقی بین کیفیت صدا و تصویر کابل های HDMI وجود نداره اگر کابلی هم به علت کیفیت بد ساخت و عدم وجود نویز گیر و یا عدم رعایت استانداردها مشکل داشته باشه مشکلش اینه که کلاً تصویر نمیده نه اینکه مثلاً تصویر برفکی بشه یا نویز بگیره.
این قضیه تئوریشه از لحاظ عملی من که تست کردم فرقی ندیدم حالا بگید من سواد ندارم وقتی منابع گردن کلفتی مثل PopularMechanics , Cnet , PCworld , Gizmodo و چند تای دیگه هم به شدت این قضیه رو رد می کنند نمی شه همه رو صرفاً با یک جمله که اینا تبلیغاتیند حذف کنید.
بین اینا Cnet از همه تبلیغاتی تره ولی به این جمله توجه کنید
CNET strongly recommends cheap HDMI cables widely available from online retailers instead of the expensive counterparts sold in your local electronics store
یعنی Cnet قویاً توصیه می کنه که کابل های ارزون تهیه کنید.
این جمله تبلیغ چیه؟؟؟ تبلیغ مارک خاصی که نیست داره به حالت کلی یه چیزی می گه هر چی نباشه یه سر سوزن اعتباری هم داره برای چی باید با این جملات به زعم دوستان تبلیغاتی و دروغ اعتبار خودش رو از دست بده؟
در مورد این قضیه تو لینک زیر کلی بحث شده پست اولش رو هم آپدیت کردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید