تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 1049 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ميشه بفرمائيد اين تفاوتي كه در صدا و تصوير سه برند معتبر مثل VAN DEN HUL
    120 هزار توماني با مانستر 80 هزار توماني و Wireworld
    420 هزار توماني در دموي كه جناب برزين در شركت آوين آوا داشتن روي بلوري پلير LX91 پايونر در چي هست؟ اون همه تغيير در بافت تصوير! صداي كاملا متفاوت در برندهاي مختلف؟ تازه بدونه Break-in كامل؟
    لطفا جواب درست بدين؟
    ببینید چیزی بالاتر از قوانین فیزیک و روابط الکتریکی که نیست. توی ریاضی 2 ضربدر 2 می شود 4 این قضایا اثبات شدست. دیگه اینکه کسی بخواد بگه من و دوستام رفتیم با چشممون دیدیم 4 نمی شه دلیل بر رد این قضیه نیست. ببینید از لحاظ تئوری هیچ فرقی بین کیفیت صدا و تصویر کابل های HDMI وجود نداره اگر کابلی هم به علت کیفیت بد ساخت و عدم وجود نویز گیر و یا عدم رعایت استانداردها مشکل داشته باشه مشکلش اینه که کلاً تصویر نمیده نه اینکه مثلاً تصویر برفکی بشه یا نویز بگیره.
    این قضیه تئوریشه از لحاظ عملی من که تست کردم فرقی ندیدم حالا بگید من سواد ندارم وقتی منابع گردن کلفتی مثل PopularMechanics , Cnet , PCworld , Gizmodo و چند تای دیگه هم به شدت این قضیه رو رد می کنند نمی شه همه رو صرفاً با یک جمله که اینا تبلیغاتیند حذف کنید.
    بین اینا Cnet از همه تبلیغاتی تره ولی به این جمله توجه کنید
    CNET strongly recommends cheap HDMI cables widely available from online retailers instead of the expensive counterparts sold in your local electronics store
    یعنی Cnet قویاً توصیه می کنه که کابل های ارزون تهیه کنید.
    این جمله تبلیغ چیه؟؟؟ تبلیغ مارک خاصی که نیست داره به حالت کلی یه چیزی می گه هر چی نباشه یه سر سوزن اعتباری هم داره برای چی باید با این جملات به زعم دوستان تبلیغاتی و دروغ اعتبار خودش رو از دست بده؟
    در مورد این قضیه تو لینک زیر کلی بحث شده پست اولش رو هم آپدیت کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببینید چیزی بالاتر از قوانین فیزیک و روابط الکتریکی که نیست. توی ریاضی 2 ضربدر 2 می شود 4 این قضایا اثبات شدست. دیگه اینکه کسی بخواد بگه من و دوستام رفتیم با چشممون دیدیم 4 نمی شه دلیل بر رد این قضیه نیست. ببینید از لحاظ تئوری هیچ فرقی بین کیفیت صدا و تصویر کابل های HDMI وجود نداره اگر کابلی هم به علت کیفیت بد ساخت و عدم وجود نویز گیر و یا عدم رعایت استانداردها مشکل داشته باشه مشکلش اینه که کلاً تصویر نمیده نه اینکه مثلاً تصویر برفکی بشه یا نویز بگیره.
    این قضیه تئوریشه از لحاظ عملی من که تست کردم فرقی ندیدم حالا بگید من سواد ندارم وقتی منابع گردن کلفتی مثل PopularMechanics , Cnet , PCworld , Gizmodo و چند تای دیگه هم به شدت این قضیه رو رد می کنند نمی شه همه رو صرفاً با یک جمله که اینا تبلیغاتیند حذف کنید.
    بین اینا Cnet از همه تبلیغاتی تره ولی به این جمله توجه کنید
    CNET strongly recommends cheap HDMI cables widely available from online retailers instead of the expensive counterparts sold in your local electronics store
    یعنی Cnet قویاً توصیه می کنه که کابل های ارزون تهیه کنید.
    این جمله تبلیغ چیه؟؟؟ تبلیغ مارک خاصی که نیست داره به حالت کلی یه چیزی می گه هر چی نباشه یه سر سوزن اعتباری هم داره برای چی باید با این جملات به زعم دوستان تبلیغاتی و دروغ اعتبار خودش رو از دست بده؟
    در مورد این قضیه تو لینک زیر کلی بحث شده پست اولش رو هم آپدیت کردم

کد:
    تك تك فرمايشات شما در بالا درست و كاملا منطقي است.
    هيچ كس نگفته كابل نويز داره و يا برفكي هست! و يا اطلاعان 0و1 دچار افت ميشن.
    در مورد تفاون كابل هاي گرون قيمت روي سيستم هاي High-End صحبت سر بافت صدا و تصوير, عمق رنگ, كنترل گرين, و خيلي نكات ديگه كه هنوز من ياد نگرفتم هست.
    اگر شما و ديگر دوستان هم تجربه از نزديك تست كردن داشتيد بهتر متوجه منظور من مي شديد.

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همگی.چند ماه پیش توی همین تاپیک یک سینمای خانگی به نام Sound Castle از LG معرفی کردم.توی آدرس زیر مشخصات کاملش هست.
    [
    کد:

از نظر امکانات که قطعا"کامل ترینه.فقط میمونه قیمت وتست صدا که دوستان تهرانی باید زحمتش رو بکشن.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همگی.چند ماه پیش توی همین تاپیک یک سینمای خانگی به نام Sound Castle از LG معرفی کردم.توی آدرس زیر مشخصات کاملش هست.
    [
    کد:

از نظر امکانات که قطعا"کامل ترینه.فقط میمونه قیمت وتست صدا که دوستان تهرانی باید زحمتش رو بکشن.
    من پيشنهاد نمي كنم بخري دوست من! ظاهر زيباي داره اما دوامي به نصبت پولي كه از شما مي گيره نداره! خيلي مد روز و زود گذر ساخته شده است.

6. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در مورد تفاون كابل هاي گرون قيمت روي سيستم هاي High-End صحبت سر بافت صدا و تصوير, عمق رنگ, كنترل گرين, و خيلي نكات ديگه كه هنوز من ياد نگرفتم هست.
    اگر شما و ديگر دوستان هم تجربه از نزديك تست كردن داشتيد بهتر متوجه منظور من مي شديد.
    سلام

من هم با نظر دوستان در بالا در مورد کابل موافقم . من 3-4 مدل کابل از 8 تومنی تا مانستر 70 تومنی دارم و رو سیستمم فرقی حس نکردم . 2-3 مورد بحث تو این فروم هست که قابل توجه هستند :
    کد:
    کد:
    کد:

8. این کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال واسم پیش اومده.
    من اگه یه HTIB 5.1 معمولی (بدون بلوری) بگیرم اگه بخوام صدای PS3 رو هم ازش بگیرم نمیتونه صدای HD رو پخش کنه درسته؟
    اگه یه A/V receiver که صداهای HD رو ساپورت میکنه بهشون وصل کنم مشکل حل میشه؟
    یه همچین رسیوری قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مردم ما به اندازه كافي فقر اطلاعاتي دارن!شما با نظرات كتابي خواهشا بدترش نكن!
    تو سيستم هاي HIGH-END حتي زير كابل لرزش گير ميزارن و روي صدا و تصوير تاثير داره!
    شما خيلي كم اطلاع هستيد و اصلا حتي نميشه با شما بحث كرد! چرا چون متوجه تغييرات و مسائل فني مربوط نميشي.
    فقر اطلاعاتی بهتر از فقر فرهنگی هست دوست من. در ضمن شما کاش به جای استناد به یک تست که جزئیاتش رو هم نگفتید به علم الکترونیک استناد میکردید. فقر اطلاعاتی شاید به معنی بی خبری عوام از اخبار روز باشه ولی شما فقر علمی داری دوست من.

شما چند تا کتاب یا مطلب در مورد انتقال داده مطالعه کن متوجه میشی من برای شما یک مثال خیلی ساده میزنم تا شاید کمکی بکنه
    rs 485 یک پروتکل ارتباطی بین چند NOD در فواصل زیاده. اما یک روش بسیار جالب برای تشخیص و حذف نویز داره.
    این پروتکل با ولتاژ 5+ و 5- کار میکنه به این معنی که از GND(گراند) 5+ ولت به معنای 1 هستش و -5 ولت به معنای 0 هست. حالا یک نویز میاد و در کابل تاثیر میزاره و ولتاژ ها رو تغییر میده! حالا تکلیف چیه؟
    بله این پروتکل به زبان خیلی خیلی ساده میاد هر دو ولتاژ رو محاسبه میکنه و همه میدونیم که نویز بروی هردو تاثیر گذاشته پس اختلاف این دو باز هم همون 5 ولته که نشونه 0 یا یک بودن دیتاس. و در نهایت خطا یی به واسطه نویز پیش نمیاد.
    البته برای راحت و ساده شدن این موضوع مجبور شدم تغییراتی هم بدم که امیدوارم مخترعین این پروتکل اون دنیا خفتم نکنن و لی از اینها بگذریم بعد از یک مقدار نویز قابل تشخیص شما با اختلال مواجه میشید که خوب قابل مشاهدس! انواع روشهای ارور کارکشن و تشخیص خطا هم موجوده که شاید سرعت شما نصف بشه ولی خطایی رو مشاهده نکنید!
    Last edited by shadanpoor; 11-10-2010 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، فرق آمپلی فایر پایونیر مدل های 1019،919 و 819 را توضیح دهید؟ کدام آمپلی فایر در upscalling تصاویر به 1080p قدرت بیشتری دارد؟
    در ضمن در صورت اتصال تصویر شبکه های ایرانی از طریق ----- با کابل کامپوزیت به هر یک آمپلی فایر بالا آیا کیفیت تصویر بهتر می شود؟
    Last edited by سیدمرتضی; 11-10-2010 at 13:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

1019 آپسکیلینگ بهتری دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

9

با سلام خدمت دوستان ، فرق آمپلی فایر پایونیر مدل های 1019،919 و 819 را توضیح دهید؟ کدام آمپلی فایر در upscalling تصاویر به 1080p قدرت بیشتری دارد؟
    در ضمن در صورت اتصال تصویر شبکه های ایرانی از طریق ----- با کابل کامپوزیت به هر یک آمپلی فایر بالا آیا کیفیت تصویر بهتر می شود؟

از بين اينها 1019 برتره

در صورت اتصال رسيور به‌ آمپ، و تنظيم رزولوشن تا حد 1080 كيفيت تصوير ارتقا پيدا كرده، بطوريكه اين تفاوت براي چشم كاملا قابل تشخيص هست.

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

سلام
    جالبه دي وي دي پليرهاي سامسونگ فقط كد2 پخش مي كنند! شما حتما نسخه هايUK تهيه ميكني؟ درسته؟
    تا جاي كه من ميدونم سامسونگ هاي بازار ايران كد 2 هستند و 1 پخش نمي كنند و مولتي هم نميشن!
    ببخشيد من اصلا از اين كدهايي كه گفتيد سر در نميارم، منظورتون هم از نسخه‌هاي UK متوجه نشدم

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •