تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 290 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو اینجا یک سالی تول میکشه که جواب بدن.

هنوز زود واسه جوابتونو دادن.

یک سال دیگه سر بزنید .

انشالا تا اون موقع جوابتونو میگیرید
    فکر نمیکنم اینطور باشه به هرحال صبح تا شبم که نمیتونن دست به سینه باشن جواب اینو اونو بدن

خودم یه بار برای راه انداختن وبکم تاپیک زدم یکی تا اونجا که در توانش بود بهم کمک کرد یه سعیدنامی که بعداً بنش کردن !!

سرور ایرانی یکی فکر کنم هست که اونم پولی هستش و باید اشتراک ماهانه بپردازید که الان هم پر شده .... پس باید به سرور های خارجی وصل شد که اون هم با این وضع پینگ و سرعت خیلی محاله که دوتا ایرانی توی یه سرور دیده بشن
    موچاکرم (متشکرم )
    Last edited by dashmojtaba; 10-02-2011 at 05:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض بازگشت دوباره

سلام
    متاسفانه من از چند تن از دوستان هم پرسیدم اما عزیزان ناظر یا مدیر سایت ظاهرا باید کمی بیشتر توجه کنند چون همین یوزر من نمیتونست وارد این فروم بشه و یوزر چند تا از دوستان اینه که کلا بیخیال اینجا شدم و در بازی سنتر گاهی جواب میدادم.
    بهتره عزیزان یه فکری در مورد این مشکل بعضی یوزر های قدیمی بکننکه بعد از کمی وقفه میخوان بیان توی فروم اجازه دسترسی بهشون داده نمیشه.

NIN9S AMIR

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    دوستان من نمی خوام آنلاین بازی کنم
    ولی میخوام lan بازی کنم کدوم پست به درد من میخوره؟
    برای lan بازی کردن حتما باید آنلاین باشی؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این نسخه کاملی بود که چند صفحه قبل این دوستمون سامسونگ گذاشته بود رو دانلود کردم.
    الان اجرا میکنم این رو میده:

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا من این نسخه کاملی بود که چند صفحه قبل این دوستمون سامسونگ گذاشته بود رو دانلود کردم.
    الان اجرا میکنم این رو میده:
    اگه شما همه اون مواردی که گفته شده رو نصب کردی و دانلود کردی و در محل بازی کپی کردی و این پیغام به شما داده شده .... نتیجه این میشه که روی سیتم شما Net framework 4.5 نصب نیست که برای دریافت و آپدیت کردن لانچر بازی به این برنامه نیاز خواهید داشت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_dj96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من نمی خوام آنلاین بازی کنم
    ولی میخوام lan بازی کنم کدوم پست به درد من میخوره؟
    برای lan بازی کردن حتما باید آنلاین باشی؟
    منم هم همین سوالو دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه شما همه اون مواردی که گفته شده رو نصب کردی و دانلود کردی و در محل بازی کپی کردی و این پیغام به شما داده شده .... نتیجه این میشه که روی سیتم شما Net framework 4.5 نصب نیست که برای دریافت و آپدیت کردن لانچر بازی به این برنامه نیاز خواهید داشت...
    من دیگه این داستانها رو نمیدونم. من این پست رو دانلود کردم (نزدیک 6 گیگ بوده! دانلودش 10 روز طول کشیده که گیر و گرفتار این داستانها نشم...)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چکار کنم؟
    یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل من رو داشت چند صفحه قبل.
    C++ و .Net ورژن 4 هم نصبه.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من دیگه این داستانها رو نمیدونم. من این پست رو دانلود کردم (نزدیک 6 گیگ بوده! دانلودش 10 روز طول کشیده که گیر و گرفتار این داستانها نشم...)
    اولا این که این ورژن بازی قدیمی هستش ...!!! چرا وقتی یه وب لاگ به این توپی رو نت هست از این پست های تاریخ گذشته استفاده می کنید ... یه سری به این وب لاگ بزنید !!!
    کد:
    دوما بری دانلود جدید ترین ورژن بازی که همون 1.3.37a++ هستش می تونید از وب لاگی که در بالا معرفی شد استفاده کنید ...

در ضمن چرا 6 گیگ ؟!!؟!؟ همه نقشه ها و لانچر های بازی سرجمع 2 گیگ نمیشه شما 6 گیگ چی دانلود کردی ؟!؟!!؟؟ نکنه شما بخش مولتی پلیر بازی رو هم دانلود کردی ؟؟!؟!!؟ مگه خود بازی که نسخه 4 دی وی دی بود رو نداشتی توی اون بخش مولتی پلیر بود دیگه فقط نقشه ها و لانچر بازیرو نداشت که شما باید دانلود می کردی!؟!؟!؟

شما ورژن بازی رو به این نسخه جدید ارتقاع بدی مشکلت حل میشه و راحت می تونی بازی کنی... برو اینجا و هر چیزی رو که داشتی دانلود نکن و اونهایی که نداشتی رو دانلود یا نسخه های جدید رو دانلود کن که الکی دانلود اضافه انجام ندی !!!!
    کد:
    در ضمن شما به اینجا هم می تونی بری و ورژن جدید لانچر رو دانلود کنی :
    کد:
    یادت باشه اونی که توی این خط هستش رو دانلود کنی که حجمش بیشتر از 5 مگابایت نیست !!!

Bootstrap update (previously known as patch 3): aIW-37a-10802.zip (SKIDROW/Steam/previous versions only)
    در ضمن فایر وال ویندوز و آنتی ویروست رو هم خاموش کن تا برنامه به راحتی بتونه اجرا بشه و مشکلی نداشته باشه ... آپ دیت ویندوز و آنتی ویروس و بقیه برنامه ها ی آپدیتی رو هم خاموش کن تا پینگ بالاتر و بهتری داشته باشی ....

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا این که این ورژن بازی قدیمی هستش ...!!! چرا وقتی یه وب لاگ به این توپی رو نت هست از این پست های تاریخ گذشته استفاده می کنید ... یه سری به این وب لاگ بزنید !!!
    کد:
    دوما بری دانلود جدید ترین ورژن بازی که همون 1.3.37a++ هستش می تونید از وب لاگی که در بالا معرفی شد استفاده کنید ...

در ضمن چرا 6 گیگ ؟!!؟!؟ همه نقشه ها و لانچر های بازی سرجمع 2 گیگ نمیشه شما 6 گیگ چی دانلود کردی ؟!؟!!؟؟ نکنه شما بخش مولتی پلیر بازی رو هم دانلود کردی ؟؟!؟!!؟ مگه خود بازی که نسخه 4 دی وی دی بود رو نداشتی توی اون بخش مولتی پلیر بود دیگه فقط نقشه ها و لانچر بازیرو نداشت که شما باید دانلود می کردی!؟!؟!؟

شما ورژن بازی رو به این نسخه جدید ارتقاع بدی مشکلت حل میشه و راحت می تونی بازی کنی... برو اینجا و هر چیزی رو که داشتی دانلود نکن و اونهایی که نداشتی رو دانلود یا نسخه های جدید رو دانلود کن که الکی دانلود اضافه انجام ندی !!!!
    کد:
    در ضمن شما به اینجا هم می تونی بری و ورژن جدید لانچر رو دانلود کنی :
    کد:
    یادت باشه اونی که توی این خط هستش رو دانلود کنی که حجمش بیشتر از 5 مگابایت نیست !!!

در ضمن فایر وال ویندوز و آنتی ویروست رو هم خاموش کن تا برنامه به راحتی بتونه اجرا بشه و مشکلی نداشته باشه ... آپ دیت ویندوز و آنتی ویروس و بقیه برنامه ها ی آپدیتی رو هم خاموش کن تا پینگ بالاتر و بهتری داشته باشی ....
    چرا DVDش رو هم دارم. اما یه ستاپ کردم ، نشده بود. گفتم یه نسخه جدیدش رو دانلود کنم ایشالا دردسر نداشته باشیم که بازم به مشکل خوردم...
    انجام میدم ببینم چی میشه. ممنون.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یوسف جان اول باید بازی رو نصب کنی و بعد فایلهائی که دانلود کردی رو بریزی توی فولدر نصب بازی .

بعد بازی 1 دقیقه آپدیت میشه .

ببین واسه من کاملا سالم هستش .

مخلصیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •