تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 428 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

پس من برم سراغ unreal script...؟
    به نظر من که آره.
    حالا از همه ی این بحثا که بگذریم سخن خودمون خوش تر است
    مثلا خودم توی بازی قبلیم فقط 2 درصد از کار با کیسمت بود، بقیش همه اسکریپت بود. توی این پروژه که الان دستمه هم فقط 15-10 درصد کار با کیسمته.
    آقا محمد دوتا مطلب رو بهت یاد آوری میکنم اولا قرار شده بود وقتی اون بازی رو تموم کردی آواتارتو عوض کنی و دوما اگه اشکال نداره یه چندتا شات از بازیت بزار ببینیم چجوریه (البته اگه اشکال نداره)
    Last edited by NINJA0098; 03-01-2011 at 15:45.

2. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا محمد دوتا مطلب رو بهت یاد آوری میکنم اولا قرار شده بود وقتی اون بازی رو تموم کردی آواتارتو عوض کنی و دوما اگه اشکال نداره یه چندتا شات از بازیت بزار ببینیم چجوریه (البته اگه اشکال نداره)
    سلام
    منم با این گفته حسین بد جوری موافقم .

4. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا محمد دوتا مطلب رو بهت یاد آوری میکنم اولا قرار شده بود وقتی اون بازی رو تموم کردی آواتارتو عوض کنی
    سلام

نینجا جان زرنگی؟

والا همچین قراری که نبوده. یه بار امیر رضا جان گفته بود که بهش گفتم فعلا تا بازی اول همین می مونه، ولی این معنیش این نیس که بعدش عوض میشه ها.

در ثانی اگه این قدر که شما و آقا امیر رضا نگران آواتار منین، نگران یادگیری UDK تون بودید، الانه داشتید بازی دومتونو درست می کردین با UDK.

جدای از اینا در کل واسه خودم هم مهم نبوده. راستشو بخوای این قدر سرم شلوغه که اگه بخوام یه لیست از کارام به ترتیب اهمیت درست کنم، عوض کردن آواتار می شه چهلم یا پنجاهمی چیزی.

دوما اگه اشکال نداره یه چندتا شات از بازیت بزار ببینیم چجوریه (البته اگه اشکال نداره)
    سلام آقای Tovamohammad عزیز
    من متوجه شدم که شما قبلا با UDK کار Production داشته اید اگه کارتون جنبه ی تجاری داره که فقط اسم بازی رو و اگه که نه لطفا یه لینک دانلودی، Screenshot ی ، چیزی از بازیتون، اگه لطف کنید برام بفرستید.

خیلی ممنون از لطفتون
    خب دوستان قبلا هم جسته و گریخته یه صحبتایی از پروژه هام کردم. حالا باز جدیدترشو می گم.

دو تا از پروژه هام از جمله همینی که الان دستمه کارای سفارشیه، در ضمن بازی هم نیست، اولی کامل با کیسمت بود، دومی یه 90-80 درصدش با اسکریپت هست. که خب کار سفارشی رو می دونین نمی تونم اطلاعات بدم ازش. همین قدر بگم که اولی یه کار شبیه سازی تاسیسات بوده و دومی هم که تاپ سکرته.

بازی هم یکی شهریور تموم شد. که هدفم ساخت یه بازی نیود، بیشتر یادگیری اسکریپت بود، برای همینم سبکی رو انتخاب کردم که تو UDK جدید بود و مجبور می شدم حدود 95 درصد کارو با اسکریپت انجام بدم. اول برنامم این بود که یه تاپیک براش بزنم و بذارم برای دانلود، ولی بعد تصمیم بر این شد که همون سبکو روش کار کنم و یه چیز اصولی باهاش در بیارم. اونو حتی یه داکیومنت 120 صفحه ای به فرمت PDF درست کردم برای مراحل ساخت و اینا که دیگه بعدش قرار شد بیخیال تاپیک بشم. البته بیشترش عکس بود.

با این همه سر این پستای اخیر چنتا شات جدا کردم آپ کنم، ولی قبل این پست دیدم مزش میره، دیگه اصلیه که تموم شد سورپرایز نمی شین.

از دو ماه پیشم شروع کردم روی ساخت همین بازی، تا یک ماه پیش حدود 50 درصد اسکریپت نویسیش تموم شد. یکی دو هفتس منتظرم آرتیستم کارش تموم شه و شروع کنه کانتنت ساختن براش. ایشالا تا قبل عید و یا نهایتا فروردین تموم میشه و یه تاپیک براتون میزنم.

اهل این که هنوز بازی ساخته نشده بیام تاپیک راه بندازم و اینا هم نیستم. یه کم دندون رو جیگر بذارین، تموم که شد میام لینک دانلود و یه سری اسکرین شات و حتی المقدور چنتا ویدئو می ذارم بگیرین.

فعلا شما به جای این صحبتا وقت بذارید روی یادگیریتون که خیلی چیز هست که ما ها بلد نیستیم. 5-4 ماهه که اگه میشد وقت اضافتونو اجاره می کردم واسه این کارام، الان که نمیشه حداقل خودتون از وقتتون بهتر استفاده کنین.

سلام
    منم با این گفته حسین بد جوری موافقم .
    با کدوم؟ اولی یا دومی؟

اگه اولیه اول پستو بخون، اگه دومیه نصفه دوم.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 03-01-2011 at 19:15.

6. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

1

یه کم دندون رو جیگر بذارین، تموم که شد میام لینک دانلود و یه سری اسکرین شات و حتی المقدور چنتا ویدئو می ذارم بگیرین.
    سلام
    ایول ما هم منتظر می مونیم,خیلی دلم می خواد کاراتون رو ببینم
    موفق باشی محمد جان

8. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام
    میشه لینک دانلود کتاب آنریل اسکریپت رو بزارید؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

گفتم الان که شات نمی زنم، لااقل لیست کلاسا رو بذارم که حجم کار و چنتا مورد پروژه رو ازش متوجه بشید.

این لیست کلاس های بازیه که شهریور تموم شد. اسم پروژه Vehicle Shooter بود و پروژه رو با بیلد May ساختم:

این یکی هم بازیه که ایشالا تا قبل عید تموم میشه. اسم پروژه VSGame هست و با بیلد November داره ساخته میشه. البته تا ماه پیش که این عکس از همون موقس، تقریبا 50 در صد کد نوشته شده:

پروژه های سفارشی رو هم لیست کلاساشو بزنم لو میره، فقط یه توضیح می تونم بدم. پروژه ی اول که حدود مرداد تموم شد توی بیلد April بود که آخرای پروژه به خاطر نبود Scaleform GFx ، منتقلش کردم به بیلد June. اسم پروژه هم Liquid Simulation بود.

پروژه ی سفارشی فعلی رو هم با بیلد October دارم میسازم که خوشبختانه اکثر کدنویسیش تموم شده، فقط مونده کدهای مربوط به UI و خود طراحی مرحله.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 03-01-2011 at 21:47.

11. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    میشه لینک دانلود کتاب آنریل اسکریپت رو بزارید؟
    با تشکر
    سلام

مهران جان کتابی برای Unreal Script وجود نداره.

هر وقت بچه ها به اسکریپت رسیدن منابعشو معرفی می کنم. ولی خب یه چیزی رو قبلش بهت بگم. یادگیری UDK سه مرحله ی کلی داره:

• اولیش آشنایی مقدماتی با ادیتور ها هست که شما کار کردی. با همون ویدئوهای 3DBuzz و Gnomon هست به علاوه ی یه مقدار تمرین.
    • مرحله ی دوم کار تخصصی با ادیتور ها و مسلط شدن به اوناست، به علاوه ی یادگیری ادیتورهایی که باهاشون کار نکردی، مثل Unreal Cascade و AnimTree Editor.
    • آنریل اسکریپت که شما می گی مال مرحله ی سوم هست که قاعدتا خیلی مونده بهش برسی. در ضمن اسکریپت به شکلی نیس که بشه وسط کار بری سراغش. لازمه دو مرحله ی قبلو کامل گذرونده باشی چون توی اسکریپت با نتیجه ی همه ی اون ادیتور ها کار داری.

یه جورایی توی اسکریپت محدودیت ها به حداقل می رسه و تقریبا هر چیزی که طراح اراده کنه قابل پیاده سازی هست، حتی تا حدی گسترش انجین و ادیتورها. به همین خاطر لازمه به بقیه ی قسمتها مسلط شده باشی.

سلام
    ایول ما هم منتظر می مونیم,خیلی دلم می خواد کاراتون رو ببینم
    موفق باشی محمد جان
    ممنون عزیز. شما لطف داری.

بای.

13. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اولین اموزش ویدئویی انریل اسکریپت توسط Eat 3d

سلا م
    این اموزش توسط Eat 3d ساخته شده توی خود سایتش که نوشته واسه مقدماتی و اموزش هاش هم شامل
    variables, arrays, enumeration, structures, if statements, case statements, loops, functions, and classes
    بالایی ها میشه .من هنوز لینکی واسه دانلودش پیدا نکردم ولی گفتم بدونید بد نیست .
    این عکساش:

اینم توضیحات کامل سایت سازنده:
    In this DVD Rusty Sempsrott dives into the world of UnrealScript. He starts off with the very basics by going over getting set-up, variables, arrays, enumeration, structures, if statements, case statements, loops, functions, and classes. Once the basics are covered in detail, Rusty then demonstrates some practical uses of UnrealScript like creating custom Kismet functionality and creating a custom weapon class. You’ll be able to create very different and unique results with only a small amount of new code to write, leaving you with more time to design and implement your ideas.

If you have never used UnrealScript you should be able to follow along and understand. Even if you are experienced using UnrealScript, you should pick up useful information throughout the DVD.

Last edited by silsin; 04-01-2011 at 09:32.

15. 6 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

داشتم توی اینترنت گشت میزدم یه چیزی دیدم دهنم باز موند.
    ببیند با udk چیکار کردن.
    بازم بگین نمیشه
    واسه اینکه صفحه سنگین نشه فقط 4 عکس میزارم بقیه رو خودتون ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----------------------------------------------------------------------------------------

Last edited by silsin; 04-01-2011 at 10:37.

17. 8 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام رو بیارم به UDK
    آخرین ورژنش چنده ؟
    کسی لینک دانلود آخرین نسخه 64 بیتی رو داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •