تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 1211 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    بچه ها میشه بگید که این بازی اومده ایران یا نه؟
    اگه نه کی میاد؟
    ایا دمو ازش اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    بچه ها میشه بگید که این بازی اومده ایران یا نه؟
    اگه نه کی میاد؟
    ایا دمو ازش اومده؟
    دوست عزیز همون طور که دوستان توی صفحه های قبل گفتد اوکتبر میاد یعنی آبان ماه اگر خدا بخواد.

3. این کاربر از harrypotter2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

[quote=جهانمو;4157783]با سلام من اصلا نمیدونم چطور سوال کنم یا ایکنکه جوابی که الان دارم مینویسم کجا میره لطفا اگه فایل اموزشی داره بدید تا ما کار کردن در انجمن را نیز یاد بگیریم[/quote]
    شما برو اینجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[quote=4039;4157741]محمد جان من سوال دوم شما رو از آدام پرسیدم اما درمورد سوال اول من دقیقا متوجه منظور شما نشدم . منظور شما عکس العمل کلی اوناست یا فقط واکنش اونا نسبت به گلهای زیاد مد نظرتونه ؟
    [/quote]
    خیلی ممنون حسین جان.اما بر خلاف آدام بنظر من حساس بودن روی این مسئله طبیعیه چون اصلا جالب نیست.
    درموvد تماشاگرها منظورم تقریبا عکس العمل کلی اونهاست.شادیشون بعد از گل تیمشون مثل هم هستش،براشون فرقی نداره بازی چند چنده.مثلا وقتی تیم گل برتری میزنه و 2-1 میفته جلو باید خوشحالی اونها بیشتر باشه نسبت به وقتی که تیم 4-0 عقبه و یه گل می زنه میشن 4-1.
    اما شادی بازیکنان بهتره مثلا وقتی تیم عقبه و بازیکن گل میزنه بجای خوشحالی میاد توپ رو ورمیداره میبره وسط زمین (مثل واقعیت).

5. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره هر چیزی آدمو یاده 2009 بندازه عذاب آوره ....
    بدبختانه انیمیشنای عکسلعملای درواز باناش همش مال 2009 ، کفرم در میاد راستی حسین خان چیزی در مورد اینکه انیشنای باقیمونده که میخواد اضافه شه شامل دروازه بانشم میشه یا نه گفته شده؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

آره هر چیزی آدمو یاده 2009 بندازه عذاب آوره ....
    بدبختانه انیمیشنای عکسلعملای درواز باناش همش مال 2009 ، کفرم در میاد
    مگه نگفتن که این هنوز 75% بازی، قراره که انیمیشنهای بیشتری بهش اضافه بشه ؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوشبختانه من به اون حد روی حرکات دروازبان حساس نیستم ولی امیدوارم جوری باش که مطابق میل دوستان بشه!و البته فور رفتن دست توی شکم و .............هم با نظر آدام کاملا موافق هستم.......................

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان دموی بازی بالاخره کی میاد ؟

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینید دوستان کنترل دستی دروازبان خیلی عالیه
    اگر دقت کنید میبینید که موقع تک به تک بازیکن اگر میرفت گوشه در وازبان جا میموند و با یه شوت گل میشد
    ولی با کنترل دستی میشه راحت از همه جهت فضا رو بست
    البته دوازبان باید کنترلش نیمه اتوماتیک بشه
    اگر بدون اتوماتیک باشه راحت گل میخوریم

11. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من 11 ساله سری فوتبال کونامی رو بازی می کنم تا به امروز از ورژن 98 که دقیق حضور ذهن ندارم چه وینیگ الونی میشد فکر کنم 1 یا 2 بود .این بازی واس من زندگیه چند باری سیستم عوض کردم واسش و کنسول خریدم و ارتقا دادم !

مهم ترین چیزی که pes رو متمایز میکنه از رقیب سنتیش فیفا . گیم پلی شاهکارش هست و بس .

امیدوارم امسال شاهد تغییرات زیادی تو گرافیک و انیمیشن بشه . انیمیشن های pes نسبت به فیفا فوق العاده افتضاح هست .

نکته ای که عجیب طی این 11 سال رفع نشده. دستکش های دروازه بان هاس که هر سال من به امید حل شدن این مشل میشینم باز همچنان پا برجاست ! دستکشای دروازبان ها همه گی از نوع دستکش جوشکاری هست و یه نوع در تک رنگ سفید !!!!!! نمی دونم کونامی چرا این مشکل رو حل نمیکنه . دستکش قد قبر بچه س تا دستکش دروازبانی
    Last edited by Ami R 940; 02-09-2009 at 22:13.

13. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 11 ساله سری فوتبال کونامی رو بازی می کنم تا به امروز از ورژن 98 که دقیق حضور ذهن ندارم چه وینیگ الونی میشد فکر کنم 1 یا 2 بود .این بازی واس من زندگیه چند باری سیستم عوض کردم واسش و کنسول خریدم و ارتقا دادم !

مهم ترین چیزی که pes رو متمایز میکنه از رقیب سنتیش فیفا . گیم پلی شاهکارش هست و بس .

امیدوارم امسال شاهد تغییرات زیادی تو گرافیک و انیمیشن بشه . انیمیشن های pes نسبت به فیفا فوق العاده افتضاح هست .

نکته ای که عجیب طی این 11 سال رفع نشده. دستکش های دروازه بان هاس که هر سال من به امید حل شدن این مشل میشینم باز همچنان پا برجاست ! دستکشای دروازبان ها همه گی از نوع دستکش جوشکاری هست و یه نوع در تک رنگ سفید !!!!!! نمی دونم کونامی چرا این مشکل رو حل نمیکنه . دستکش قد قبر بچه س تا دستکش دروازبانی
    خوب البته گیم پلی که برای گیمر کاملا سلیقه ای هست وقتی شما 11 ساله به گیم پلی PES عادت کردی طبیعی هست که چون نمی تونی با گیم پلی فیفا خودت رو وفق بدی با خودت می گی که گیم پلی بدی داره برعکس اونهایی که فیفا خور هستند از گیم پلی PES بدشون میاد. ولی در کل گیم پلی به این نمی گن که شما باهاش اونقدر راحت بتونی کارهای غیر طبیعی انجام بدی البته به صرف یک گیم خوبه ولی یه فوتبال سیمولیشن باید حس یک فوتبال رو به آدم منتقل کنه که این رو شما فقط توی فیفا می تونی ببینی داشتن حرکات مختلف از قبیل دریبل ها اجرای تاکتیک های فردی و ... همگی مسایلی هستند که فیفا غنی هست در اونها در حالی که PES هیچ وقت نتونسته به این این حد موفق عمل کنه در زمینه شبیه سازی البته این طبیعی هست چون کارشناسان فوتبالی که که در ساخت فیفا همکاری می کنن خیلی سرتر از کسانی هستند که PES رو حمایت می کنن. چیزهای زیادی توی PES هست که دور از واقعیت هست و در واقع همین مسئله باعث شده گیمرهای زیادی بهش علاقمند باشن چون می تونن یه تنه هر کاری که بخوان انجام بدن فقط یکم تمرین می خواد ولی توی فیفا یه بازیکن واقعا نمی تونه تیم یک نفره باشه اگه امتحان کنی یه بار فیفا رو متوجه حرف من میشی البته PES در زمینه های زیادی خیلی سر هست از نظر من که هر کدوم برای خودشون بحثی جداگانه دارن به هر حال بحث در مورد قسمتهای مختلف دو بازی بسیار کار تخصصی هست. که فکر کنم از حوصله این تاپیک خارج باشه. به هر حال ما هم مثل بقیه طرفداران منتظر انتشار بازی هستیم تا ازش لذت ببریم

15. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •