با سلام
بچه ها میشه بگید که این بازی اومده ایران یا نه؟
اگه نه کی میاد؟
ایا دمو ازش اومده؟
با سلام
بچه ها میشه بگید که این بازی اومده ایران یا نه؟
اگه نه کی میاد؟
ایا دمو ازش اومده؟
دوست عزیز همون طور که دوستان توی صفحه های قبل گفتد اوکتبر میاد یعنی آبان ماه اگر خدا بخواد.
[quote=جهانمو;4157783]با سلام من اصلا نمیدونم چطور سوال کنم یا ایکنکه جوابی که الان دارم مینویسم کجا میره لطفا اگه فایل اموزشی داره بدید تا ما کار کردن در انجمن را نیز یاد بگیریم[/quote]
شما برو اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=4039;4157741]محمد جان من سوال دوم شما رو از آدام پرسیدم اما درمورد سوال اول من دقیقا متوجه منظور شما نشدم . منظور شما عکس العمل کلی اوناست یا فقط واکنش اونا نسبت به گلهای زیاد مد نظرتونه ؟اما شادی بازیکنان بهتره مثلا وقتی تیم عقبه و بازیکن گل میزنه بجای خوشحالی میاد توپ رو ورمیداره میبره وسط زمین (مثل واقعیت).
[/quote]
خیلی ممنون حسین جان.اما بر خلاف آدام بنظر من حساس بودن روی این مسئله طبیعیه چون اصلا جالب نیست.
درموvد تماشاگرها منظورم تقریبا عکس العمل کلی اونهاست.شادیشون بعد از گل تیمشون مثل هم هستش،براشون فرقی نداره بازی چند چنده.مثلا وقتی تیم گل برتری میزنه و 2-1 میفته جلو باید خوشحالی اونها بیشتر باشه نسبت به وقتی که تیم 4-0 عقبه و یه گل می زنه میشن 4-1.
آره هر چیزی آدمو یاده 2009 بندازه عذاب آوره ....
بدبختانه انیمیشنای عکسلعملای درواز باناش همش مال 2009 ، کفرم در میاد راستی حسین خان چیزی در مورد اینکه انیشنای باقیمونده که میخواد اضافه شه شامل دروازه بانشم میشه یا نه گفته شده؟
مگه نگفتن که این هنوز 75% بازی، قراره که انیمیشنهای بیشتری بهش اضافه بشه ؟
خوشبختانه من به اون حد روی حرکات دروازبان حساس نیستم ولی امیدوارم جوری باش که مطابق میل دوستان بشه!و البته فور رفتن دست توی شکم و .............هم با نظر آدام کاملا موافق هستم.......................
ببینید دوستان کنترل دستی دروازبان خیلی عالیه
اگر دقت کنید میبینید که موقع تک به تک بازیکن اگر میرفت گوشه در وازبان جا میموند و با یه شوت گل میشد
ولی با کنترل دستی میشه راحت از همه جهت فضا رو بست
البته دوازبان باید کنترلش نیمه اتوماتیک بشه
اگر بدون اتوماتیک باشه راحت گل میخوریم
من 11 ساله سری فوتبال کونامی رو بازی می کنم تا به امروز از ورژن 98 که دقیق حضور ذهن ندارم چه وینیگ الونی میشد فکر کنم 1 یا 2 بود .این بازی واس من زندگیه چند باری سیستم عوض کردم واسش و کنسول خریدم و ارتقا دادم !
مهم ترین چیزی که pes رو متمایز میکنه از رقیب سنتیش فیفا . گیم پلی شاهکارش هست و بس .
امیدوارم امسال شاهد تغییرات زیادی تو گرافیک و انیمیشن بشه . انیمیشن های pes نسبت به فیفا فوق العاده افتضاح هست .
نکته ای که عجیب طی این 11 سال رفع نشده. دستکش های دروازه بان هاس که هر سال من به امید حل شدن این مشل میشینم باز همچنان پا برجاست ! دستکشای دروازبان ها همه گی از نوع دستکش جوشکاری هست و یه نوع در تک رنگ سفید !!!!!! نمی دونم کونامی چرا این مشکل رو حل نمیکنه . دستکش قد قبر بچه س تا دستکش دروازبانی
Last edited by Ami R 940; 02-09-2009 at 22:13.
خوب البته گیم پلی که برای گیمر کاملا سلیقه ای هست وقتی شما 11 ساله به گیم پلی PES عادت کردی طبیعی هست که چون نمی تونی با گیم پلی فیفا خودت رو وفق بدی با خودت می گی که گیم پلی بدی داره برعکس اونهایی که فیفا خور هستند از گیم پلی PES بدشون میاد. ولی در کل گیم پلی به این نمی گن که شما باهاش اونقدر راحت بتونی کارهای غیر طبیعی انجام بدی البته به صرف یک گیم خوبه ولی یه فوتبال سیمولیشن باید حس یک فوتبال رو به آدم منتقل کنه که این رو شما فقط توی فیفا می تونی ببینی داشتن حرکات مختلف از قبیل دریبل ها اجرای تاکتیک های فردی و ... همگی مسایلی هستند که فیفا غنی هست در اونها در حالی که PES هیچ وقت نتونسته به این این حد موفق عمل کنه در زمینه شبیه سازی البته این طبیعی هست چون کارشناسان فوتبالی که که در ساخت فیفا همکاری می کنن خیلی سرتر از کسانی هستند که PES رو حمایت می کنن. چیزهای زیادی توی PES هست که دور از واقعیت هست و در واقع همین مسئله باعث شده گیمرهای زیادی بهش علاقمند باشن چون می تونن یه تنه هر کاری که بخوان انجام بدن فقط یکم تمرین می خواد ولی توی فیفا یه بازیکن واقعا نمی تونه تیم یک نفره باشه اگه امتحان کنی یه بار فیفا رو متوجه حرف من میشی البته PES در زمینه های زیادی خیلی سر هست از نظر من که هر کدوم برای خودشون بحثی جداگانه دارن به هر حال بحث در مورد قسمتهای مختلف دو بازی بسیار کار تخصصی هست. که فکر کنم از حوصله این تاپیک خارج باشه. به هر حال ما هم مثل بقیه طرفداران منتظر انتشار بازی هستیم تا ازش لذت ببریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)