تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 227 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه امکان داره تفاوت مک بوک Air و Pro رو بنویسید و همینطور مزایای اپل نسبت به سایر برندها. بودجه مهم نیست، با تشکر.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    مک نسخه ی آفیس هم داره که ساخت خود مایکروسافته. مشکل منقطع تایپ کردن فعلا تنها راهش اینه که یکی 2 کلمه به فارسی در پاور پوینتش تایپ کنین، همونو کپی و در وورد پیست کنین و ادامه بدین. پاور پوینت این مشکل رو نداره اما باز هم واسه بردن داکیومنتش به بیرون و پرینت گرفتن همین مشکل هست (البته ووردی که تو ویندوز تهیه ی شده تو مک باز می شه، حالا بر عکسش رو امتحان نکردم اما اصلاح کنم فکر نکنم واسه پرینت گرفتنش مشکلی باشه)
    یه برنامه هست که امکان نصب ویندوز مجازی داخل مک رو می ده، که چند ماه پیش من تست کردم، خود ویندوز رو میاره داخل مک و می شه مثل یک سیستم عامل از هردو هم زمان استفاده کرد
    اما اصل مطلب اینکه نزدیک به 10 ماه تجربه ی من می گه هیچ مشکلی در استفاده از روش دوال بوت نیست !!!
    اما در مورد صبر کردن، پارسال با اومدن مدل جدید، قیمت قبلی هم بالا رفت !!! استدلال هم اینه که کم یاب شده !!!
    اما مثلا در مورد 723، یکی بیاد یه ایراد اساسی و مهم ازش بگه که بگیم به این دلیل بهتره صبر کنیم تا در سری بعد این ایراد رفع شه !!!
    تازه از کجا معلوم که سری بعدی از اول دچار یه ایرادی نباشه و فراخوان ندن واسه برطرف کردنش؟؟؟
    هرچند که اپله و کم همچین حالتی پیش میاد اما خب لاقل سری 2011 امتحان پس داده ست

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    مک نسخه ی آفیس هم داره که ساخت خود مایکروسافته. مشکل منقطع تایپ کردن فعلا تنها راهش اینه که یکی 2 کلمه به فارسی در پاور پوینتش تایپ کنین، همونو کپی و در وورد پیست کنین و ادامه بدین. پاور پوینت این مشکل رو نداره اما باز هم واسه بردن داکیومنتش به بیرون و پرینت گرفتن همین مشکل هست (البته ووردی که تو ویندوز تهیه ی شده تو مک باز می شه، حالا بر عکسش رو امتحان نکردم اما اصلاح کنم فکر نکنم واسه پرینت گرفتنش مشکلی باشه)
    یه برنامه هست که امکان نصب ویندوز مجازی داخل مک رو می ده، که چند ماه پیش من تست کردم، خود ویندوز رو میاره داخل مک و می شه مثل یک سیستم عامل از هردو هم زمان استفاده کرد
    اما اصل مطلب اینکه نزدیک به 10 ماه تجربه ی من می گه هیچ مشکلی در استفاده از روش دوال بوت نیست !!!
    اما در مورد صبر کردن، پارسال با اومدن مدل جدید، قیمت قبلی هم بالا رفت !!! استدلال هم اینه که کم یاب شده !!!
    اما مثلا در مورد 723، یکی بیاد یه ایراد اساسی و مهم ازش بگه که بگیم به این دلیل بهتره صبر کنیم تا در سری بعد این ایراد رفع شه !!!
    تازه از کجا معلوم که سری بعدی از اول دچار یه ایرادی نباشه و فراخوان ندن واسه برطرف کردنش؟؟؟
    هرچند که اپله و کم همچین حالتی پیش میاد اما خب لاقل سری 2011 امتحان پس داده ست
    سلام عذر می خوام اما سخت در اشتباهید اگر فکر کنید سری 2011 امتحانه خودشو پس داده(!!!اگر سری 2011 رو کار کرده باشی مثل md322)جز عذاب چیز دیگه ای نداره می تونی یه سرچ کنی ببینی چقدر کاربر از مشکل داااااااااغ کردن و صدای شدید فن(که مثل صدای بوئینگ 747!!!می مونه)ناراضی اند خیلی ها از جمله برادرم(md318داره) می گن که حتی وقتی که می خوایم وی گردی هم کنیم صدای فن و دمای بالا ازار دهنده می شه!!!یه سری هم یوتیوب برید بد نیست!!!!.......مک 2011 فاجعست این مشکل یه نفر نیست لینک زیر رو لطفا نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

در ضمن یادم رفت..!!سعی می کنم یه کلیپ از مک برادرم که 2 یا 3 ماه پیش خریده رو قرار بدم(اما شاید کمی طول بکشه چون داداشم ایران نیست......!)دوستار همیشگی شما

5. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    خب اصل مک بوک پرو واسه استفاده با سیستم عامل خودش طراحی شده نه با ویندوز
    قبلا تو یکی از پست هام گفتم که در حین کار با مک به حدی سرده که آدم می مونه روشنه یا خاموش
    شما قطر مک بوک رو مثلا با لپ تاپ های دل مقایسه کن، خب معلومه که از اون زخامت صدای کمتری بیرون میاد و این همه نازکی عایق کمتری از صدا خواهد بود
    شما صدای فن رو در حین کار سنگین مثل بازی اونم در محیط ویندوز سنجیدی. خود من 723 دارم. یه چیز دیگه که باعث بیشتر شنیده شدن صدای فنه اینه که تا قبل از 2011 اپل از ویندوز اکس پی هم پشتیبانی می کرد و خب ویندوز 7 خیلی سنگین تره. اکس پی یه جورایی تو سبکی خود مک بود
    اگه شما یه کول پد زیرش بذارین که جلوی خروج هوا گرفته نشه کمتر داغ می شه. منم رو پام می ذارم و تو محیط ویندوز چندتا پیج سنگین باز می کنم داغ می شه. هرچند در محیط مک صدایی از فن نمی شنوم
    البته در کل به نظر من صدای فن و داغ شدن یه ایراد اساسی نیست ! (فکر کنم آی مک 2011 یه سریش از نظر هارد مشکل داشت و فراخوان دادن. اما در مورد لپ تاپ نیمه ی اول 2011 مشکل اساسی لاقل من ندیدم)

7. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون که با حوصله عنایت فرمودین و نکات ریز رو یاد اوری کردین اما می دونید شر کتی که تولیداتش بره بالا همچین مشکلاتی رو هم داره...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش می کنم. البته یه نکته ی دیگه هست ، وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره که به قول شما وقتی تولید بره بالا گاهی یه مشکلی هم پیش میاد دیگه

10. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خواهش می کنم. البته یه نکته ی دیگه هست ، وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره که به قول شما وقتی تولید بره بالا گاهی یه مشکلی هم پیش میاد دیگه
    این فرموده ی شما در مورد اپل درسته که گفتید""" وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره"""واقعا در مورد دیگر محصولاتش حرف اوول رو میزنه یه نگاه به 4sکنید و با هر گوشی دیگه مقایسه کنید کاملا واضح میشه که اپل یه چیز دیگست iphone 5 محشر شده (اگر تولیدش بالا نره ...موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه که یک مک بوک ایر از سری جدید با کمترین قیمت چند میتونم بگیرم البته از یک فروشگاه اینترنتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام یه MD313 بگیرم موندم بگیرم یا صبر کنم نسل جدید بیاد ؟ اگه نسل جدید بیاد خیل فرق خواهد داشت ؟ چون سخا افزار همین برام پاسخگو هست.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه لب تاب ابل میخام بگیرم....با حدود 25000000 میشه یه چیز خوب گیر آورد با گرافیک خوب و بردازنده ی قوی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •