بچه هایی که هنوز گوشی دلخواهشون رو نخریدن و در خرید امنیا اچ دی فقط به خواطر اینکه سیستم عامل سیمبیان داره شک دارن! به عرض برسونم که اگه امکانات عالی امنیا اچ دی . مثل فیلمبرداری اچ دی راضیشون نمیکنه و در کل با سیستم عامل گوشی بیشتر حال میکنن و کیفیت فیلمبرداری براشون زیاد مهم نیست گوشی امنیا 2 رو انتخاب کنن . حالا مطمعنم که اکثرا در جواب میگن که امنیا 2 کیفیت صفحه نمایشش پایینه و 65 هزاره !! در جواب باید بگم من صفحه نمایش این دو تا گوشی رو دقیقا مقایسه کردم و باور کنید که هر چی سعی کردم تفاوتی رو احساس نکردم!!! من مطمعنم که همتون نیم نگاهی به امنیا 2 داشتن ولی وقتی تو مشخصات امنیا 2 دیدن که تفکیک رنگ مانیتورش 65
هزار پشیمونتون کرده.
من تا با چشمای خودم ندیدم باورم نمیشد . برای اینکه شما ها هم متوجه بشید که صفحه نمایش امنیا 2 خیلی خیلی خوبه و فرقی با امنیا اچ دی نداره کلی عکس گرفتم:
باور کنید وقتی من امنیا 2 رو دست یکی از دوستام دیدم و باهاش ور رفتم تصمیم گرفتم اچ دی رو بفروشم . چون واقعا ویندوز موبایل یه چیز دیگشت!
اینم عکسا یی که گرفتم
اینم چند تا عکس از پخش فیلم در امنیا 2:
اینم چند تا عکس از ور رفتن های من با گوشی:
حالا دیگه فکر کنم خیال کسایی که با سیستم عامل بیشتر حال میکنن راحت کردمم. اگر هم بیشتر با امکانات فیلمبرداری و صفحه بزرگتر حال میکنید که همون اچ دی بخرید.