سلام دوستان
من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
کسی میدونه قضیه چیه
براش رمز تقلب اومده؟
سلام دوستان
من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
کسی میدونه قضیه چیه
براش رمز تقلب اومده؟
من بازی رو تموم کردم.ولی نفهمیدم داستانش چی شد.اون شخصیت اصلی داستان همون که از اول بازی باهاش بازی میکردیم اون همونجا که اتیشش زدن مرد؟؟؟ وکسی دیگه اومد جاش؟؟
کلا شما تو بازی در نقش چندین نفر بازی میکنین و کاراکتر خاصی ندارین!من بازی رو تموم کردم.ولی نفهمیدم داستانش چی شد.اون شخصیت اصلی داستان همون که از اول بازی باهاش بازی میکردیم اون همونجا که اتیشش زدن مرد؟؟؟ وکسی دیگه اومد جاش؟؟
واسه همین دو جا کاراکترتون کشته میشه!!
داستان بازی هم تو پست اول تاپیک هستش!
آقا كمك ، من بازي تازه خريدم ولي همون اولين مرحله وقتي داره لود ميشه ( اون نوار سفيده داره پر ميشه) ميگه :
iw4sp.exe stop working
بعد هم از بازي ميپره بيرون.
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟
یک مسئله جالب یادم رفته بود بگم. زمانی که شما باید با Flare ها سبز رنگ به نیروی هوایی علامت بازپس گیری کاخ سفید بدید شخصی که جلوی شما این Flare ها سبز رنگ روشن می کنه اسمش Pvt. Alavi هست ! فامیل یکی از ایرانیان تیم ساخت همین بازی.
من امروز این بازی گرفتم و دارم بازی میکنم گرافیک بازی واقعا بالاست اما خشونت بازی هم خیلی زیاد است و فقط انگشت ادم باید روی ماشه باید باشه![]()
درباره داستان باید بگم یه شاهکار
مخصوصا از اون قسمت کار جنرال شفرد به بعد
بی خیال بابا
شماها بازی های که سر دم دار title خشونت هست رو اصلا امتحان کردین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)