تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 218 اولاول ... 118168208214215216217218
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

داره خودمونی میشه 19baby91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

نوكيا واسه ٥٨٠٠ فريموير جديد داد!!!!
    اين n97 واقعا فرامووش شدس انگار!
    اين گووشي ميتوونس تا مدتها بهترين باشه! :(
    حالا اگه ما 5800 داشتیم هرروز برا n97 فریمور جدید میومد،خداوکیلی شانسه ما داریم؟؟؟؟

2. این کاربر از 19baby91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خبری از فریمور جدید نشد ؟؟؟؟

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

بیخیال فریمور بشید دوستان، با همینی که هست سر کنید تا ببینیم خدا چی میخواد :|

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    ميگم حالا كه خبري از آپدت نيست ميشه رو اين گوشي آندروييد نصب كرد ؟
    من دوستم گوشيHTC ويندوزش رو برداشت و آندروييد گذاشت

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    ميگم حالا كه خبري از آپدت نيست ميشه رو اين گوشي آندروييد نصب كرد ؟
    من دوستم گوشيHTC ويندوزش رو برداشت و آندروييد گذاشت
    سلام
    با با همین سیمبین سرعتش کمه دیگه اگه اندروید نصب بشه چه شود.
    ولی هنوزم با اینکه کلی این گوشی مشکل داره دوست ندارم عوض کنم.

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود
    دوستان این گوشی قشنگ من روزی یک بار حد اقل به صورت یواشکی خاموش میشه !
    یه بار فریمور کوک شده با جف ریختم روش ولی الان فریمور اورجینالشه
    کسی ننمیدونه چیشه ؟

داره خودمونی میشه parisa r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان همین الان دیدم از nokia suit یک آپدیت اومده برام ولی هنوز موفق به آپدیت نشدم .... اطلاعاتی داشتید خبر بدید
    چطور میتونم مستقیم آپدیت رو بگیرم و بعد نصب کنم یعنی با suit نباشه؟

version 22.0.110
    download size 132 mb
    Last edited by parisa r; 10-12-2013 at 21:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نام خدا
    نرم افزار جی پی اس جهت نوکیا با سیستم عامل سیمبین
    نقشه کامل با مشخص کردن تمام جوانب حتی کوچه ها
    بدون نیاز به اتصال به اینترنت
    قابلیت تغییر محیط نرم افزار به نقشه واقعی سطح زمین

اینجانب محسن مظفری محصل در رشته IT نزدیک به یک سال و نیم است که گوشی نوکیا nokia n97 دارم...و تقریبا تمام نرم افزار های جی پی اس آن را یافته-تست کرده واستفاده نموده ام...

بهترین نرم افزاری که تست نموده واستفاده می کنم و واقعا کاربردی هست و بدون هیچ مشکلی کارشو انجام میده نرم افزار جی پی اس گوشی نوکیا ان 97 است که پس از روز ها تلاش و گشتن وتست نرم افزار های مختلف نرم افزاری را یافتم که نقشه اکثر شهر های ایران را دارا میباشد و از همه مهمتر با زبان فارسی شما را به مقصد هدایت میکند..این نرم افزار در مسافرتها واقعا کاربردی هستش و کلی در وقت و انرژی شما صرفه جویی میشه شما مثلا توی یک شهر دیگه هستید و اونجا رو خوب بلد نیستید .مکان هتل یا مسافرخانه ای رو که در اون مستقر شدید رو پس از ذخیره در نرم افزار ثبت و با خیال راحت هر نقطه شهر که میخاید برید برای بازگشت به محل ذخیره شده فقط کافیه رانندگی به اون نقطه رو انتخاب و بقیه کارا رو به اون واگذار کنید نرم افزار خودش بقیه کارا رو انجام میده........علاوه بر نمایش مسیر روی نقشه برای اینکه حواستون حین رانندگی پرت نشه بصورت صوتی و با صدای فارسی شما رو از کوتاهترین مسیر به مقصد میرسونه.....!!!! نکته دیگه اینه که شما میتونید حالت نقشه رو به ماهواره ای تغییر بدین و از نقشه واقعی استفاده کنید(همانند گوگل ارث که تصویر واقعی سطح زمین رو نشون میده .این مطالبی رو که گفتم همش رو خودم کاملا روی گوشیم دیدم وتضمینیه.ان شاءا...فیلمش رو هم تهیه میکنم و برای دیدن روی سایت میزارم.و در پایان از همه مهمتر این نرم افزار به هیچ عنوان به اینترنت نیازی نداره و بصورت آفلاین یعنی بدون دسترسی به اینترنت از آنها برروی موبایل خود استفاده نمایید..چون این نرم افزار بصورت کامل ارائه شده است (نقشه کامل اکثر شهر ها)نیاز به حدود دو گیگا بایت حافظه میباشد..در یک کلام این نرم افزار حرفی برای گفتن باقی نذاشته....و حالا حاضرم این نرم افزار به همراه نقشه ها رو که با تلاش فراوان و پس از تست چندین نرم افزار بهش رسیدم رو در اختیار بقیه بزارم البته به همراه این نرم افزار یک نرم افزار دیگه هم برای شما فرستاده میشه که باید قبل از هر چیز اونو روی گوشی نصب کنید تا ورژن اون رو ببره بالا کسی هم اگه مشکلی داشت پشتیبانی و راهنمایی لازم توسط تماس تلفنی انجام میشه......جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09159616792 تماس بگیرید........

پس از نصب واستفاده از این نرم افزار شوکه خواهید شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینجانب محسن مظفری محصل در رشته IT نزدیک به یک سال و نیم است که گوشی نوکیا nokia n97 دارم...و تقریبا تمام نرم افزار های جی پی اس آن را یافته-تست کرده واستفاده نموده ام...

بهترین نرم افزاری که تست نموده واستفاده می کنم و واقعا کاربردی هست و بدون هیچ مشکلی کارشو انجام میده نرم افزار جی پی اس گوشی نوکیا ان 97 است که پس از روز ها تلاش و گشتن وتست نرم افزار های مختلف نرم افزاری را یافتم که نقشه اکثر شهر های ایران را دارا میباشد و از همه مهمتر با زبان فارسی شما را به مقصد هدایت میکند..این نرم افزار در مسافرتها واقعا کاربردی هستش و کلی در وقت و انرژی شما صرفه جویی میشه شما مثلا توی یک شهر دیگه هستید و اونجا رو خوب بلد نیستید .مکان هتل یا مسافرخانه ای رو که در اون مستقر شدید رو پس از ذخیره در نرم افزار ثبت و با خیال راحت هر نقطه شهر که میخاید برید برای بازگشت به محل ذخیره شده فقط کافیه رانندگی به اون نقطه رو انتخاب و بقیه کارا رو به اون واگذار کنید نرم افزار خودش بقیه کارا رو انجام میده........علاوه بر نمایش مسیر روی نقشه برای اینکه حواستون حین رانندگی پرت نشه بصورت صوتی و با صدای فارسی شما رو از کوتاهترین مسیر به مقصد میرسونه.....!!!! نکته دیگه اینه که شما میتونید حالت نقشه رو به ماهواره ای تغییر بدین و از نقشه واقعی استفاده کنید(همانند گوگل ارث که تصویر واقعی سطح زمین رو نشون میده .این مطالبی رو که گفتم همش رو خودم کاملا روی گوشیم دیدم وتضمینیه.ان شاءا...فیلمش رو هم تهیه میکنم و برای دیدن روی سایت میزارم.و در پایان از همه مهمتر این نرم افزار به هیچ عنوان به اینترنت نیازی نداره و بصورت آفلاین یعنی بدون دسترسی به اینترنت از آنها برروی موبایل خود استفاده نمایید..چون این نرم افزار بصورت کامل ارائه شده است (نقشه کامل اکثر شهر ها)نیاز به حدود دو گیگا بایت حافظه میباشد..در یک کلام این نرم افزار حرفی برای گفتن باقی نذاشته....و حالا حاضرم این نرم افزار به همراه نقشه ها رو که با تلاش فراوان و پس از تست چندین نرم افزار بهش رسیدم رو در اختیار بقیه بزارم البته به همراه این نرم افزار یک نرم افزار دیگه هم برای شما فرستاده میشه که باید قبل از هر چیز اونو روی گوشی نصب کنید تا ورژن اون رو ببره بالا کسی هم اگه مشکلی داشت پشتیبانی و راهنمایی لازم توسط تماس تلفنی انجام میشه......جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09159616792 تماس بگیرید........

گوشی های تست شده
    لیست گوشی های تست شده:
    N 97
    N8-00
    C7-00
    C6-01
    E7-00
    E6-00
    X7-00
    5800
    5530
    x6

در آغاز فعالیت MOHSEN.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    ir

پيش فرض

سلام دوستان بنده احتیاج به برد کامل گوشی نوکیا ان 97 دارم البته 32 گیگ...کسی میدونه از کجا باید گیر بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •