سلام. تو جعبه یه دونه مینی دی وی دی هم هست که نرم افزار خود نوکیا و یه ادیتور ویدیو از یولید هستش
البته نمایندگی خود نوکیا هم که برین ظاهرا سری جدیدش کیف و پایه همراهش نیست
سلام. تو جعبه یه دونه مینی دی وی دی هم هست که نرم افزار خود نوکیا و یه ادیتور ویدیو از یولید هستش
البته نمایندگی خود نوکیا هم که برین ظاهرا سری جدیدش کیف و پایه همراهش نیست
Last edited by Lonely Raven; 13-06-2009 at 11:16.
سلام دوستان
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم. یه مشکلی هست. ظاهرا شارژ باتری گوشی خیلی زود تموم میشه. مثلا یک بار ساعت دو بعدازظهر شارژ شد و فرداش ظهر نشده تموم شد. در حالی که مکالمه زیادی نداشتم و فقط چند دقیقه بازی بود. البته امکان تاچ اسکرین ویبریشن روشن و روی لول 2 هست و تو این مدت با خود گوشی فقط کار کردم. آیا این امکان تا این حد تو مصرف باتری تأثیر داره یا به احتمال باتری من خرابه و باید یه باتری بخرم؟ چطور می تونم باتری اصل بخرم؟
خیلی ممنون
دوست عزیز من چند صفحه پیش خوندم یه نفر این مشکل رو داشته با آپدیت کردن مشکل حل شد .
یه آپدیت بکن ببین درست میشه یا نه .
عزیز هست . وقتی میخوان وارد کنند بر میدارن .البته نمایندگی خود نوکیا هم که برین ظاهرا سری جدیدش کیف و پایه همراهش نیست
اگه خوب بگردی با کیف هم پیدا میکنی![]()
سلام دوستان
من تو gpsیه مشکل دارم
و به کیپد مجازی 5800احتیاج دارم کسی می دونه از کجا گیر میاد
ببین وقتی میخوای به کامپیوتر وصل شی اصلا کاری با برنامه
PC Suite نداشته باش،فقط گوشی را وصل کن وقتی درخواست انتخاب
نوع اتصال داد نوع PC Suite را انتخاب کن.
مشکلتا بگو،فقط پیام نده،
کیبورد مجازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
گوشی من ورژنش 11 هستش الیته از همون اول که خریدم زبان فارسی رو داره که هم زبان نوشتن و هم زبان خود گوشی هم هست میخوام ببینم اگه ورژن 21 نصب کنم فارسی گوشی با این روش حذف میشه؟
کسی میدونه محل ذخیره smsها روی مموری کارت کجاست؟
سلام
فروم ساین بسته شده و نمیشه اونجا تاپیک زد....
من فایلهای Cer & key رو گرفتم و چندتا برنامه رو تو کامپیوتر ساین کردم و روی گوشی نصب شدن. smartcomgps-farsi رو هم ساین کردم و اونم اجرا میشه . ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که واسه 5800 هستش بعد از ساین تو کامپیوتر و نصب تو گوشی خطای expired certificate می گیره. این برنامه با :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی داره.در ضمن تاریخ گوشی و کامپیوتر به روز هستش.
Last edited by free28333; 19-06-2009 at 19:24.
سلام به دوستان گلم
منم دیروز این گوشی رو خریدم فارسی که نداره و اینجوری که من از چند تا پست بچه ها خوندم گفتن فارسی نکنین بهتره حالا اگه من این گوشی رو بدم به یکی از خدماتی های موبایل روش زبان فارسی رو ردیف کنن مشکلی پیش میاد یا نه نظرتون در این مورد چیه؟؟؟
در ضمن من با کانورتی که توی دی وی دیش بود فایل های تصویری رو به mp4 تبدیل میکنم ولی تو گوشی موقع پخش تصویر مدام هنگ میکنه چیکار کنم کانورتر خاصی پیشنهاد میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)