ای خدا از دست تو
بابام شنیدم قرار ب1 با ب2 ادغام بشه مثه سابق میشه پایه 2 برا هر دو یک گواهی نامه نیاز هست دیگه
ایا راست گفتن قرار یکی بشن؟؟؟![]()
ای خدا از دست تو
بابام شنیدم قرار ب1 با ب2 ادغام بشه مثه سابق میشه پایه 2 برا هر دو یک گواهی نامه نیاز هست دیگه
ایا راست گفتن قرار یکی بشن؟؟؟![]()
وایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی خدای من....
آقا وقتی پلیس طرفو در حال رانندگی یکی از اون دوتا بگیره از کجا باید بدونه گواهی کدومو داره؟!
الان کاملا" ملتفت شدی یا اگه منظورت یه چیز دیگس تو 12 سطر توضیح کامل بده تا من ملتفت بشم!(در صورت لزوم با مثال )![]()
داری با ما بازی میکنی از این واضع تر
اگه ...بودحالا فهمیده بود
یا بگو بلد نیستم خلاص![]()
سلام گواهینام ب1 هست و با این قانون جدید پایه 3 به حساب میاد درسته؟
من میخوام پایه 2 شرکت کنم 2سال از گواهینامه گذشته ولی سنم 21 هست میتونم پایه 2 بگیرم یا باید برم ب2 بگیرم؟
Last edited by sundown; 31-08-2013 at 12:16.
سلام دوستان
گواهینامه من چند ماهیه که گرفتمش. امروز به خاطر کمربند جریمه م کردن. بخاطر این جریمه نمره منفی میگیرم؟
چند نمره منفی باعث میشه که گواهینامه م باطل بشه؟
آره فک کنم 1 نمره منفی داره!
کلا" 20 تا گواهی نامه ضبط میشه ،30 تا باطل میشه!
برای تکمیل پرونده گواهی نامه آموزشگاه گفت که باید گواهی اشتغال به تحصیلی که گرفتم رو هم راهور محل تحصیل مهر بزنه و هم راهور محل زندگی. منم بردم شهر محل تحصیل مهر زدن ولی راهور اینجا گفت که اشتغال به تحصیلی که نیم سال دوم صادر شده تا اول تابستان مهلت داشته و قبولش نکرد
حالا که همه امتحان ها رو قبول شدم و برای تکمیل پرونده به این گواهی نیاز دارم باید چیکار کنم؟! چون چند روز دیگه ترم جدید شروع میشه اگه از دانشگاه یه گواهی دیگه بگیرم قبول میکنن؟![]()
اگه میدونستم انقدر سخت گیرن تا از گواهی مطمئن نمیشدم آموزشگاه ثبت نام نمی کردم!
اقا اگه کسی که یک سال از تاریخ صدور گواهی نامه اش نگذشته باشه تو جاده بگیرند چی کار میکنند ؟![]()
زندان + جریمه + دادگاهی میشی
دوستان من آبان پارسال گاهینامه ام رو گم کردم ، دی ماه رفتم دنبال کاراش ، اسفند ماه رفتم دوباره آزمایش خون دادم ، اردیبهش هم آزمایش چشم دادم ، بعد تیرماه مدارک رو تحویل دادم و قبض پست رو گرفتم ، هنوز هم نیاوردنش برام . باید برم پست یا پلیس +10 ؟؟؟
جالب اینجاست که برای گرفتن گواهینامه هنوز 18 سالم نشده بود که ثبت نام کردم ( 2 هفته مونده بود ) حتی موقع آیین نامه مقدماتی هم یک هفته صبر کردم چون باید 18 میشدم ، همه رو هم همون بار اول قبول شدم ، آیین نامه رو هم مقدماتی و هم اصلی بار اول بدون یک اشتباه قبول شدم و شهری هم همینطور بدون یک جلسه اضافه .
حالا دیگه شوقش از سرم افتاده اینطوری میرم دنبالش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)