سلام.
الان قیمت Cowon X7 160GB چنده ؟؟؟
اصلاً تو بازار ایران الان گیر میاد ؟؟؟
![]()
سلام.
الان قیمت Cowon X7 160GB چنده ؟؟؟
اصلاً تو بازار ایران الان گیر میاد ؟؟؟
![]()
سلام
بله موجوده
454000
I10 16g خريداري شد
شديدا راضيم
شما مطمعنید که میان؟!! آخه قرار بود z2 تا آخر خرداد بیاد!!!! ولی به هر حال من یکی که از خدامه زودتر بیان. برتری مهمتره a5 تو باطریشه. تغریبا 2برابر z2. منظور من از سوپر پلیر مدل x9 بود که خیلی باحاله![]()
هر چی تلاش میکنم به در بسته میخورم
کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میشه j3 تهیه کرد؟
اگه شیراز باشه که بهتر، ولی تهران هم اوکیه
ممنون میشم سریعتر کمک کنین
یکی دو روز فقط وقت دارم اگه بخوام از تهران بگیرم
دوستان با i10 هدفون با چه مقدار مقاومت ورودی رو میشه درایو کرد مثلا akg k99 رو میشه درایو کرد
سعی کن هدفونی بگیری که امپدانسش نصف امپدانس درایو پلییر باشه مثلا اگر i10 تا 32 اهم رو درایو می کنه با هدفون های زیر 32 بهتر نتیجه می گیری مثل 16 یا 18 یا 20 اهم . البته این در صورتیه که آمپلی فایر نداشته باشی .
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
مشکل اینجاست که جایی پیدا نکردم که بگه محصولات کوون چه مقاومتی رو درایو می کنن فقط تو سایتش زده که مثلا 29 میلی وات خروجی با 16 اهم هدفون
حالا مگه هدفون درست حسابی فول سایز ببا 16 اهم امپدانس پیدا میشه از کجا بفهمم؟؟؟؟
شما امپدانس رو در نظر نگیر زیاد
بهترین راه حل اینه که به صورت عملی با هدفون استفاده کنی
اونهایی که تو سایتشون میزنن، صرفاً یکسری مثال هستن و نشون دهندۀ حداکثر امپدانس یا حداکثر ولتاژ یا حداکثر جریان پلیر نیستن
اگر هدفون رو گذاشتی رو گوشت و بعد بلندی صدا در حد معقول بود و کیفیت سازها در حد مطلوبی که در نظر داری بود، پس مشکلی نیست
من نمودار xb500 رو دیدم، امپدانسش روی محدوده فرکانسیش ثابت بود و این نشونۀ خوبی برای راحت درایو شدنشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)