تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 218 از 4751 اولاول ... 1181682082142152162172182192202212222282683187181218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من میخوام adsl از بگیرم چند تا سوال از شما که شاتل دارید دارم
    1-سرویس های شاتل کدوم برای خونه با سرعت خوب و دانلود بالا خوبه؟قیمتش چنده
    2-مودمی که خود شاتل میده خوب هست و چه مودم های است که با این شرکت سازگار باشداگه میشه مدل ها و قیمت های اونها رو هم بگید
    1- نميدونم دقيق!
    2- من كه رفتم گفت فقط billion 5210 دارن كه همه جا ميگن فقط با خود شاتل سازگاره. با بقيه شركت ها اذيت ميكنه و مشكل سازه. منم همون Asus را بهت پيشنهاد ميكنم
    مودم هم شما ASUS 602 بگیر که با همه شرکت ها همخونی داره و خود شاتل هم تاییدش میکنه قیمتش 44500 تومن هستش
    مطمئنيد 44500 ؟
    من هفته ي پيش Asus Am602 را گرفتم 64000

سرعت هم فکر کنم رو 20 باشه
    حدودا بله
    اما معمول 17 يا 18 يا 16 (از من اينطوري!!!)
    من ميگم سه ماهه يا شش ماهه بگيري بهتره(البته 128 ECO) با Asus Am602
    اگه دانلود داری یک ماهه بگیر
    اينم خوب پيشنهاديه
    اما اگه صحرخيز يا ديرخوابي 1 تا 7 مفتيه
    سرعتشا نميدونم
    امتحان نكردم
    Last edited by farshadtizhoosh; 30-12-2008 at 14:03.

2. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پس خیالم راحت شد . همون eco 128 میگیرم یکساله 88 تومن .... به نظرتون خوبه دیگه ؟ نوسان آنچنانی که نداره ؟

فقط یه چیزی چه مودمی بردارم : (تو سرعت تاثیر داره ؟)
    billion
    tp link
    dlink
    128 اکو معمولا رو 16 دانلود داری. البته گاهی موقع ها به 20 هم میرسه، ولی متوسطش همون 16 هست. یکساله خوبه، ولی یه کم برای ترافیکش اذیت میشی.البته اگر دانلود زیاد نداری یا شب ها دانلودات رو انجام بدی مشکلی برات پیش نمیاد. من dlink 322 دارم خیلی ازش راضیم. ولی مثل اینکه خود شاتل با dlink میونه خوبی نداره(برای پشتیبانی و اینا....).

4. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلامی دوباره .

این 33 مگ در روز یعنی چی ؟ اذیت نمیکنه این مساله ؟

دوستم eco128 داره با مودم Dlink ولی هی ایراد میگیره ... دیروز میگفت سرعتم اومد رو 5 kb .... این که شد همون دایال آپ که ...

پس مودم روی سرعت تاثیر نداره فقط باعث سازگاری بیشتر با سرویس دهنده میشه ...

یه چیزی هم درمورد دانلود :
    من دانلود دارم ولی شاید هفته ی 100 مگ - بیشتر دانلودم 10 مگی هستش که شامله عکس و برنامه های کم حجم میشه ... شاید گاهی اوقات دانلود های سنگین داشته باشم که اونارو شب میذارم ...

دلیل اینکه میگید 1 ماه بگیر چیه ؟ با این دانلودی که من دارم بازم ماهانه بهتره ؟

من خودم میخوام Tp link بگیرم چون ارزون تره ... billion ی که شاتل میده 60 تومنه ... خیلی زیاده ؟ نیست ؟

eco 512 به خونه میدن ؟ اگه میدن خب اونو میگرم یه 20 تومن فرقشه ( یکسالش)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پس خیالم راحت شد . همون eco 128 میگیرم یکساله 88 تومن .... به نظرتون خوبه دیگه ؟ نوسان آنچنانی که نداره ؟

فقط یه چیزی چه مودمی بردارم : (تو سرعت تاثیر داره ؟)
    billion
    tp link
    dlink
    1 ساله نگیری ها خیلی دردسر میوفتی چون حجمت خیلی پایینه واسه دانلود 10000% کم میاری
    حداکثر خواستی بگیری 6 ماهه بگیر دیگه بیشتر از اون خطرناکه تازه من خودم 3 ماهه بیشتر نمیگیرم چون همین الانشم کم آوردم یعنی روزی 55 مگابایت باید برم روزی 90 مگابایت دارم میام

7. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلامی دوباره .

این 33 مگ در روز یعنی چی ؟ اذیت نمیکنه این مساله ؟

دوستم eco128 داره با مودم Dlink ولی هی ایراد میگیره ... دیروز میگفت سرعتم اومد رو 5 kb .... این که شد همون دایال آپ که ...

پس مودم روی سرعت تاثیر نداره فقط باعث سازگاری بیشتر با سرویس دهنده میشه ...

من دانلود دارم ولی شاید هفته ی 100 مگ - بیشتر دانلودم 10 مگی هستش که شامله عکس و برنامه های کم حجم میشه ... شاید گاهی اوقات دانلود های سنگین داشته باشم که اونارو شب میذارم ...

من خودم میخوام Tp link بگیرم چون ارزون تره ... billion ی که شاتل میده 60 تومنه ... خیلی زیاده ؟ نیست ؟

ببین اگه شما 1 ساله بگیری برات محدودیت حجمی میشه 1 گیگ در ما اما اگه 1 ماهه بگیری میشه 2.5 گیگ
    که هر ماه هم 30 روز هست شما 1000MB رو تقسیم بر 30 کن میشه 33.33MG منظور از 1000مگ همان 1 گیگ محدودیت حجمی هست
    ولی 2500 مگ همان 2.5 گیگ رو اگه تقسیم بر 30 کنی میشه 84 مگ در روز که باز کمه ولی از اون بهتره
    چون شما اگه در روز 2 ساعت هم وب گردی کنی 33 مگ مثله آب خوردن میپره این شاتل تو این قضیه خیلی دقیقه
    من که الان 512 اکو دارم دیگه این محدودیت حجمی داره آزارم میده میخوام 256 art بگیرم تازه منم اصلا تو روز دانلود نمیکنم ولی باز با محدودیت 2.5 گیگ هم آخراش کم میارم
    512 به خونه نمیده ولی یه راه هست آیا شما تهرانی اگه آره من یه راه حل دارم که تو پست هایه قبلی گفتم به بچه ها اگه بخواین به شما هم میگم

9. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

brain جان ECO 512 به خانگی میدن ولی باید نامه داشته باشی از دانشگاه
    تو خرید مودم هم اشتباه نکن همیشه یک چیزی بگیر که همه جا ساپورت میکنه ASUS 602 رو اکثر شرکت ها ساپورت میکنه 45 هزار تومان هستش
    در مورد 1 ماهه بخاطر اینه که شما در 1 ماه ترافیک 2.5 گیگی داری و لی یکساله که بگیری ترافیکت در ماه میشه 1 گیگ و کم میاری اگه حتی بخوای وب گردی هم بکنی(مشه گفت فقط به درد چت کردن میخوره و گشت و گذار در وب به مدت کم)
    33 مگ در روز هم بخاطر اینه که ماه 30 روزه اگه روزی 33 مگ دانلود کنی (سند و رسیو) میتونی با 1 ساله کنار بیای در غیر اینصورت کم میاری تو حجمت

11. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون بابت راهنمائی.
    من از idm استفاده میکنم ولی مثلا الان سرعت دانلود روی 65 بود ولی شبها که سرویس رایگانه سرعت دانلود میاد رو 25.جالب اینجاست که الان که ساعت 1:23 ظهره ترافیک بیشتره تا شب.ولی الان سرعت بالاتره.ضمنا خونه تازه بازسازی شده و تمامی سیمکشی ها تعویض شده.چون من سرویسم حجمی هست بالطبع دانلودهامو شبها باید انجام بدم ولی متاسفانه شبها سرعت در حد سرویس 128 هست که اصلا با این سرعت تمیشه فایلهای حجیم گرفت.

نه این چند شب منم خودم تو سرعت دانلود مشکل پیدا کردم مثلا دیشب جمعا 840 مگ دانلود کرد به زودی این مشکل حل میشه قبلا هم از این اتفاقا می افتاد
    پس الان که با idm کار میکنی درست شده ؟
    حالا امشب هم با idm تست کن ببین درست کار میکنه یا نه

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلامی دوباره .

من میگم حالا که داری پول میدی یه چیزی درست حسابی بگیر (Asus am602)
    Eco 128 به بالا یا نامه دانشگاه یا فرم پرشده از یه شرکتی
    بازم به نظر من یکساله زیاد خوب نیست
    فوقش 6ماهه
    ASUS 602 رو اکثر شرکت ها ساپورت میکنه 45 هزار تومان هستش
    مطمئنید؟
    بابا من هفته پیش 5شنبه گرفتم 64000

14. 2 کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

اره تایید میشه asus am602 بگیر
    یکساله که ماهی 1گیگ میشه
    6 ماهه هم خوب نیست چون ممکنه حجم تمام کنی بعد باید حجم بخری با اون قیمت زیاد
    یک ماهه یا 3ماه

16. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

brain جان eco 512 به خانگی میدن ولی باید نامه داشته باشی از دانشگاه
    تو خرید مودم هم اشتباه نکن همیشه یک چیزی بگیر که همه جا ساپورت میکنه asus 602 رو اکثر شرکت ها ساپورت میکنه 45 هزار تومان هستش
    در مورد 1 ماهه بخاطر اینه که شما در 1 ماه ترافیک 2.5 گیگی داری و لی یکساله که بگیری ترافیکت در ماه میشه 1 گیگ و کم میاری اگه حتی بخوای وب گردی هم بکنی(مشه گفت فقط به درد چت کردن میخوره و گشت و گذار در وب به مدت کم)
    33 مگ در روز هم بخاطر اینه که ماه 30 روزه اگه روزی 33 مگ دانلود کنی (سند و رسیو) میتونی با 1 ساله کنار بیای در غیر اینصورت کم میاری تو حجمت
    آره من الان دو روز هست که سرویسم رو به 512 تغییر دارم 150 مگ از حجمم کم شده (با اینکه فقط پیج باز کردم) اگه دوره ات طولانی باشه احتمال اینکه کم بیاری زیاده و اونوقت موقعی که حجمت تموم شد باید گیگی 9 تومن بدی تا سرویست قطع نشه
    بهینه ترین حالتش همون قرارداد سه ماهه هستش

18. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •